Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas 10 Lopez Saldana
    kle räägi mis asi see on. et mängin 90'dates, ostan maradona ja olen mankuga võitmatu? ja kõigi liigade andmebaasid sisaldavad reaalseid selle aja mängijaid? ja kust seda saab, kui see nii on? ja kas fm2007 ka nii saab?
    jah mängid 1989 hooaega..maradona napolis tol hetkel veel, jah teised meeskonnad ka 1989 kooseisudega, ma ise ei mäleta kust saab aga päris lahe oli, ise ostsin. linekeri, gazza, klinsmanni, stuart pearce vms toredad kuulsused, thomas brolin on eriti täkk veel

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
      jah mängid 1989 hooaega..maradona napolis tol hetkel veel, jah teised meeskonnad ka 1989 kooseisudega, ma ise ei mäleta kust saab aga päris lahe oli, ise ostsin. linekeri, gazza, klinsmanni, stuart pearce vms toredad kuulsused, thomas brolin on eriti täkk veel
      Wäccos on kuskil see link olemas kohe kindlasti, isegi proovisin, aga samas oli selles andmebaasis siiski ka auke. Kõigi liigade andmebaasid vastavad polnud ja nii oli jubehuvitav näha koos mängimas Slavat ja nooruslikku Speedi.

Kommentaar

http://devil.planet.ee/FM/12_0.JPG vai pekki!

Kommentaar

Algselt postitas Devil Vaata postitust
          Kas see Pedõk on Eesti Pedõk?

ma ilmselt ei taha teadagi, mis aastas sa oma mänguga oled...

Kommentaar

2013/14 alles.jah 25 aastane eesti poiss.

eelmine hooaeg suutis mu u-18 võita oma grupi nii, et kõik võidud ja 0 sisse lastud väravat .

Kommentaar

väga hull
              I was raped today. Oh, wait, did I say "raped"? I meant to say someone text messaged me.

Kommentaar

Ma polegi nii palju näinud mul oli ükskord 12:1 ja 11:2 on ka olnud
                Algselt postitas Maekas
                Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

hmmz, mul vist sunderlandiga WCC-s olnud sinna kanti seis mingi austraalia heidiku vastu või nii

jepp Napier City avstu täpselt sama seis, Olivier Kapolt 6 väravat ja Dean Whiteheadilt 7 söötu

Kommentaar

http://www.thedugout.tv/community/sh...ad.php?t=30892 krieitisin kogemata yhe taktika, kui huvi pakub.

Kommentaar

Algselt postitas Devil Vaata postitust
                      http://www.thedugout.tv/community/sh...ad.php?t=30892 krieitisin kogemata yhe taktika, kui huvi pakub.
                      sul on vist palju vabaaega
                      I was raped today. Oh, wait, did I say "raped"? I meant to say someone text messaged me.

Kommentaar

väga ei kurda .

Kommentaar

Sain TVMK-ga CL grupifaasi ja loomulikult sain kõige kehvema võimaliku loosi
                          Chelsea, Real ja Paris vastas...
                          "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Niih, Atshkoo! Auckland city läks ahju 21-0(14-0)

Kommentaar

Kellegil mingit Eesti patchi on pakkuda, võimalikult uut?

Kommentaar

Kaugele keegi vurada viitsind on ja mis on märkimisväärseimad statistilised rekordid?

Eriti siuksed huvitavad, kaugele te mängida olete viitsinud jne .

Kommentaar

Working...
                                X