Lepmets on olnud näitajate poolest vast võimeline mängima võttes aluseks Inglismaa taseme, Championshipi nõrgemates meeskondades või League One'is...
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2006
Collapse
X
-
no nii sai siis esimene hooaega Crystal Palace-iga Premier Liigas läbi, enda ja teiste suureks üllatuseks läks ike väga hästi - eesmärk oli vältida välja langemist aga saavutasin kogunisti tugeva 10 koha. Esimene pool hooajast oli suht nigel Jaanuari alguses platseerusin nii 19 kohal. Peale mõnd ostu sain tuule tiibadesse ja siis tõusingi lõpuks 10. Arvatavasti tänu Jaanuari ostudele.
Suurim värava lööja oli loomulikult Johnson 15 väravaga, Jon Macken lisas ka 15, D` Alessandro 10, Kezman 7. Johnson valiti muidugi ka fännide lemmikuks.
Hooajast veel nii palju et Poom oli pool hooaega esiväravavaht - tiimi parima reitinguga mängija. Kruglov oli põhi vasakkaitsja, lõi 5 väravat 4 neist karistus löökidest. Tänu 10 kohale sain mängima ka Inter Toto sarja - lahe Palce-ga euroopat vallutama
Ostud on siis siin:
Date Person From Fee
18.5.2006 Fabio Ferreira Free Transfer Free
1.7.2006 Løe Bing, Sindre Kongsvinger 180K
1.7.2006 Lazaridis, Stan Birmingham 75K
1.7.2006 Poom, Mart Arsenal Free
1.7.2006 Graffiedi, Mattia Milan Free
1.7.2006 Martí, Josep Lluis Sevilla Free
1.7.2006 Kruglov, Dmitry Lokomotiv Moscow 300K
7.7.2006 Tudor, Igor Juventus 2M
25.7.2006 D'Alessandro, Andrés Wolfsburg 4M
1.1.2007 Hæstad, Kristoffer Birmingham 1M
1.1.2007 Hall, Asa Birmingham 10K
1.1.2007 Vargas, Jorge Livorno 5M
1.1.2007 Kezman, Mateja At. Madrid 1.5M
1.1.2007 Di Natale, Antonio Udinese 2.4M
7.1.2007 Castromán, Lucas Vélez 8M
Parimad ostud olid siis Kezman, D´Alessandro, Tudor,Castromán,Hæstad, Kruglov, Poom
Uuel hooajal on plaan kindlustada oma kohta liiga keskmike seas, et seda saavutada olen investeerinud juba väravavahti (Francisco Guillermo Ochoa - ostsin 7.5 miljoni euroga), kaitsesse (Martin Klein, Tomas Hübschman,Stephen Warnock,Moritz Volz) keskväljale sain Joey Barton tasuta (vahetus meheks),Gaetán Tomas Guzmán(vahetusse9 ja siis ründe liinis müüsin Macken-i maha, arvan et Sergey Kisliy ja Bjarne K. Ingebretsen ja isegi Krisztián Németh pakuvad piisvalt head vahetust. Bjarne K. Ingebretsen mängib küll mul vasakul äärel põhikoosseisus aga tegutseb ründajana väga hästi.Ma sama haruldane kui kaine farmer!
Kommentaar
-
Abi!!!
Tõmbasin endale FM2006 ja patch 6.0.3 ka...
Mida te veel sooviksite tõmmata, et mängu uuendada ja parandada, üldse huvitavamaks teha?? Ja kust neid tõmmata saaks??
PS! Kas Eesti Liiga patchi saaks kh või kui patch 6.0.3 tõmmatud, siis on Eesti liiga olemas??
Palun aidake, ette tänades
Tsarna
Kommentaar
-
Algselt postitas fcflora90 Vaata postitustyess tänan väga patch eest olen seda kaua aega ootanud
Niiet tänud autorile minu poolt!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar