Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas metsaline Vaata postitust
    mul on selline küsimus, et kas mängu ajal on võimalik kuidagi väravavaht nurgalöögi või karistuslöögi ajaks vastaste värava alla tuua?kui on võimaliks, siis kuidas?
    Muidugi et on, mängija käskluste all ,pane standard olukordade ajal challenge GK ja olaa väravaht jooksebki rünnakule daaaa lihtne ja loogiline
    Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Krt. kyll mul on fm 2006 nii hea mäng pooleli et kohe mitte ei viitsi fm 2007 pelama hakata.
      Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

sama probleem

Kommentaar

Ma viskasin kah mingiks ajaks FM07-e varna ja võtsin ette 2006 koos 89/90 patchiga, nostalgitseks veelkord siis.

Kommentaar

Hakkasin ka siis FM06 pelama ja kohe probleemid ilmnesid. Miks ma pean iga jumala kolme päeva tagant preferencet näppima? Valin valuutaks Euro ning Autoseivi iga kuu aja tagant, mõne FMi päeva pärast paneb mäng ise Tai bahtide ning ühe päeva peale. Imelik. Confirm vajutan ju iga kord korralikult ära...

Kommentaar

Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
              Hakkasin ka siis FM06 pelama ja kohe probleemid ilmnesid. Miks ma pean iga jumala kolme päeva tagant preferencet näppima? Valin valuutaks Euro ning Autoseivi iga kuu aja tagant, mõne FMi päeva pärast paneb mäng ise Tai bahtide ning ühe päeva peale. Imelik. Confirm vajutan ju iga kord korralikult ära...
              Kõik updated peal? ja muidugi originaalmängu omamine ei teeks kah halba (vabandust kui juba on).

Kommentaar

Algselt postitas gamer Vaata postitust
                Kõik updated peal? ja muidugi originaalmängu omamine ei teeks kah halba (vabandust kui juba on).
                Mõlema kohta ütlen ei, kuna avastasin, et üks update on puudu. Proovin sellega.

Kommentaar

Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
                  Mul trennikaaslasel oli/on samamoodi. Ta sellest jagu ei saanud.

Kommentaar

Piraatlus on paha, m'key
                    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

levadia alustas kenasti :P

teise mängu kaotasid 1-2 ja pennaldega sai edasi Pool ... veadia tabas viiest pendlast vaid esimese.

Kommentaar

Ma ei tea ise ka, mis juhtus.

16 mängu, 18 väravat - päris hea

Täitsa metsas, järgmine mäng tuli jälle hat-trick sellelt mehelt
                        "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Näita palun Kaarel Raamatu profiili ka aitäh

Kommentaar

EM koondisse ta kahjuks ei mahtund.
                            Ja EM-il olid grupis Itaalia (0-1), Saksamaa (0-0) ja Inglismaa (0-2).
                            "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Algselt postitas phljuh Vaata postitust
                              Muidugi et on, mängija käskluste all ,pane standard olukordade ajal challenge GK ja olaa väravaht jooksebki rünnakule daaaa lihtne ja loogiline
                              Või pane go forvard või attack far post vms. Varjante on palju.
                              Maailmameistrid!!

Kommentaar

nice raisk

chelsea arse manu kõik läksid ... you gotta have luck

ja stabiilsed promotionid tagasid tõsus ka premieri 10 mängu enne CH põhihooaja lõppu

igastahes olen ma Respected Boss

Kommentaar

Working...
                                X