Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Football Manager 2006\'

Algselt postitas riho

Chelsea Team: Seisuga 1. September 2005

GK: Shay Given - 29 - IRL
    DL: Wayne Bridge - 25 - ENG
    DR: Glen Johnson - 21 - ENG
    DC: John Terry - 24 - ENG
    DC: Jonathan Woodgate - 25 - ENG
    DM: Joey Barton - 22 - ENG
    MC: Alan Smith - 24 - ENG
    MC: Frank Lampard - 27 - ENG
    AML: Stewart Downing - 21 - ENG
    AMR: Joe Cole - 23 - ENG
    FW: Jermain Defoe - 22 - ENG

SUB1: Craig Cordon - 22 - SCO
    SUB2: Nicky Hunt - 21 - ENG
    SUB3: Michael Carrick - 24 - ENG
    SUB4: Damien Duff - 26 - IRL
    SUB5: Dave Nugent - 20 - ENG

RES: Steven Hammell - 23 - SCO
    RES: Andy Webster - 23 - SCO
    RES: Phil Jagielka - 23 - ENG
    RES: James Morrison - 19 - ENG
    RES: Shaun Wright-Phillips - 23 - ENG
    RES: Carlton Cole - 21 - ENG

Kuidas siis mängud on läinud

Kommentaar

Community Shieldi sain Arsenalilt 3-1 pähe, siis polnud veel enamusi põhitegijaid nagu Defoed, Smithi, Woodyt ja Downingit.
      Liigas on neli mängu mängitud, 1 viik 3 võitu. Ei mäleta kelle vastu need mängitud. Igal juhul Defoel jube 5 kolli liigas.

Kommentaar

Tahan plaati!

Kommentaar

Algselt postitas riho

Community Shieldi sain Arsenalilt 3-1 pähe, siis polnud veel enamusi põhitegijaid nagu Defoed, Smithi, Woodyt ja Downingit.
          Liigas on neli mängu mängitud, 1 viik 3 võitu. Ei mäleta kelle vastu need mängitud. Igal juhul Defoel jube 5 kolli liigas.
          kuhu sa siis teised mängijad müüsid ja palju said nende eest.

Kommentaar

Sampdoria, on valitud mul klubiks mida juhendada. Hetkel olen alles teise hooaja talves ehk 01.07.
            Esimesest hooajast: Serie As suutsin võidelda enda meeskonnaga teisele kohale, Juve järel, ühe punktiga kaotasin. Kolmas oli Inter, neljas Milan. Cupis jõudsin poolfinaali, kus jälle Juve edestas mind. Sinna jõudmisel oli mul ka palju õnne, sest eelnevalt võitsin Lancianot ja veel Palermot alles penaltitega. UEFA Cupis võitsin Dundeed, ühte gruppi sain Valencia(10), Grasshopperi(5), Slavia Prague(4) ja Rangersi(3), *sulgudes punktid mis grupis saadi. Mul oli ka 5p ja jäin teiseks. Järgmisena tuli vastu Benfica, kodus 3-1 võit, võõrsil aga 4-1 kaotus. Meistriks tuligi Benfica tehes 3-1 Sevillale. CLi võitis Inter, aga tänu sellele pidin miskipärast mina, kui liiga runner-up tegema CLis kvalifikatsiooni ringi, aga mitte Inter ja loomulikult tuli mul seal vastu Valencia. Kodus sain 0-1 ning võõrsil tulin 2-0ist välja 2-2ni, kuid see ei päästnud mind.
            Transfers: augustis ostsin Milanist Marco Maestri 1.4m, Lillest Dorian Dervite 275k ning Centralist Pablo Vitti 3.5m. Lahkusid Simone Pavan ja Vitaly Kutuzov. Talvel olin sunnitud turul aktiivne olema, sest Milan ostis ära parima mehe - Aimo Diana 9.25m, lisaks lahkusid keskkaitsest Luigi Sala ja Mark Iuliano Messinasse ja Fioresse. Meeleheitlikult Diana asendust otsides sain Diego Portost 9m ning Veronast noore keskkaitsja Carlo Gervasoni 900k. Mõlemad olid väga edukad ja mängisid ülisuurt rolli mu lõpukohas.
            Teine hooaeg pole nii roosiline kui eelmine. Liigas võitlen teises kümnes, aga vahemaad on väga väiksed, nt. kümnes koht on 6ndast 2p kaugusel, Euroopas langesin grupis välja ja Cupis oli vastas Lazio, tulemus - minu kaotus. Ei tea kas ebaõnn tuleb sellest, et meeskonnast lahkusid suvel kogenud mehed, näiteks mõlemad vvd Antonioli(37, ret) ja Castellazzi(31, free), Colombo(27, Reggina 3m), Zamboni(27, tagasi Regginasse) ja ka Pablo Vitti(21, Betis 3.5m). Asemele aga tulid mõneti kogenematud Frey(26, Parma 2.3m) ja Kotenko(24, Levadia 500k), Eder Bau(24, Triestina free), Julio Daniel dos Santos (21, Bayern free), Raffaele Palladino (22, Juve 1.8m), Francesco Ruopolo (22, Parma 2.9m) ning Betao (22, Corinthians 3.4m). Niipalju veel, et Juve ostis seni 12 väravaga olnud Ruopolo nüüd mult 5m ära ja asemele sain Maxi Lopeze 3.7m Barcast.
            Põhiline koosseis:
            ------------------- Frey ---------------------------
            Zenoni ----- Gervasoni ----- Betao ----- Pisano
            ------------------- Volpi --------------------------
            ------ Palombo ------- Diego ------- Gasbarroni
            ------------- Bazzani ---------- Flachi/(Ruopolo)
            Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

