Algselt postitas Hughes
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2006
Collapse
X
-
Ma ei saa aru, mis meestel viga on.
Vend on esimesed 12 mängu olnud järjest platsil (Gk), aga raibe ikka viriseb, et kavatseb minna mujale kluppi regulaarset jalgpalli harrastama.
Vend oli eelmine aasta varuväravavaht.
See on kõige idiootsem asi siin mängus, kui korra hakkab regulaarse jalka pärast virisema, siis hooaja lõpuni välja, kui mitte rohkem.
Kommentaar
-
Algselt postitas riho Vaata postitustSUl 6.03 patch peal muidu?
Vb algses versioonis on selline bug, aga mul küll sellist asja esinend pole (Prääga on 6.03 mul)
Kommentaar
-
Hankisin ka endale fm 2006 ja hakkasin inglise premierleague´i mängima.Tegin kaks manageri: üks manu ja teine arsenal.Ostsin arsenali dmitri kruglovi ja kohe hooaja teine mäng arse-manu. Panin kruglovi vasakpoolkaitsesse ja mänguaeg juhtus huvitav asi.Vahepeal tuli alla kiri Kruglov is too quick for RonaldoAILTON
Kommentaar
-
aga jah, patchi ei lase ta ikka panna, sama värk, et vajutad setup ja siis teeb lõpuni ära kuid siis ütleb, et Unable to install update - installed version information is corrupt
ja editorit ei saa ka tööle(olen ikka saamatu!). kui hakkab databeisi loadima, siis viskab sellise errori ette: A serious error was encountered and the application will close. An error file has been generated in: .../Sports Interactive/Football Manager 2006.
oskab äkki keegi aidata?:S½121½
Kommentaar
-
ee hakkasin tavapäraselt jälle milaniga pihta.
Esimese 10 milli eest ostsin Simao paremasse äärde.
Talvel tuli veel Karl Svensson ja Vicenzo Iquinta.
Võitsin liiga kus kogusin 100 p. teine oli juve 84 ja kolmas inter samuti 84 p.
Itaalia cupi võitsin samuti kus finaali vastaseks oli Sampadoria.
Eks jah uue hooajaks plaanin osta aind ühe dc kelleks arvatavasti saab olema Adrea Barzagli.
Kommentaar
-
patch ei tööta, kuid database´i panin peale ja alustasin loomulikult Newcastle´ga.
Suvel ostsin Carini teiseks väravavahiks (Inter, 1,3M); kaitsesse Vanden Borre (Anderlecht, 1,8M), David Murphy (Hibernian, 130K); vigastatud Parkeri asendajaks Tomas Sivoki (Sparta Prague, 4M); ründesse tõin lisaks veel Julio Ricardo Cruzi (Inter, 1M).
Hooaeg algas kohe hästi, Intertotos lülitasin välja Hiberniani, Auxerre ja Stuttgarti. Uefa Cupis võitsin IA´d ning sain alagruppi. Liigas kõikusin 4-6. kohal. Uefa alagrupis võitsin kõiki vastaseid (HSV, Club Brugge, Slavia Prague, Lyn) ning pääsesin esimesse play-off ringi. Carling Cupis kaotasin veerandfinaalis ManU´le.
Jaanuaris hakkas Martins ära tahtma ning kuna Chelsea oli minu poolt nõutud 30 miljoniga nõus, lasin oma parima väravalööja minema. Jaanuaris lahkusid veel Butt (Blackburn, 1,4M), O´Brien (Reading, 700K), Babayaro (Bolton, 2,7M), Bramble (Southamton, 1,4M) ja Moore (Crystal Palace, 700K).
Martinsi eest saadud rahaga täitsin meeskonna nõrgimad kohad: ostsin kaitsesse Marco Cassetti(Roma, 2,5M), Anton Ferdinandi (West Ham, 5,5M) ja Juan Pablo Sorini (River, 1,4M); poolkaitsesse Stephen Appiahi (Fenerbahce, 9,25M); ründesse Ernesto Fariase (River, 7M) ning laenul olnud Giuseppe Rossi ostsin ka ära (Man Utd, 3M).
esimeses Uefa Cupi playoff ringis tuli vastaseks mingi ime läbi alagrupi vastane Club Brugge, kelle alistasin kahe mängu kokkuvõttes 6-2. järgmise vastase Espanyoli võitsin 2-0. liigavõitja oli põhimõtteliselt juba märtsis selgunud, loomulikult Chelsea. mina püsisin aga 4. kohal, ainult veidi maas Liverpoolist ja Arsenalist ning mõne punktiga ees Blackburnist. kõik oli võimalik. loomulikult oli eesmärgiks pääs meistrite liigasse. Uefa Cupis kukkusin kahjuks veerandfinaalis välja, kui vastaseks oli Ajax. liigas juhtus siis nii, et võitsin hooaja viimastes mängudes nii Liverpooli kui ka Arsenali ja võimalus oli tulla kolmandaks viimase mänguga. kuid viigistasin Boroga ja jäin neljandaks. kuid hooaeg lõppes FA Cupi finaaliga, kus võitsin 5-1 Arsenali. igati õnnestunud hooaeg.
parimad mängijad olid Sivok, Luque, Duff, Taylor ja Cassetti. suurimad skoorijad olid Luque 35, Martins 20, Ameobi 20, Owen 13 (12 mängu), Cruz 11.
hooaeg lõppes siiski veidi kehvasti, FA cupi finaalis sai viimasel minutil Given vigastada ning on audis 4 kuud. tuleva hooaja sihid oleksid: liigas jälle vähemalt 4.koht; meistrite liigas kaheksandikfinaal.
Meistrite Liiga võitis Bayern(penaltitega Chelseat), Uefa Cupi Benfica(penaltitega AC Milani).½121½
Kommentaar
-
Mängin Nõmme Kaljuga teist hooaega. Esimene hooaeg jäin esiliigas neljandaks või viiendaks, ning tõusin Meistriliigasse, kuna vaid Meistriliiga meeskondade duublid olid minust eespool. Märgin siinkohal veel ära ka, et Kuressaare langes esiliigast välja.
Suhteliselt raske on mängida ilma transfer fundideta, ning amatöörlepinguga meestega, a noh, kannatab ära.
Põhieesmärgiks on siis sel hooajal relegatsiooni vältida ning lootma jääda et klubijuhatus suudab transferfunde sebida mulle järgmiseks hooajaks.
Liigatabel siis Meistriliigas hetkel selline.
Karikasarja esimeses ringis sain vastaseks Levadia II, algus tundus roosiline, nende vend sai punase ning mõtlesin, et nüüd panen paki ära. Paar minutit hiljem aga juhtus midagi täiesti ootamatut, juhtima läks Levadia II ning seejärel eemaldati ka minu keskkaitsja. Nad lisasid esimesel poolajal veel 2 tükki ning asi paistis olevat otsustatud.
Poolajale minnes mõtlesin, et suhteliselt sarnane AC Milan - Liverpool finaalile, kuid pidin tõdema, et see oli vaid reaalsus, ning arvutimängudes sellist asja ei juhtu eales. Kuid võta näpust, poolajal sisse vahetatud meeste 15 minutiga löödud 3 väravat tõid tõsiasjaks fakti, et seis on 3:3 ning mäng läheb penaltidele, kus ma siiski kahjuks kaotasin. Just nimelt, tuleb tõdeda, et tegemist oli intrigeeriva kohtumisega.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar