Algselt postitas metsaline
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2006
Collapse
X
-
Hakkasin ka siis FM06 pelama ja kohe probleemid ilmnesid. Miks ma pean iga jumala kolme päeva tagant preferencet näppima? Valin valuutaks Euro ning Autoseivi iga kuu aja tagant, mõne FMi päeva pärast paneb mäng ise Tai bahtide ning ühe päeva peale. Imelik. Confirm vajutan ju iga kord korralikult ära...
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustHakkasin ka siis FM06 pelama ja kohe probleemid ilmnesid. Miks ma pean iga jumala kolme päeva tagant preferencet näppima? Valin valuutaks Euro ning Autoseivi iga kuu aja tagant, mõne FMi päeva pärast paneb mäng ise Tai bahtide ning ühe päeva peale. Imelik. Confirm vajutan ju iga kord korralikult ära...
Kommentaar
-
Algselt postitas gamer Vaata postitustKõik updated peal? ja muidugi originaalmängu omamine ei teeks kah halba (vabandust kui juba on).
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustHakkasin ka siis FM06 pelama ja kohe probleemid ilmnesid. Miks ma pean iga jumala kolme päeva tagant preferencet näppima? Valin valuutaks Euro ning Autoseivi iga kuu aja tagant, mõne FMi päeva pärast paneb mäng ise Tai bahtide ning ühe päeva peale. Imelik. Confirm vajutan ju iga kord korralikult ära...
Kommentaar
-
Algselt postitas phljuh Vaata postitustMuidugi et on, mängija käskluste all ,pane standard olukordade ajal challenge GK ja olaa väravaht jooksebki rünnakule daaaa lihtne ja loogilineMaailmameistrid!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar