Algselt postitas Saarlane
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2007
Collapse
X
-
Rien en ce monde ne peut arrêter OM!
Ken Lee tulibu dibu douchoo
-
Algselt postitas juhmard Vaata postitustTeda pole selles mängusGeorge Best:"Kui ma sündinuks inetuna, poleks te midagi kuulnud Pelest"
Kommentaar
-
Algselt postitas Olympi Vaata postitusthakkasin mängima 3-5-2. Ainuke mäng, kus kaitse ei pidanud oli mäng Floraga, mille kaotasin 0-5. Varteksiga sain kordusmängus 2-2 viigi kätte. Ülejäänud mängud on olnud perfektsed. Näiteks alistasin Ajax'i 10-0 ja Vapruse 5-0. Eesti U-21 võitis Iirima U-21 2-1 ja Eesti Makedooniat 3-2
Kuid 06 ja 07 karistavad kohe ära, mingi teravam äär hakkab kohe äärelt tsenderdusi andma vastastelt ja lammutab ära kaitse.
Kommentaar
-
Niisiis esimene hooaeg FM-is läbi.1.koht Meistriliigas ja Superkarika võit on tõsiasi. TVMK-ga mängitud karikafinaal oli raske seis oli 2-2 ja läks penaltide peale,kus võitsin 4-2.Otsustava penaldi lõi sisse Andreev.3 ostu sisse ja 1 välja.Sisse:Urmas Reimann 1K Hiiu Kalurist, Ott Meerits 2K Maag Tammekast ja Joel Lindpere tasuta.Ja välja Nikita Andreev koguni 1 millioni $ eest Amkar Permi.
Natuke statistikat ka siis:
Suurim Väravalööja:Indrek Zelinski 23 kolli
Suurim Sööduandja:Taijo Teniste 11 söötu
Kollased Kaardid:Andrei Kalimullin 2 kollast
Punased Kaardid:Tihhon šisov 1 punane
Man Of Match:Joel Lindpere 6 korda
Esinemine:Vladimir Voskoboinikov 7.78
Suurim Võit 6-0 Valga üle
Löödud Väravad:69(mängus keskmiselt) (2.6)
Lastud Väravad 21(mängus keskmiselt) (0.8)
Kollased Kaardid 9(mängus keskmiselt) (0.3)
Punased Kaardid 1(mängus keskmiselt) (0.0)
Keskmine Külastavus(889 inimest)
Floral olid 2 tähtsat transferi Martin Reim läks UAE-sse AL-Sha'ab-i ja Kristen Viikmäe siirdus samasse liigasse Al-Wasl-i võistkonda.
Tehti pakkumine minna Chelsea etteotsa,mille ka vastu võtsin.Varsti panen siia ka Chelsea hooajaeelsete mängude tulemused ja väravalööjad.George Best:"Kui ma sündinuks inetuna, poleks te midagi kuulnud Pelest"
Kommentaar
-
Algselt postitas nikeman13 Vaata postitustNiisiis esimene hooaeg FM-is läbi.1.koht Meistriliigas ja Superkarika võit on tõsiasi. TVMK-ga mängitud karikafinaal oli raske seis oli 2-2 ja läks penaltide peale,kus võitsin 4-2.Otsustava penaldi lõi sisse Andreev.3 ostu sisse ja 1 välja.Sisse:Urmas Reimann 1K Hiiu Kalurist, Ott Meerits 2K Maag Tammekast ja Joel Lindpere tasuta.Ja välja Nikita Andreev koguni 1 $ eest Amkar Permi.
Suurim Sööduandja:Timo Teniste 11 söötu
Floral olid 2 tähtsat transferi Martin Reim läks UAE-sse AL-Sha'ab-i ja Kristen Viikmäe siirdus samasse liigasse Al-Wasl-i võistkonda.
