Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
    Mängi näiteks nelja kaitsjaga. Muidugi laseb kaitse ka siis läbi, kui seal mingid Igor Morozovid igas mängus 90 minutit mängivad.
    hakkasin mängima 5-3-2. Ainuke mäng, kus kaitse ei pidanud oli mäng Floraga, mille kaotasin 0-5. Varteksiga sain kordusmängus 2-2 viigi kätte. Ülejäänud mängud on olnud perfektsed. Näiteks alistasin Ajax'i 10-0 ja Vapruse 5-0. Eesti U-21 võitis Iirima U-21 2-1 ja Eesti Makedooniat 3-2
    Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchoo

Kommentaar

Algselt postitas juhmard Vaata postitust
      Teda pole selles mängus
      Juhmard vaata siia http://www.neoseeker.com/forums/3309...td-team-image/ Kui sul ei ole patch 7.0.2,siis vist jah ei ole.Aga päriselt peaks ta mängima Brasiilia satsis Internacional.
      George Best:"Kui ma sündinuks inetuna, poleks te midagi kuulnud Pelest"

Kommentaar

Algselt postitas Olympi Vaata postitust
        hakkasin mängima 3-5-2. Ainuke mäng, kus kaitse ei pidanud oli mäng Floraga, mille kaotasin 0-5. Varteksiga sain kordusmängus 2-2 viigi kätte. Ülejäänud mängud on olnud perfektsed. Näiteks alistasin Ajax'i 10-0 ja Vapruse 5-0. Eesti U-21 võitis Iirima U-21 2-1 ja Eesti Makedooniat 3-2
        Mul samuti vanast CMis oli see 3 kaitsja formatsioon saanud kuidagi tavaks.
        Kuid 06 ja 07 karistavad kohe ära, mingi teravam äär hakkab kohe äärelt tsenderdusi andma vastastelt ja lammutab ära kaitse.

Kommentaar

Niisiis esimene hooaeg FM-is läbi.1.koht Meistriliigas ja Superkarika võit on tõsiasi. TVMK-ga mängitud karikafinaal oli raske seis oli 2-2 ja läks penaltide peale,kus võitsin 4-2.Otsustava penaldi lõi sisse Andreev.3 ostu sisse ja 1 välja.Sisse:Urmas Reimann 1K Hiiu Kalurist, Ott Meerits 2K Maag Tammekast ja Joel Lindpere tasuta.Ja välja Nikita Andreev koguni 1 millioni $ eest Amkar Permi.
          Natuke statistikat ka siis:
          Suurim Väravalööja:Indrek Zelinski 23 kolli
          Suurim Sööduandja:Taijo Teniste 11 söötu
          Kollased Kaardid:Andrei Kalimullin 2 kollast
          Punased Kaardid:Tihhon šisov 1 punane
          Man Of Match:Joel Lindpere 6 korda
          Esinemine:Vladimir Voskoboinikov 7.78
          Suurim Võit 6-0 Valga üle
          Löödud Väravad:69(mängus keskmiselt) (2.6)
          Lastud Väravad 21(mängus keskmiselt) (0.8)
          Kollased Kaardid 9(mängus keskmiselt) (0.3)
          Punased Kaardid 1(mängus keskmiselt) (0.0)
          Keskmine Külastavus(889 inimest)

Floral olid 2 tähtsat transferi Martin Reim läks UAE-sse AL-Sha'ab-i ja Kristen Viikmäe siirdus samasse liigasse Al-Wasl-i võistkonda.

Tehti pakkumine minna Chelsea etteotsa,mille ka vastu võtsin.Varsti panen siia ka Chelsea hooajaeelsete mängude tulemused ja väravalööjad.

Kommentaar

Algselt postitas nikeman13 Vaata postitust
            Niisiis esimene hooaeg FM-is läbi.1.koht Meistriliigas ja Superkarika võit on tõsiasi. TVMK-ga mängitud karikafinaal oli raske seis oli 2-2 ja läks penaltide peale,kus võitsin 4-2.Otsustava penaldi lõi sisse Andreev.3 ostu sisse ja 1 välja.Sisse:Urmas Reimann 1K Hiiu Kalurist, Ott Meerits 2K Maag Tammekast ja Joel Lindpere tasuta.Ja välja Nikita Andreev koguni 1 $ eest Amkar Permi.
            Suurim Sööduandja:Timo Teniste 11 söötu

Floral olid 2 tähtsat transferi Martin Reim läks UAE-sse AL-Sha'ab-i ja Kristen Viikmäe siirdus samasse liigasse Al-Wasl-i võistkonda.

