Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Teddy Sheringham

Kommentaar

Algselt postitas nikeman13 Vaata postitust
      Okei noh liialdasin pisut.Ega siis selle pärast ei pea kohe paanitsema
      Oleks võinud siis kirjutada nt et. Võtsin Chelsea, sest Levadia viskas kopa ette ja, et kuna olen veel koba siis tahtsin chelseaga proovida.
      Algselt postitas Maekas
      Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Algselt postitas mihk3l Vaata postitust
        Oskab keegi soovitada mõnda täkku noort targetmani? Oleks DD'le asendust vaja.
        George Best:"Kui ma sündinuks inetuna, poleks te midagi kuulnud Pelest"

Kommentaar

mis edasi teen.

pakkisin lahti... ja edasi ma mi tea mida teha.
          Kuhu ma ta nyyd riputan.
          Prooviks ka eesti liiga ära, hullemat vist annab otsida, hehe.
          Oxfordiga olen võitnud juba kõik mis võita annab... eesti koondise etteotsa sain ka sealt kaudu. EM-le ka.
          Suurklubid ei paku huvi... liiga rikkad.
          Kas keegi on ka pelanud cm onlini.

Dive into expert guides, updates, and tips for Destiny 2 enthusiasts. From leveling advice to endgame strategies, stay ahead with the latest in Destiny 2!

Edu kõigile.

Algselt postitas Martin Vaata postitust
          Võtke või jätke, vigu ja mängijaid jms parandage ise, kuid liiga töötab: http://rapidshare.com/files/23365349/Eesti.rar

Kommentaar

Mul on Chelseas siuke asi et ostsin Jo ja tal on vaja work permitit.Mis ma tegema pean???

Kommentaar

Andrejev on ka täkk!!!!

Kommentaar

Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitust
                Andrejev on ka täkk!!!!
                Nojah,aga ta on kasulikum pigem Premiershipi keskmikutele.

Kommentaar

Millise treeninguga saab headingut tõsta?
                  Little things worry little minds.

Carlo Ancelotti, 2009

Kommentaar

Mul on Chelseas siuke asi et ostsin Jo ja tal on vaja work permitit.Mis ma tegema pean???
                    Proovi uut lepingut pakkuda..
                    Algselt postitas JT8055
                    Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Work Permit nagu iseenesest ei peaks lahendama?

Kommentaar

Pead ootama niikaua kuni mees EU-passi saab ehk 4 v6i 5 aastat( täpselt ei meenu) , mees saab mängida s6pruskohtumisi, kuid k6ige targem on mees saata laenule m6nda belgia, hollandi vmsklubisse. Lihtsaim moodus on sellist meest mitte osta, siis kui tuleb viimane otsus workpermiti kohta, siis seal on kirjas kas saad mehe ilma work permitita osat kui saad siis keeldud ja probleemi ei teki
                        AILTON

Kommentaar

kas keegi teab kuidas saab sellest probleemist lahti,et ta lööb mul kõik transferid nii sisse kui välja müües 2-kordselt,kuigi tahaks 1-kordselt

Kommentaar

2-hooaega Chelseaga, 2 Premiershipi ja 1 CL + käputäis pisemaid troffeesi, väga lihtne, arvestades, et see minu esimene proov, proovin Juvega Ehk siis ei tüdi nii kiiresti ära
                            Little things worry little minds.

Carlo Ancelotti, 2009

Kommentaar

Algselt postitas matrix7000 Vaata postitust
                              kas keegi teab kuidas saab sellest probleemist lahti,et ta lööb mul kõik transferid nii sisse kui välja müües 2-kordselt,kuigi tahaks 1-kordselt
                              Osta originaalplaat.
                              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas matrix7000 Vaata postitust
                                kulla meitriks, juhuks kui sa Martini läbi lillede öeldud vihjest aru ei saanud, siis luba ma selgitan. Sul on ju piraatmäng ja sa lasid sellele ametliku patchi peale.
                                Vaata ise kuis saad...

Kommentaar

Working...
                                X