Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Football Manager 2006\'

Algselt postitas rafael

terekest, kas keegi saaks selle english languaege faili uuesti kuhugi üles panna, palun!

aitääh!!
    Palun

Aga sain Willem II\'ga korraks isegi tabelitipu maitsta, kuid siis tõid PSV raisad meid maapeale tagasi. 2010/2011 hooajast 22 mängu mängitud ning teisel kohal hetkel Ajaxist 2 punkti kaugusel. Meistrite Liigasse peaks vist ära pressima. Järgmisel aastal on plaanis tiitel.
    sigpic

Kommentaar

Ma olen peaaegu sama kaugel. 2010/2011 20 mängu vic tehtud. 13 punni Barca ees edu.
      Realiga ise. Hooaja lõpus teen kokkuvõtte
      Barcale teen järgmises mängus niukese säru nagu suudan

Kommentaar

Algselt postitas riho

Ma olen peaaegu sama kaugel. 2010/2011 20 mängu vic tehtud. 13 punni Barca ees edu.
        Realiga ise. Hooaja lõpus teen kokkuvõtte
        Barcale teen järgmises mängus niukese säru nagu suudan
        ei jõua oodata

Kommentaar

Üllatuslikult suutis Ajax hooaja lõppus nussima hakkata ning täiesti ootamatult olen ma voor enne lõpu 1 punniga liider. Mänging võõrsil tugeva Groningeni vastu... Ajax samal ajal sama tugeva Vitessega kodus.
          sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel

Üllatuslikult suutis Ajax hooaja lõppus nussima hakkata ning täiesti ootamatult olen ma voor enne lõpu 1 punniga liider. Mänging võõrsil tugeva Groningeni vastu... Ajax samal ajal sama tugeva Vitessega kodus.
            JUHUUUU! Viimases mängus sai siis 1:0 võit tänu Groningeni punasele kaardile võetud...

Väga magus liigavõit.
            sigpic

Kommentaar

kle kas keegi teab kus saada fm 2006
              tahaks vähe pelada??

Kommentaar

kuskohast ma sõprusmänge saan kokku leppida?

Kommentaar

Issand jummal. FM 2005 sai igatahes fixtures->arrange friendly alt:P

Kommentaar

Algselt postitas reps

kle kas keegi teab kus saada fm 2006
                    tahaks vähe pelada??
                    Poest.

Kommentaar

Tallinna Kaubamajast(kirjutan vist juba kolmandat korda)

Kommentaar

siuke kyssa et kui vastane teeb mängu ajal vahetuse et kas ta saab siis aru et mees on väsinud või teeb suvaliselt? vms?
                        Koondise põhimängija

Kommentaar

tere!
                          mul on mure football manager 2005 pärast. ma mängisin sõbraga eelmine aasta seda võrgus. nüüd tahtsime uuesti alustada. kuid kui üks meist teeb serveri ja mäng on alanud. siis selleks et teine mängu saaks peab ta ip kasutama ja sisse minema serverisse onju. siis on seal näha selle nimi kes serveri tegi ja alla vasakus nurgas on \"new user\" ja \"disconnect\". siis ükskõik kumb meist new user paneb, muutub hiir palliks (nagu ikka selles mängus kui laeb) ja siis oota või mitu tundi aga midagi ei juhtu. ehk keegi saaks seletada mis võib valesti olla jne.

ette tänades.
                          Maailmameistrid!!

Kommentaar

31 mängu tehtud ja jube tiitel kindlustatud. Selle 31. liigamänguga Barca enda vastu ei tulnud just väga häid uudiseid - Barca võitsin küll 6-1, aga Mu kindlalt ja võimsalt parim mees Robinho (46 mängu - 45 väravat - 23 söötu - 9 MoM) sai 4-kuulise vigastuse. Teine halb uudis oli Baptista vigastus. Mees on vaatamata sellele, et mängib MC positsioonil, löönud 27 mängus 16 kolli ja andnud 4 söötu. Väljas tema 2 kuud. Ja kolmas mu tippründaja Podolski sai kuulise vigastuse. Tal kirjas 45 mängust 38 väravat ja 15 söötu ning 10 MoMi.
                            31 mängust mul teenitud 83 punkti (27 võitu , 2 viiki ja 2 kaotust). Teisel kohal olev Barca jään maha 25 punktiga. Väravatevahe on muljetavaldav: löödud 110 ja lastud 23 . Ise jään rahule.
                            Koos kõikide mängudega (UEFA CL ja Hispaania Karikas.) olen järjest võitnud 21 kohtumist.
                            Järgmine mäng siis Copa del Rey finaal. Loodan võidu saada. Meistriteliiga proovin samuti kinni panna.
                            Tõenäoliselt peale selle hooaja lõppu järan selle mänguga hüvasti ning tirin 6.03 patchi ja hakkan seal pelama.
                            Praegu mõtlen, et hakkaks kusagilt Ingise tugevuselt 4. liigast aga ei tea veel.

Kommentaar

Algselt postitas kalmaar

tere!
                              mul on mure football manager 2005 pärast. ma mängisin sõbraga eelmine aasta seda võrgus. nüüd tahtsime uuesti alustada. kuid kui üks meist teeb serveri ja mäng on alanud. siis selleks et teine mängu saaks peab ta ip kasutama ja sisse minema serverisse onju. siis on seal näha selle nimi kes serveri tegi ja alla vasakus nurgas on \"new user\" ja \"disconnect\". siis ükskõik kumb meist new user paneb, muutub hiir palliks (nagu ikka selles mängus kui laeb) ja siis oota või mitu tundi aga midagi ei juhtu. ehk keegi saaks seletada mis võib valesti olla jne.

ette tänades.
                              Uusimad patchid peal?

Kommentaar

Krt küll mul on ka kõik uusimad pätsid ja apdeidid peal, aga ma mängin ikka oma kõige esimest mängu, kus ei olnud veel mingeid update\' ja patche peal pandud. Ma ei saa aru kuda teil need siis tööle ei lähe...
                                Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

Working...
                                X