Teddy Sheringham
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2007
Collapse
X
-
Algselt postitas nikeman13 Vaata postitustOkei noh liialdasin pisut.Ega siis selle pärast ei pea kohe paanitsemaAlgselt postitas MaekasMa pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Kommentaar
-
Algselt postitas mihk3l Vaata postitustOskab keegi soovitada mõnda täkku noort targetmani? Oleks DD'le asendust vaja.George Best:"Kui ma sündinuks inetuna, poleks te midagi kuulnud Pelest"
Kommentaar
-
mis edasi teen.
pakkisin lahti... ja edasi ma mi tea mida teha.
Kuhu ma ta nyyd riputan.
Prooviks ka eesti liiga ära, hullemat vist annab otsida, hehe.
Oxfordiga olen võitnud juba kõik mis võita annab... eesti koondise etteotsa sain ka sealt kaudu. EM-le ka.
Suurklubid ei paku huvi... liiga rikkad.
Kas keegi on ka pelanud cm onlini.
Dive into expert guides, updates, and tips for Destiny 2 enthusiasts. From leveling advice to endgame strategies, stay ahead with the latest in Destiny 2!
Edu kõigile.
Algselt postitas Martin Vaata postitustVõtke või jätke, vigu ja mängijaid jms parandage ise, kuid liiga töötab: http://rapidshare.com/files/23365349/Eesti.rar
Kommentaar
-
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustAndrejev on ka täkk!!!!George Best:"Kui ma sündinuks inetuna, poleks te midagi kuulnud Pelest"
Kommentaar
-
Algselt postitas nikeman13 Vaata postitustMul on Chelseas siuke asi et ostsin Jo ja tal on vaja work permitit.Mis ma tegema pean???Algselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Algselt postitas nikeman13 Vaata postitustMul on Chelseas siuke asi et ostsin Jo ja tal on vaja work permitit.Mis ma tegema pean???AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas matrix7000 Vaata postitustkas keegi teab kuidas saab sellest probleemist lahti,et ta lööb mul kõik transferid nii sisse kui välja müües 2-kordselt,kuigi tahaks 1-kordseltWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas matrix7000 Vaata postitustkas keegi teab kuidas saab sellest probleemist lahti,et ta lööb mul kõik transferid nii sisse kui välja müües 2-kordselt,kuigi tahaks 1-kordselt
Vaata ise kuis saad...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar