Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Football Manager 2006\'

Algselt postitas IndrekL

Ründepaar Dirk Kuyt - Lukas Podolski lõid kahepeale kokku 63 väravat (Kuyt 31, Podolski 33).
    Kurat mõtlen-mõtlen, ent aru ei saa, kuidas 33+31 teeb kokku 63

Kommentaar

Algselt postitas X-z

Mainiks veel niipalju et iga kuu uudistes kellatakse küll et klubi teenis sel kuus umbes 1-2M kasumit ja et ülemused on sillas.

PS. kust kurat ma ma saan nende mängiate liste kelle saab tasuta või kellel on leping läbi ja pole klubi?!
      Saab ju ka Player Searchist panna Contract Status expiring ja pärast 31. detsembrit hakkad pakkuma neile.

Kommentaar

Kehv matemaatik järelikult...

Kommentaar

Algselt postitas Saarlane

Algselt postitas IndrekL

Ründepaar Dirk Kuyt - Lukas Podolski lõid kahepeale kokku 63 väravat (Kuyt 31, Podolski 33).
          Kurat mõtlen-mõtlen, ent aru ei saa, kuidas 33+31 teeb kokku 63
          Ma ka mitte . 64 oli siis järelikult.

Kommentaar

Kas keegi teab, kuskohast oleks võimalik Football Manager 2006 osta?
            Vaatasin zebra.ee ja +- elektroonika ja andrico.ee lehekülgedele, aga ei leidnud sealt otsitavat. Oli küll olemas Championship Manager ja Football Manageri mitte.

Kommentaar

mul lõid Podolski ja Klose (arvatavasti maailma parim ründepaar) kahe peale 70 väravat... Klose 45 ja Podolski 25 väravat (pluss veel klubi parim söötja 17 assistsi) ja Lampard toetas veel neid kahte 20 väravaga
              Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Aga mul lõid Ruud ja Rooney kahepeale 72 väravat, Ruud 31 ja Rooney 41, viimane andis ka 17 resultatiivset söötu...vat nii

Kommentaar

Aga minu vend on teie vennast suurem ja lükkab teie vennab oma pisikese näpuga ümber.
                  When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Ronaldinhol on väikeses varbas samapalju vutiannet ja imepäraseid , peaaegu ebanormaalsetena tunduvaid oskusi kui kogu ülejäänud meeskonnas kokku. Sinu tekst, Šmutov? Sorri, et off-topic, kuid Martini tekstist väikest sõrme lugedes tuli selline küsimus

Kommentaar

Hakkata siin nüüd võrdlusi vedama, siis Adriano - Pazzinist pole mõttet palju rääkidagi. Esimene kolm hooaega järjest üle seitsmekümne kolli, teine kolmekümne kanti, eelmine hooaeg 45. Aga noh, minu tektika on ka omaette nähtus. Statistika järgi keskmine mänguskoor 3-1. Eelmine hooaeg käputäis väravaid puudu 200-st ning ise endale lasin 60. Tiim on kari superstaare... Curci; Salvati (noortetiimi newgen), Gioda, Besagno (neid asendab tihedalt Emanuele La Rocca, kah newgen/regen), Luddi (leiab hea tahtmise juures mängu alguses väga noorelt Lazio primaverast); De Rossi; Di Marco (super statistikaga newgen/regen), Robben; Messi; Adriano - Pazzini.... Pink ei jää palju alla, aga rõhku palju viimasel ajal noortetööle pannud.

Siis peale seda hooaega enam ei viitsinud ning võtsin uue mängu ja selle panin hoiule.

Nüüd Küprusega ilma tegemas ning samal ajal Rumeenias Universitatea Cluj kaardiväge juhatamas Divizia B3\'s.

Sujub super hästi. Poole hooaja punkti jõutud liigas, nüüd 3-4 kuud pausi peaaegu. Kümne punnine edu veel, 13 mängu mängida, 17 peetud. Tabelis 1 viik, 1 kaotus ja 15 võitu. Väravas seisab Lepmets, sina kulus kõik raha kah. p

Küprusega läheb kah hästi. Alustasin 5-2 võiduga Fääri Saarte üle, siis 7-0 Barbadose üle, millele järgnes võimas 4:1 purustamine Sveitsi vastu, aga pärast seda kolm järjestikust kaotust Alžeeriale, Prantsusmaale ja Iirimaale. Aasta lõpetasin viigiga Wales\'i vastu. Suhteliselt huvitavak läheb Euro 2008 kvalifikatsioon loodetavasti.
                      sigpic

Kommentaar

Mõtlesin, et teen sellise vähe kokkuvõtlikuma teksti oma senisest mängust Romaga.

