Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Football Manager 2006\'

Cambridge City alustab ca kuu pärast oma esimest hooaega Premier\'is. Aasta on 2014. Alates Conf Southist on igas liigas veedetud täpselt kaks aastat. Maagilised 19,5 milli teleõiguste eest panid boardi liikuma - õnneks oli(erinevalt eelmisest hooajavahetusest) leebe ka local council ja minu 7500e(ca. 3000 seated) kohaga staadion peaks kaheksa kuu pärast 9000de koha võrra suurem olema. Huvitavamatest tähtmängijatest mainiks ära vast Jürgen Kuresoo ja Kotenko, kes on klubis olnud vastavalt 4 ja 6 aastat.

Nigeeria on World Cupi pronksimatšis.

Kommentaar

Mulle see mäng meeldib, kuna viitsimisega saab kõik praegused jõuvahekorrad klubide vahel pea peale pöörata

Kommentaar

Ultimate Update 1.2 (06/07 hooaja update)

Kommentaar

ons ka pädev?

Kommentaar

Ma ei tea, üritasin nagu veits mängida, aga suht üle visanud see mäng

Kommentaar

nnojah
              ma ei saa enam mängu tööle sest see fail millega mida midagi daemon toolsiga tegin on nüüd kadunud

Kommentaar

ROHKEM EBAÕNNE PALUN!!!

E:

Rohkem vigastusi palun!

Kommentaar

ROHKEM EBAÕNNE PALUN!!!

E:

Rohkem vigastusi palun!

Kommentaar

no nii, tüütas ära mind suurte klubidega mängimine (chelsea, ac Milan, Bayern jne.) proovisin midagi uut siis, läksin coca cola liigassse Crystal Palace manageriks, kohe tegin suur puhastuse müüsin neegrid ja vanad ätid maha ( aint huges jäi - teised olid kõik alla 29 aasta vanad) hankisin eestlastest endale Kotenko, Piiroja ja Lindpere. Ning Tennisste ja Sander Puri ka. Piiroja ja Lindpere mängisid põhis.
                    Klubi board ootas liiga võitu ja fännid Premier liigase tõusu, mille ma saavutasin ka 2 kohaga kaotades esimesele (southampton) 2 punktiga ja edestades kolmandat kohta (nordwich) väravate vahega.kogudes 91 punkti. Parimad värava hundid olid Macken ja Johnson vastavalt 30 ja 25 väravaga. Lindpere kogus 13 assisti mis oli klubi parim ja liigas 2.
                    Järgmine hooaeg saab olema raske, ja tuleb üritada Premier liigase jääda.
                    Uuel hooajal liituvad klubiga Poom, Kruglov, Garfield, Oritz.
                    Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

no nii, tüütas ära mind suurte klubidega mängimine (chelsea, ac Milan, Bayern jne.) proovisin midagi uut siis, läksin coca cola liigassse Crystal Palace manageriks, kohe tegin suur puhastuse müüsin neegrid ja vanad ätid maha ( aint huges jäi - teised olid kõik alla 29 aasta vanad) hankisin eestlastest endale Kotenko, Piiroja ja Lindpere. Ning Tennisste ja Sander Puri ka. Piiroja ja Lindpere mängisid põhis.
                      Klubi board ootas liiga võitu ja fännid Premier liigase tõusu, mille ma saavutasin ka 2 kohaga kaotades esimesele (southampton) 2 punktiga ja edestades kolmandat kohta (nordwich) väravate vahega.kogudes 91 punkti. Parimad värava hundid olid Macken ja Johnson vastavalt 30 ja 25 väravaga. Lindpere kogus 13 assisti mis oli klubi parim ja liigas 2.
                      Järgmine hooaeg saab olema raske, ja tuleb üritada Premier liigase jääda.
                      Uuel hooajal liituvad klubiga Poom, Kruglov, Garfield, Oritz.
                      Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Noh, Romaga tegin viis hooaega, rohkem ei viitsinud. Panin peale 0607 hooaja patchi ning võtsin ette Middlesbrough, kellega hetkel olen jõudnud jaanuari kuusse.