Tehti pakkumine minna Chelsea etteotsa,mille ka vastu võtsin.Varsti panen siia ka Chelsea hooajaeelsete mängude tulemused ja väravalööjad.
            Chelsea ette otsa pakkumist ma küll uskuda ei taha. Ja see et Andreev tervelt 1 dollari eest ära müüsid oli küll sõna "koguni" vääriline. Ja eelmistele postidele vastuseks mul on jah versioon 7.0.0
            Algselt postitas Maekas
            Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Algselt postitas juhmard Vaata postitust
              Chelsea ette otsa pakkumist ma küll uskuda ei taha. Ja see et Andreev tervel 1 dollari eest ära müüsid oli küll sõna "koguni" vääriline. Ja eelmistele postidele vastuseks mul on jah versioon 7.0.0
              Ega ma ise ei tahtnudki teda müüa.Alguses tuli pakkumine 830,000 $.Ma ütlesin ei.Ja kui Amkar pakkus ühe milli Levada ütles ise jah ja oligi kõik.
              Oih vaatasin ise ka et viga on sees
              sorri juhtub

Kommentaar

Algselt postitas nikeman13 Vaata postitust
                Niisiis esimene hooaeg FM-is läbi.1.koht Meistriliigas ja Superkarika võit on tõsiasi. TVMK-ga mängitud karikafinaal oli raske seis oli 2-2 ja läks penaltide peale,kus võitsin 4-2.Otsustava penaldi lõi sisse Andreev.3 ostu sisse ja 1 välja.Sisse:Urmas Reimann 1K Hiiu Kalurist, Ott Meerits 2K Maag Tammekast ja Joel Lindpere tasuta.Ja välja Nikita Andreev koguni 1 millioni $ eest Amkar Permi.
                Suurim Sööduandja:Timo Teniste 11 söötu

Taijo ikka kui sa Timo Tammekast ei ostnud

Kommentaar

Okei vabandust,viga parandatud.

Kommentaar

Seda pärast ühte hooaega Levadiaga meistriks tulemist usun mina kah, aga et sind, kulla mees, peale üht õnnestunud hooaega kuskil pommiaugus(loe:Eestis), taheti Chelsea manageriks...See on sul küll puhas vale, et lihtsalt siin "oma aktsiaid" tõsta. Siis pidi küll Chelsea Inglismaal Premieris 16.jääma ja kõik teised Euroopa treenerid pidid ära surema...

Kommentaar

Nagu öeldud postitan siia preseason-i mänge.Kommenteerin ise lühidalt.Igas mängus enne teise poolaja algust kõik põhimehed välja.Ründemäng super ja kaitsemäng ka super.
                      4:0 vs Sprimont: Ballack 16' ja 24' Vinamont OG 30' ,SWP 57'
                      2:0 vs Mons: Diallo 20' OG ,Drogba 34 '
                      3:0 vs Antwerp: Ballack pen 19' ,Lampard 45' ,Mikel 62'
                      4:0 vs Antwerp: Ballack 5' ,Drogba 32' Kalou 58' ja 61'
                      3:0 vs Legia: Balde 26' OG ,Essien 41' ,Drogba 48'
                      4:0 vs Bologna : Drogba 38' ja 45' ,J.Cole 43' ,Nani 83'

Ja palun ärge mölisege,et oo Chelseaga on nii lihtne jne.No äkki teie jaoks on mina veel õpin mängima.

Kommentaar

Algselt postitas Homie Vaata postitust
                        Seda pärast ühte hooaega Levadiaga meistriks tulemist usun mina kah, aga et sind, kulla mees, peale üht õnnestunud hooaega kuskil pommiaugus(loe:Eestis), taheti Chelsea manageriks...See on sul küll puhas vale, et lihtsalt siin "oma aktsiaid" tõsta. Siis pidi küll Chelsea Inglismaal Premieris 16.jääma ja kõik teised Euroopa treenerid pidid ära surema...
                        Okei noh liialdasin pisut.Ega siis selle pärast ei pea kohe paanitsema

Kommentaar

Oskab keegi soovitada mõnda täkku noort targetmani? Oleks DD'le asendust vaja.
                          Little things worry little minds.

Carlo Ancelotti, 2009

Kommentaar

Algselt postitas mihk3l Vaata postitust
                            Zlatan....

Kommentaar

Stefan Kiessling või Tevfik Köse.
                              Algselt postitas JT8055
                              Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Algselt postitas mihk3l Vaata postitust
                                Samaras, Llorente..

Kommentaar

Working...
                                X