Hooaeg 2005/2006

Transferite jaoks eriti pappi polnud, nii et otsustasin esialgu tuua meeskonda ainult ühe mängija, kelleks oli Milani nooruk Francesco Ferdinando Mauri. Hooaja esimene pool kulges nii enam-vähem ja pendeldasin kuskil 3.-4. koha vahel. Jaanuaris tõin meeskonda aga kolm uut mängijat, kelleks olid Mikael Dahlberg viie miljoni naela eest, Pawel Zuk 50-ne tuhande eest ja Nik Besagno 170 tuhande eest. Müüsin aga Chivu kümne miljoni eest Bayernisse ning Dacourti 1,5 miljoniga Nantes\'i. Hooaja lõpetasin aga enda ja boardi pettumuseks 6. kohaga.

Hooaeg 2006/2007

Nonii, fännid ja board lootsid Serie A võitu, mida ma sel hetkel küll utoopiliseks pidasin. Meeskonda tõin juurde Vanden Borre 3,3 miljoni eest, Fabio Santose seitsme- ning jaanuaris Podolski 16 miljoni eest. Eelnevalt olin miljoni eest ostnud ka Cesare Bovo ülejäänud 50% Parmalt. Ahjaa, Free Transferiga tuli Michael Chopra ka . Talveks oli ta aga juba läinud ning koos temaga lahkusid ka Samuel Kuffour ning Panucci. Liigas läks üllatavalt hästi ning tuligi liigavõit.

Hooaeg 2007/2008

Suvel olin mängijateturul väga aktiivne ning hankisin omale järgnevad mängijad: Anton Ferdinand (4,7 miljonit), Wesley Sneijder (10 miljonit), Dirk Kuyt (10,75 miljonit). Jaanuaris lisandusid neile Sindre Loe Bing (85k), Panucci (Free transfer :P), Gioda (3 miljonit), Andoni Iraola (14 miljonit), Joao Moutinho (13,75 miljonit). Maha müüsin Taddei (15 miljonit), Pawel Zuk (825k), Dahlberg (5 miljonit), Mido (Free Transfer aka lasin selle tõpra lahti), Doni (1 miljon). Dirk Kuyt valiti hooaja parimaks, liigas tuli võit, Coppa Italias tuli võit ning samuti tuli võit UEFA Cupilt.

Hooaeg 2008/2009

Nagu ikka loodetakse liigavõitu. Meeskonda olen toonud tasuta Kim Källströmi, Martin Petrovi, Edwin van der Sari ja Hugo Viana. Rohkem \"oste\" ei teinud. meeskonnast keegi märkimisväärt mängija ei lahkunud. Liigas olen peale seitset mängu esimene. Sain tööd ka Taani koondises, kellega ma esimeses mängus võitsin Fääri Saari 4:0.Järgmine mäng Prantsusmaaga.

Samuti on tegu rekordiga minu jaoks, kuna kunagi ennem pole ma suutnud üle ühe hooaja lõpetada.
                        Cheers!

Kommentaar

minu suurpärane meeskond hooaja 07/08 lõpus, nende meestega tuli liiga võit ja ka meistite liiga
                          Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

EGa jah raha eest saab kõike osta. Samas vaadates hetkel vähemalt minu mängus CCC-d, siis seal on tase jube õhtlane. Viimast playoff kohta ja 19 kohta eraldavad 6p.

Kommentaar

Minu pikast-pikast karjäärist natukene.

2005/2006 - Alustasin siis Chelseaga. Sain muidugi Romanilt kohe hea papi pihu vahele ja laristama hakkasin seda alles Jaanuaris. Talvel siis kohe napsasingi omale sellised suured staarid: Fernando Torrese £40 m., Totti £24 m., oma ühe lemmiku mängija Sergio Ramose £16 m., Tevezi £15 m. Totti oli ülekaalukalt mu halvim ost. Esimesed mängud mängis põhis, aga ta ei saanud millegi silmapaistvaga hakkama ja lendav vahetusmeheks. Ostsin varuväravavahiks Kotenko. Meeskonnast samal ajal lahkusid Paulo Ferreira Brcasse £7 m. eest, Crespo Romasse £5 m. eest, Gudjohnssen Betisesse £9,5 m. eest.Nagu ka arvata võitsin liiga kindlalt 90 punktiga, järgnesid Arsenal (80) ja ManU (78). Meistrite Liigas langesin välja juba veerandfinaalides, FA Cupis kaotasin finaalis Liverpoolile.

