Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
kle räägi mis asi see on. et mängin 90'dates, ostan maradona ja olen mankuga võitmatu? ja kõigi liigade andmebaasid sisaldavad reaalseid selle aja mängijaid? ja kust seda saab, kui see nii on? ja kas fm2007 ka nii saab?
jah mängid 1989 hooaega..maradona napolis tol hetkel veel, jah teised meeskonnad ka 1989 kooseisudega, ma ise ei mäleta kust saab aga päris lahe oli, ise ostsin. linekeri, gazza, klinsmanni, stuart pearce vms toredad kuulsused, thomas brolin on eriti täkk veel
jah mängid 1989 hooaega..maradona napolis tol hetkel veel, jah teised meeskonnad ka 1989 kooseisudega, ma ise ei mäleta kust saab aga päris lahe oli, ise ostsin. linekeri, gazza, klinsmanni, stuart pearce vms toredad kuulsused, thomas brolin on eriti täkk veel
Wäccos on kuskil see link olemas kohe kindlasti, isegi proovisin, aga samas oli selles andmebaasis siiski ka auke. Kõigi liigade andmebaasid vastavad polnud ja nii oli jubehuvitav näha koos mängimas Slavat ja nooruslikku Speedi.
Kommentaar