Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Football Manager 2006\'

konn väljakutse vahearuanne:

ostsin Hangelandi (kes on ka pärie elus Leedsi huviorbiidis), Kotenko, Rähni ja Voskoboinikovi. Pole vist vaja lisada, et nad kõik on sitad. Kõik ülejäänud mehed on ka sitad, võistkond muudkui kaotab ning kõik muudkui hädaldavad. Üleminekumängudest jäin punktiga välja. Hääl on ümmarguste valgete sõõride peale karjumisrst ära. Kui keegi faili saanutest veel mängib, siis võiks teada anda, et kuidas edeneb. Näiteks iga aasta lõpus.

Samuti peaks minu ebaedu motiveerima teid mulle privaatsõnumit saatma.
    «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
    «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Ma olen juba otsapidi 22. sajandis.
      Hetkel olen Chelsea manager.
      Tiim on pilusilmade ja Aafriklaste päralt. 3 jaapanlast 2 hiinlast 6 korealast isegi üks azerbaidžaani junn on olemas. ja palju teisi weel. niiet muret pole

Kommentaar

Nüüd tegin 2130 aasta hooaja esimese mängu. Panin ainult pilusilmad mängu ja lõi errori ette .
        Keegi teab milles probleem ?

Kommentaar

Algselt postitas riks12

Nüüd tegin 2130 aasta hooaja esimese mängu. Panin ainult pilusilmad mängu ja lõi errori ette .
          Keegi teab milles probleem ?
          Viga on süsteemis, kui eakamaid inimesi tsiteerida.

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn

konn väljakutse vahearuanne:

ostsin Hangelandi (kes on ka pärie elus Leedsi huviorbiidis), Kotenko, Rähni ja Voskoboinikovi. Pole vist vaja lisada, et nad kõik on sitad. Kõik ülejäänud mehed on ka sitad, võistkond muudkui kaotab ning kõik muudkui hädaldavad. Üleminekumängudest jäin punktiga välja. Hääl on ümmarguste valgete sõõride peale karjumisrst ära. Kui keegi faili saanutest veel mängib, siis võiks teada anda, et kuidas edeneb. Näiteks iga aasta lõpus.

Samuti peaks minu ebaedu motiveerima teid mulle privaatsõnumit saatma.
            Kas see pole sohk, et rahvus on sul Soti?
            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Kas see pole sohk, et rahvus on sul Soti?
              see on kõigil šoti. et nimega klapiks. kuigi tundub, et ma saan varsti suuska ja naasen kasvõi poolakana. Van Der Pan Fart näiteks.
              «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
              «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Ega kellegil mingit head taktikat pole jagada?
                Olen proovinud palju taktikaid a ikka mängud nihu läinud enamasti.

Kommentaar

Algselt postitas Martin138

Ega kellegil mingit head taktikat pole jagada?
                  Olen proovinud palju taktikaid a ikka mängud nihu läinud enamasti.
                  no proovi lihtsaimaid 4-4-2-tesid ja ise modi neid natuke ja saad ilusa töötava koosluse.

Kommentaar

pääs and muuv täktik on hea. ntx chalse ja manu kasutavad seda

Kommentaar

Minu tööots Taanis leidis lõpu. 100% Venemaa.

XTRATIME LINK
                      sigpic

Kommentaar

Barcelonaga enam ei mängi, sest arvuti viskab mingi errori ette, nüüd mängin Eesti koondisega . Märtsist alustasin ning esimene mäng oli venemaaga:
                        Russia(h) 3:2 Neemelo (3)
                        Liechestein (h) 4:2 Neemelo, Oper (3)
                        Portugal (h) 1:1 Leetma
                        Bosnia (h) (sõprus) 2:1 Neemelo (2)
                        Latvia (h) 2:0 Teever,Stepanov
                        Brunei (h) (sõprus) 5:0 Terehhov,Piiroja,Neemelo,Teever,Klavan
                        Slovakia (a) 1:1 Teever
                        Luxemburg (a) 1:2 (esimene kaotus ja veel millisele meeskonnale) Oper
                        Seychelles (a) 1:1 Kuresoo, siin olid kõik mängijad U-21
                        Malawi (h) 1:0 Teever
                        Rwanda (h) 3:1 Teever,Neemelo,Viikmäe
                        Chad (h) 2:0 Neemelo, Teever
                        Järgmine aasta Euroopa valiktsüklis olen koos Soome,Rootsi,Saksamaa,Bulgaaria,Bosnia ja Luxemburgiga ja loodan edasi saada, sest nüüd jäin napilt kolmandaks Portugali ja Slovakkia järel U-21 läheb väga hästi . Jõudsin nendega EM-ile alagrupi vastased on Spain,Italy,Holland .
                        Algkoosseis ----------------Lepmets--------------
                        Klavan--Post-----Jääger----Kruglov
                        Vassiljev--Rõskevitš--Dupikov-Kuresoo
                        ----------Kink---------Purje----------

Nüü lähen EM mängima ja loodan võita...tegelikult tahaks alagrupist edasi saada .

Kommentaar

Sain alagrupist edasi....nüüd vaja poolfinaalis lüüa prantsusmaad ja olengi finaalis:P Alagrupi mängud: vs Spain U21 1:1 Vassiljev
                          vs Italy (suursoosik) 2:1 Vassiljev, Kink
                          vs Holland 2:1 Purje, Kink

Finaalis ootab juba Türgi, tema alistas poolfinaalis Hispaania tulemusega 1:0

Kommentaar

Algselt postitas MihkelPallak

Sain alagrupist edasi....nüüd vaja poolfinaalis lüüa prantsusmaad ja olengi finaalis:P Alagrupi mängud: vs Spain U21 1:1 Vassiljev
                            vs Italy (suursoosik) 2:1 Vassiljev, Kink
                            vs Holland 2:1 Purje, Kink

Finaalis ootab juba Türgi, tema alistas poolfinaalis Hispaania tulemusega 1:0
                            Hmm. Räägiksid siis lähemalt äkki oma U21 treeneritööst. Hakkas täitsa huvitama, mis valemiga sa nad sinna finaali viisid siis..

Kommentaar

Pole veel finaalis...enne veel poolfinaal...praegu õpin matemaatikat . muidu oli mingi väga kaitsev taktika mingi 5-3-2 defensive vist ja counter attack ja nii ta tuligi Vassiljev ja Kink taovad väravaid ja olemas:P

Kommentaar

Mu pilukad jõudsid kõik ilusti oma riikidega MMile.
                                täpselt 32. riigist on mul mängijaid ja need riigid saidki MMile. Brasiilia Prantsusmaa Hispaania jms jäid MMist aint unistama.

Kommentaar

Working...
                                X