Ostud/müügid

Sisse:

Scott Brown, 375K (Hibernian)
                        Raido Sildoja, 4K (Flora)
                        Marcus Berg, 28K (IFK Göteborg)
                        Espen Johnsen, 1,3M (Rosenborg)
                        Jacques Faty, 4,6M (Rennes)
                        Ludovic Delporte, 3,8M (Osasuna)

Välja:

Graeme Owens, 725K (Aston Villa)
                        Ray Parlour, 1,3M (Blackburn, jaanuaris)

06/07

Enne mu esimest kohtumist Watfordiga ennustati, et ma peaks olema õnnelik, kui ma liigasse püsima jäeksin. Board arvas ka, et relegatsiooni vältimine on hooaja eesmärk. Endal olid mul aga loomulikult suuremad plaanid.

Esimese mängu Watfordi vastu võitsin ma napilt, 2:1. Peale seda tuli suur võit Sheffield Unitedi üle (4:1), kaotus Blackburnile ning viik Readinguga. Ega ma midagi suurt järgmistest mängudest ei osanud loota. Peale seda olen ma olnud aga 17 mängu kaotuseta ning hoian 7.-ks jaanuariks liigas esimest kohta. Sealhulgas võitsin ManU-t 3:0, NUFC-i 5:1, Arsenali 2:0 ning mängisin 2:2 viiki Chelseaga. Liiga Karikas kukkusin enda esimeses ringis välja, kaotades Man Cityle 0:1. FA Cupis võitsin Plymouthi 4:1. Suurimaks väravalööjaks on hetkel ei keegi muu, kui 28 tuhande eest ostetud Marcus Berg. Tema kontol on hetkeseisuga 13 väravat. Väravas teeb supertööd Espen Johnsen. Egas midagi, tagasi mängima

Kommentaar

Algselt postitas IndrekL Vaata postitust
                          Panin peale 0607 hooaja patchi ning ...
                          äkki annad mingi lingi kust saaks tõmmata? otsisin ise ja lõpuks jõudsin prantsuse keelsele lehele, kust ei leidnud.
                          ½121½

Kommentaar

Algselt postitas IndrekL Vaata postitust
                            Ultimate Update 1.2 (06/07 hooaja update)
                            Hughesile

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                              Hughesile
                              tänud...
                              ½121½

Kommentaar

Alustasin üle pika aja uut mängu.
                                Uue updatega võtsin klubiks siis West Hami.
                                Tegin ka mõned ostud ja ühe müügi:
                                Ostsin Aleksei Gorskovi (£10 k), Matthew Upsoni (£4,3m) ja Romeo Casteleni (£2,5m). 1.Jaanuaris liitub klubiga ka üks brasiillane Marco Antonio £2,7m eest. Müüsin maha Marlon Harewoodi £2,4m eest. Hetkeseiuga on parim väravakütt ei keegi muu kui vana hea Tevez. Liigas on mängitud 8 mängu, neist 4 võidetud 1 viigistatud ja 3 kaotatud. Olen siiski tulemustega rahul, kuna mänginud olen juba 3 suurklubiga: Arsenal vastu tuli võit 3:1, Chelseale kaotasin 3:1 ja Liverpoolile 3:0.
                                UEFA Cupis tuli kummalisel kombel raskusi juba esimeses ringis, kus vastaseks oli Xanthi. Võõrsil kodus neid 1:0 ja võõrsil sain edasi õnnega pooleks, kuna 92. minutil olin veel kaotusseisus 2:0 ning 93. minutil tõi kastanid tulest Anton Ferdinand. Minuga ühes grupis on Schalke, Sevilla, Lens ja Domzale. Eesmärgiks UEFA Cupil sean vähemalt veerandfinaalid. EPLi eesmärgiks esinelikusse tulemine.
                                Arsenal on praegu liigas tugeval viimasel kohal, 8 mängust 2 viiki 6 kaotust

Kommentaar

Working...
                                X