In
              Joey Barton - £8,25 m - From Man City
              Shay Given - £10 m - From Newcastle
              Craig Cordon - £400 k - From Hearts
              Dave Nugent - £2,6 m - From Preston
              Phil Jagielka - £3,6 m - From Sheff Utd
              James Morrison - £4,6 m - From Middlesbrough
              Andy Webster - £250 k - From Hearts
              Nicky Hunt - £9,0 m - From Bolton
              Michael Carrick - £13,75 m - From Tottenham
              Steven Hammell - £400 k - From Motherwell
              Jermain Defoe - £38 m - From Tottenham
              Jonatham Woodgate - £7 m - From Real Madrid
              Alan Smith - £20 m - From Man Utd
              Stewart Downing - £28 m - From Middlesbrough
              TOTAL - £145 m

Out
              Salomon Kalou - £4,8 m - To Man City
              Hernan Crespo - £5,25 m - To Sevilla
              Jonas Elmer - £1,7 m - To Portsmouth
              John Obi Mikel - £2,7 m - To Betis
              Ricardo Carvalho - £4,2 m - To Milan
              Robert Huth - £2,0 m - To Sevilla
              Geremi - £2,2 m - To Lens
              Michael Ballack - £9 m - To Bayern
              Andryi Shevchenko - £15 m - To Inter
              Michael Essien - £8,5 m - To Milan
              Asier del Horno - £4,3 m - To Bayern
              Claude Makelele - £5 m - To Bayern
              Arjen Robben - £14,5 m - To Arsenal
              William Gallas - £4,2 m - To Arsenal
              Lassana Diarra - £2,2 m - To Everton
              Didier Drogba - £6,5 m - To Roma
              Paolo Ferreira - £3,3 m - To Man Utd
              Carlo Cudicini - 500 k - To Villareal
              Petr Cech - 10 m - To Werder Bremen
              TOTAL - £99 m

Kommentaar

Ons siis nii raske aru saada, et ma tahaks kah FM 2006 plaati, mitte mõnda kipsplaati, anyone nõus aitama?

Kommentaar

Nonii karjäär Bayerniga on edenenud keskpäraselt. Liigas hoian kahepunktilise eduga esikohta Hertha ees. Peale seda hooaja alguse üllatuslikku viiki Nürnbergiga sain ühel mõõnaperioodil ka masendava kaotuse 0:1 Duisburgi käest. Aga muidu olen kõik edasised mängud võitnud. Aga CL on olnud väga nigel, alagrupis veel Lokomotiiv, Betis ja Haifa. Kui olen pidanud kaks kohtumist(Loko ja Betisiga) olen alagrupis viimane ühe punktiga. Ainsa viigi sain Loko vastu mängides. Aga on veel aega neli mängu kõike parandada.

Kommentaar

Palun soovitage mulle häid noori mängijaid kohtadele WB R(WING Back Right) ja WB L(Wing Back Left). Sooviks mõnda enda klubisse osta.

Kommentaar

Andrea Lazzari

Kommentaar

võid proovida Görlitzi ka.. päris osav teine
                        Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Aga mina vot olen endale natukene raskema sihi seadnud. Madistan hooajas 2011/2012 selle nimel, et Rumeenia klubi U Cluj\'ga CL võita.

Liigat domineerin täiega... ning viiamse kahe ja poole aastaga vaid 2 kaotust ning umbes 4-5 viiki või nii. Kasutan endale meelepärast natsionalisti poliitikat ning põhikoosseisus ainult üks mitte-rumeenlane + Lepmets (kes on juba teiselt rahvuselt rumeenlane). Lisaks veel reservis veel üks küprose noor paljulubav ründaja, kelle ma AMR\'ks ümber teening ning oma Küprose eest tegusi tegema panen.

Meistrite Liigas läks ülihästi eelmine aasta, kuid poolfinaalis oli Juventus liiga kõva pähkel. *häbi* Eriti veel ilma kahe põhitegijate keskväljalt. Muud Itaalia klubid suutsin teelt kõrvaldada. (Milan, Inter & Lazio)

Sel hooajal just kvalifitseerusin oma gruppist viimase vooruga. Lootused sel hooajal suured pole, kuid kui Marica või Keserü enda tiimi saan ehk järgmine suvi siis lähen kindlasti suurte lootustega vastu 2012/2013 hooajale.
                          sigpic

Kommentaar

Algselt postitas mart44

Palun soovitage mulle häid noori mängijaid kohtadele WB R(WING Back Right) ja WB L(Wing Back Left). Sooviks mõnda enda klubisse osta.
                            karl svensson, supper, ifk göterborgist või aaron fray crystal palacist

Kommentaar

Algselt postitas eestimees

Algselt postitas mart44

Kas Karl Svensson mitte CB (kesk-kaitsja) pole???
                              Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Algselt postitas phljuh

Algselt postitas eestimees

Algselt postitas mart44

Kas Karl Svensson mitte CB (kesk-kaitsja) pole???
                                Jap paningi siis soovituse järgi Karl Svensson otsingusse..aga oh ka imet seal oligi, et 21 year old central defender.

Kommentaar

Working...
                                X