2006/2007 - Suvel olin transfer marketis väga aktiivne, sest liigas ei läinud just mitte nii hästi, kui oleks pidanud - ikkagi Chelsea ju Napsasin omale sellised tegijad nagu Juan Riquelme £20 m. eest, Mascherano £9 m. eest, Vincent Kompany £9m. eest, Cristian Chivu £14 m. eest nin peale selle veel hulganisti noori mängijaid reservi. Maha müüsin Makelele £3 milli, Wayne Bridge ja Glen Johnsoni mõlemad £3 m. eest, Ricardo Carvalho £9m. eest, Damien Duffi £10 miljoni eest, del Horno 8 miljoniga. Liigas läks aga suhteliselt kehvalt: võit küll tuli kuid kogusin ainult 85 punkti ja enne viimast vooru ei olnud veel midagi selge aga siiski Arsenali ees nagu mainitud 1. koht. Meistrite Liigas läks aga see-eest paremini, kuid võitu ikka i tulnud, kaotasin finaalis Bayernile penaltidega. See on mingi needus. FA Cupi võit vähemasti tuli.

2007/2008 - Erilisi oste ma ei teinud, kuid siiski kaks ostu on mainimist väärt: Karim Benzema - £13 m., Daniel Carvalho - £7 m. Benzema tõestas ennast heast küljest ja sai juba minu tugevasse meeskonda vahetusmeheks. Pea igas mängus lõi vahetusest tulles värava. Seda näitab ka statistika: 25 mängu, 16 väravat. Maha müüsin juba eelmisel hooajal ostetud Kompany £9 miljoni eest. Liigahooaeg taas kehv. Kordasin eelmise aasta tulemust, milleks oli 85 punkti. Taas oli teisel kohal Arsenal, kes jäi minust maha vaid 3 punktiga. Lõpuks tuli kauaoodatud Meistrite Liiga võit. Finaalis oli vastas taas Bayern, seekord neid ma võitsin.

2008/2009 - Märkimisväärseimad ostud olid Leandro Gioda (£7 m.), Julio Baptista (£21 m.), Jermain Defoe (20 m.) ja Ryan Babel (£7,5 m.). Defoe tundus suurepärane ost arvestades et eelmisel hooajal (07/08) oli ta liiga parim väravakütt Spursi ridades ning valiti ka EPLi parimaks mängijaks. Kahjuks minu meeskonda ta ei sobinud sest ei löönud oodatud väravaid. See-eest Baptista ostsin ma ründava poolkaitse kohale, aga mees tegi seal lausa imet, ta lõi hooaja peale kokku 48 mängus 40 väravat ! Maha sai müüdud Tevez £17,5 miljoni eest, Mascherano £17 miljoni eest, Daniel Carvalho 10 miljoni eest, SWP ManUsse 7,5 miljoni eest. Nüüd tegin liigas võimsa paugu - tuli võit 100 punktiga, väravate vahe 139 : 27. Teiseks jäänud Liverpool kogus kõigest 80 punkti, ja kolmas Arsenal 71 punkti. Meistrite Liigas kukkusin taas läbi. Seekord veerandfinaalides.

2008/2009/2010 - Suvel lahkusin meeskonnast kunaläks Chelseaga mängides natukese igavaks. Natukese aja pärast vallandati Inglismaa peatreener ning ma ei jätnud võimaluse kasutamata ning võtsin selle koha omale. Inglismaa oli MM vallikturniiri lõpetanud teie kohaga ning sai edasi tänu play-offidele. MMil oli alagrupp kergemate killast: Alžeeria, Valgevene, Kõrgõstan Kui sellest alagrupist poleks kindla kolme võiduga välja tulnud oleks asi olnud suht imelik. Väravate vahega 15:3 tulin kindlalt 9 punktida esimeseks. Teises raundis võitsin Venemaad 2-0 (F. Lampard, K.Nolan), veerand finaalis USA-d sama tulemusega (Michael Owen 2), Poolfinaalis võitsin väravate rohkes mängus Tšehhit 4-3 ( M. Owen, F. Lampard, W.Rooney 2). Finaalis tuli kahjuks vastu võtta kaotus 3-0 Prantsusmaale. Vähemalt sai Owen kuldse buutsa 9 kolliga.

2010/2011 - EMi qualifikatsioonist tulin välja puhaste paberitega - ühtegi kaotust ning 2 viiki 8 mängust. Teine oli Venemaa.

2011/2012 - EMini ma siiski ei jõudnud, sest hakkasin tas Chelsea manageriks pärast Vialli vallandamist. Suvel tegin ka paar ostu. Ostsin endale kaks Inglismaa 20-aastast tõusvat tähte. Nimesid pole mõtet mainida sest tekkisid nad alles mängu. Nii aplju võin öelda et üks neist lõi Boros eelmisel hooajal 17 väravat 19 aastasena ja teine sama vanalt Norwitchi eest 22 väravat. See räägib juba iseenda eest. Praegu algas 2012 aasta 1 Veebruar ja selle seisuga olen liigas teisel kohal tugeva 55 punktiga. Liverpool aga 58 punktiga liider (mängitud 23 mängu). Ma olen enesekindel ja arvan et liigavõit pole probleemiks. Olen hooaja keskel ka eelmistel hooaegaedl 2. olnud aga sellest kindlalt välja tulnud.
                              Arjen Robben on mul igal juhul legend, sest ta on ABSOLUUTSELT igal hooajal alates 2005 aastast olnud liigas parim väravasöötja, ja seda kohe päris kindlalt. Näiteks hooajal 2008/2009 andis mees liigas 30 assisti! Samal hooajal oli parim väravakütt Drogba 35 tabamusega.

Praegune meeskond:
                              Petr Cech
                              Sergio Ramos - John Terry - La Cava* - Dupraz*
                              Michael Essien - Cesc Fabregas - Arjen Robben
                              Julio Baptista
                              Fernando Torres - Fred/Watts*

* - simuleeritud (vms) mängijad

Kommentaar

Kui siin juba oma hooaegade kirjeldusteks läx. siis mõtlesin, et panen kah siia oma seasonid:
                                [glow tcolor=yellow, fcolor=black, size=1, strength=2]2005/2006[/glow]
                                Panin Realiga kinni nii La Liga kui ka Spanish Cupi. Meistrivõistlustel läx ülihästi. Suurimad võidud näitex 8:2 ja 9:1, seda 8:2 sai juba ühes mu eelmises postis mainitud. Tuli ainult kax kaotust, üks üllatuslikult Malagale 1:2 ja teine oli suht masendav kaotus Valenciale- 1:4. Aga muidu lõppsumma 91 punkti. teisex jäigi superhooaja teinud Malaga 77 punktiga ja kolmas oli Valencia 76 punktiga. Barca alles 11. CL-is kahjux suurt ilma ei teinud sain küll alagrupist edasi kuid juba veerandfinaalis sain tappa Bayerni käest. Kodus kohtumine oli 1:1 aga võõrsil oli mängijatel midagi hädä ja juhtis midagi väga kummalist 0:5 Aga hooaja ostud olid Carlos Tevez £15 millioni eest ja Marinano Pernia £3,5millioni eest. Pulli oärast kaasasin tiimi ka noorukid Nuri Sahini(väga peps mees, üldse ei tahtnud Borussiast minu juurde tulla, nõudis ogasugu boonuseid jne.) ja Theo Walcotti. Müüsin maha aga Zidane´i Sane Jose Earthqakesi ridadesse £6 millioni eest ja Guti läx Betisi £8 milli eest. Edasi Realiga ei viitsind mängida, ja kuna Chelsea troon oli tühi asusin sinna.
                                [glow tcolor=red, fcolor=black, size=1, strength=1]2006/2007[/glow]
                                Ostsin kohe suure pappi eest kokku Fabio Cannavaro £11 millionit, Riquelme £22 millionit, Beckhami £24 millionit ja Zambrotta £19,7 millionit. Klubist lahkusid minu tulekuga Gudjohnsen £7,5 milli Barcasse , Makelele £ 3 milli Boltonisse, Diarra £ 2,2 milli Norwichisse(kes kah Premier Leagues), R.Carvalho £8 milli tagasi Portosse, eriti head pappi sain Essieni maha ärimise eest. Mu karjääri kalleim müük £29 milli ja minek Barcasse. Sain muidugi liigavõidu ja ka FA Cupi võidu. CL läx alguses kohe vägai üle kivide ja kändude ja tundus, et ei saa algrupistki edasi. Aga lõpux teisena grupist edasi Fenerbache järel. Edestasin AEK-d tänu paremale väravate vahele. Kuni finaalini sain kah kuidagi läbi jumala abistava käe abil edasi. Enamuselt tänu võõrsil löödud väravatele. Kuid finaalis meeskond vabanes ja alistas mõne endise Chelsea mehega mänginud BArca konguni 4:1. Kaks väravat Riquelmelt ja Beckhamilt. Hooaja suurim väravalööja suurt ilma ei teinud. Drogba 28 väravat. Muidu löödi ühtlaselt väravaid.

Kommentaar

Working...
                                X