Tehti pakkumine minna Chelsea etteotsa,mille ka vastu võtsin.Varsti panen siia ka Chelsea hooajaeelsete mängude tulemused ja väravalööjad.Algselt postitas MaekasMa pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Kommentaar
-
Algselt postitas juhmard Vaata postitustChelsea ette otsa pakkumist ma küll uskuda ei taha. Ja see et Andreev tervel 1 dollari eest ära müüsid oli küll sõna "koguni" vääriline. Ja eelmistele postidele vastuseks mul on jah versioon 7.0.0
Oih vaatasin ise ka et viga on sees
sorri juhtubGeorge Best:"Kui ma sündinuks inetuna, poleks te midagi kuulnud Pelest"
Kommentaar
-
Algselt postitas nikeman13 Vaata postitustNiisiis esimene hooaeg FM-is läbi.1.koht Meistriliigas ja Superkarika võit on tõsiasi. TVMK-ga mängitud karikafinaal oli raske seis oli 2-2 ja läks penaltide peale,kus võitsin 4-2.Otsustava penaldi lõi sisse Andreev.3 ostu sisse ja 1 välja.Sisse:Urmas Reimann 1K Hiiu Kalurist, Ott Meerits 2K Maag Tammekast ja Joel Lindpere tasuta.Ja välja Nikita Andreev koguni 1 millioni $ eest Amkar Permi.
Suurim Sööduandja:Timo Teniste 11 söötu
Tehti pakkumine minna Chelsea etteotsa,mille ka vastu võtsin.Varsti panen siia ka Chelsea hooajaeelsete mängude tulemused ja väravalööjad.
Kommentaar
-
Seda pärast ühte hooaega Levadiaga meistriks tulemist usun mina kah, aga et sind, kulla mees, peale üht õnnestunud hooaega kuskil pommiaugus(loe:Eestis), taheti Chelsea manageriks...See on sul küll puhas vale, et lihtsalt siin "oma aktsiaid" tõsta. Siis pidi küll Chelsea Inglismaal Premieris 16.jääma ja kõik teised Euroopa treenerid pidid ära surema...
Kommentaar
-
Nagu öeldud postitan siia preseason-i mänge.Kommenteerin ise lühidalt.Igas mängus enne teise poolaja algust kõik põhimehed välja.Ründemäng super ja kaitsemäng ka super.
4:0 vs Sprimont: Ballack 16' ja 24' Vinamont OG 30' ,SWP 57'
2:0 vs Mons: Diallo 20' OG ,Drogba 34 '
3:0 vs Antwerp: Ballack pen 19' ,Lampard 45' ,Mikel 62'
4:0 vs Antwerp: Ballack 5' ,Drogba 32' Kalou 58' ja 61'
3:0 vs Legia: Balde 26' OG ,Essien 41' ,Drogba 48'
4:0 vs Bologna : Drogba 38' ja 45' ,J.Cole 43' ,Nani 83'
Ja palun ärge mölisege,et oo Chelseaga on nii lihtne jne.No äkki teie jaoks on mina veel õpin mängima.
George Best:"Kui ma sündinuks inetuna, poleks te midagi kuulnud Pelest"
Kommentaar
-
Algselt postitas Homie Vaata postitustSeda pärast ühte hooaega Levadiaga meistriks tulemist usun mina kah, aga et sind, kulla mees, peale üht õnnestunud hooaega kuskil pommiaugus(loe:Eestis), taheti Chelsea manageriks...See on sul küll puhas vale, et lihtsalt siin "oma aktsiaid" tõsta. Siis pidi küll Chelsea Inglismaal Premieris 16.jääma ja kõik teised Euroopa treenerid pidid ära surema...George Best:"Kui ma sündinuks inetuna, poleks te midagi kuulnud Pelest"
Kommentaar
-
Algselt postitas mihk3l Vaata postitustOskab keegi soovitada mõnda täkku noort targetmani? Oleks DD'le asendust vaja.
Kommentaar
-
Algselt postitas mihk3l Vaata postitustOskab keegi soovitada mõnda täkku noort targetmani? Oleks DD'le asendust vaja.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar