Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2006
Collapse
X
-
Vastus teemale \'Football Manager 2006\'
No kurat, terve hooaeg vigastustega probleemid. Praegu on aga seis eriti nutune:
EDIT:
Paar värdjat suutsid veel vigastada saada/mängukeelu saada. K.A SUPEROST DIMA KRUGLOV NO F*CK OFF AUSALT.
EDIT666:
T*RA KAS SEE ON NORMAALNE, ET IGA MÄNG SAAB KEEGI PUNASE VÕI TEEB KARISTUSALAS VEA?
Kommentaar
-
Ma ei viitsi pikalt seletada, aga West Ham jäi liigas 18.-ks. Tänu mingile debiilikule, kelle ma pidin väravasse panema, kuna kõik ülejäänud olid vigastatud. Nimelt tema suutis otsustavas mängu Birminghami vastu kahel korral triblama minna ja palli kaotada, mille tõttu me kõrgliigast eemale jäime. Järgmine hooaeg CCC\'s ja UEFA Cupil.
EDIT: ahsoh mingitel \"kummalistel\" põhjustel jäime UEFA CUPilt ka eemale. Tore!
Kommentaar
-
Alustasin Bolognaga Serie B-st.Esimesel hooajal ei ostnud kedagi juurde ainult paar staffi.Kõigele vaatamata suutsin Serie B-s saada teise koha Atalanta järel.Olgu öeldud,et parim scorer oli Della Rocca 16 väravaga.Serie A hooaja alguses müüsin porstu mängijaid,asemele tõin free transferist Toldo ning laenuga sain Interist veel Pasquale ja Coco, 1.2 mil eest tõin veel wonderkidi Theo Walcoti.Kohe tuli ka hulgaliselt pakkumisi Juventuselt,Interilt,Romalt ja Milanilt kes tahtsid co-ownida.Aga sunnikud pakkusid umbes 1-2 mil,need rejectisin kohe.Eesmärk on ikka saada vähemalt 3 mil.
Suureks üllatuseks suutsin kohe cupis Fiorentinat võita 2-0 järgnevas liigamängus mis oli samuti Fiorentina vastu tuli leppida 2-2 viigiga.Coraje, corazón y cojones.
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin
Algselt postitas eestimees
Algselt postitas Martin
Hmmm, eks mõlemal liigal ole omad plussid ja miinused. Vist.
Igatahes teen ma praegu oma database\'i , kus oleks kõik ikka võimalikult õige ja isegi Eesti ajalehed peavad paigas olema. Küll siis homme vaatan, et kelle külge eestlased poogin.
Meistriliiga peaks paigas olema, igatahes.
Kommentaar
-
Algselt postitas siimsorokin
Algselt postitas Martin
Algselt postitas Martin
Igatahes teen ma praegu oma database\'i , kus oleks kõik ikka võimalikult õige ja isegi Eesti ajalehed peavad paigas olema. Küll siis homme vaatan, et kelle külge eestlased poogin.
Meistriliiga peaks paigas olema, igatahes.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin
Algselt postitas siimsorokin
Algselt postitas Martin
Algselt postitas Martin
Meistriliiga peaks paigas olema, igatahes.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar