Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

NBA fantasy Yahoo rahaliiga 04/05

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'NBA fantasy Yahoo rahaliiga 04/05\'

SundanceKidile - www.wagerline.com/comp/leaders.asp?Name=Fantasysport+NBA+Handicappers

Kommentaar

Algselt postitas jutajass

SundanceKidile - www.wagerline.com/comp/leaders.asp?Name=Fantasysport+NBA+Handicappers
      see link ei tööta kahjuks. mul küll mitte vähemalt.

Kommentaar

mul töötas

Kommentaar

Algselt postitas jutajass

mul töötas

ADODB.Field error \'800a0bcd\'

Either BOF or EOF is True, or the current record has been deleted; the operation requested by the application requires a current record.

/comp/leaders.asp, line 23

Kommentaar

peab vist olema - ...Fantasysport%2Eee... .Aga fantsysport.ee lehe kaudu jõuad alati kohale.WagerlineNBA ja siis leaders vajuta.

Kommentaar

sain lõpuks sellele ka ligi. tõesti üle 20 oli kokkuvõttes mängijaid. aktiivsus on subjektiivne teema kindlasti.
              Näis, mis Fazz ise vastab aga tglt on kokkuvõttes asi nii, et algaval hooajal ei kanna meie rahaliiga enam fantasysport.ee nime ja ei ole sellega muudmoodi seotud, kui et sinna koonduvad eelmise aasta osalejad meie endi poolt kokku lepitud tingimustel. seega...

Kommentaar

Mnjah...Ma ootaks ka ära Fazzi kommentaari, aga mina ise olen aru saanud, et kuna Fasport.ee enam aktiivselt ei tegutse, siis ka meie liiga jah pole otseselt temaga seotud. Kaotselt on muidugi väga seotud, sest jätkame sama süsteemi ja traditsiooni.

Kommentaar

Mida arvab rahvas ideest, et \"soovituslikult\" võiks tiimide nimed, kes liigast osa võtavad, olla seotud NBA klubide nimedega? Nagu olid eelmine aasta ntx Pärnu Pullid ja Smith Str. Sixers jne? Samas saan aru, kui mõni mees tahab oma aastatega kujundatud hea mainega nime juurde jääda

Kommentaar

Ma nõus reseveerin endale siis nime ära kui võib?
                    \"Greenhorn Clippers\" peaks peris hästi sobima! Liiatigi kui eelmisel aastal just sellele meeskonnale põhihooajal sai pöialt hoitud! Ehkki jah Q Richardsoni minemisega Suns-i pole see Clippers enam see, vähemalt minu jaoks Aga mis Sa kostad, Suns tundub küll esmapilgul päris põnev Vähemalt eeldatav algviisik:P
                    KORVPALL ON PAREM KUI JALGPALL

Kommentaar

kui tohiks jääksin oma BC Monitori juurde, millega juba pool dekaadi on fantacy mänge mängitud
                      "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Algselt postitas vello99

kui tohiks jääksin oma BC Monitori juurde, millega juba pool dekaadi on fantacy mänge mängitud
                        No just - seda ma sulle SDK rääkisin - on nimesi, millest ei saa loobuda!

Kommentaar

Algselt postitas Aramis

Algselt postitas vello99

No just - seda ma sulle SDK rääkisin - on nimesi, millest ei saa loobuda!
                          Need, kes nime ei vaheta, nende vastu moodustatakse allianss ja siis võite B või C liigas oma nimedega uhkustada...
                          Tglt mul poogen. Kirjutasin meelega sõna SOOVITUSLIKULT. Ise osalen jällegi Pärnu Põlvpüks nime all ja kogun selle nime taha kuulsust ja tiitleid :P
                          Kui aga kellelgi teisel pole mingit nimepärandit seljas, siis laske fantaasial lennata!

Kommentaar

BC Spurs tegelt oleks päris huvitav ju Aga eks ma van siis endale nimeks BC Maagiline Monitor
                            "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

ok, sobib ka Kohila Kalurid:P

Kommentaar

Mina tõenäoliselt ikkagi mingit reaalselt eksisteerivat klubinime omale külge ei poogiks, sest puuduvad nendega mingid sentimentaalsed sidemed. Kuna aga pole veel niiöelda oma franchise\'i suutnud tekitada, siis piirduksin ka seekord mõne nimevärdjaga, mille mu hallid ajukurrud välja haududa suudavad.
                                Mul on liiv ja sul on savi.

Kommentaar

Working...
                                X