Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas krissucool Vaata postitust
    Kysimus et kuidas ma saan mägijat panna teist mängijat õpetama nagu tutoring vms...ei leia seda kuskilt
    noorema mängija pealt valid player interaction ja siis valid talle sobiva role modeli. ning teatad sellest läbi pressi

Kommentaar

Sobiv on siis harilikult see, kellega tutoreeritaval isikul on head suhted (good relationships) või keda peetakse temale sarnase stiiliga mängijaks.

Kommentaar

Tänx 10 tähemärki
        Giggs will tear you appart.

Kommentaar

Suht põnev mäng mina siis Chelsea
          George Best:"Kui ma sündinuks inetuna, poleks te midagi kuulnud Pelest"

Kommentaar

Algselt postitas Homie Vaata postitust
            mis see "minimum release clause" tähendab.
            Et kui sa paned sinna näiteks "1 m" ja mees võtab lepingu vastu, siis kui mingi klubi pakub tema eest milli, ei saa sa "ei" öelda. Ja pead lihtsalt lootma, et kutt ise teise klubiga lepingut sõlmida ei taha. Mille peale eriti loota ei tasuks. Ehk siis eesti keelde võib "minimum release clause" tõlkida kui "suhteliselt paha asi".

PS! Ma ei tea kas mina olen vanaks ja lolliks jäänud või on FM 07 nats raskem kui eelmised - a vist esimest korda mu ca 8 aastase CM/FM-i ajaloo vältel õnnestus pärast Conference'i tõusmist Conference North/Southi tagasi kukkuda. Kusjuuder veel Confi teisel hooajal. Uus tulemine õnneks märksa edukam, a ikkagi - kurb lugu.

Kommentaar

Plju välismaalasi teile eesti kodakondsuse võtnud on vaatasin,et mul üks serblane võtnud ja nüüd koondises ise mängib red staris

Kommentaar

Algselt postitas khristo Vaata postitust

PS! Ma ei tea kas mina olen vanaks ja lolliks jäänud või on FM 07 nats raskem kui eelmised - a vist esimest korda mu ca 8 aastase CM/FM-i ajaloo vältel õnnestus pärast Conference'i tõusmist Conference North/Southi tagasi kukkuda. Kusjuuder veel Confi teisel hooajal. Uus tulemine õnneks märksa edukam, a ikkagi - kurb lugu.
                umm, ega ta just lihtsamate killast pole, aga lihtsalt pigem on vaja uued nifid leida. ma olen tottenhamiga 3 aastat järjet PRMi ära võitnud ja CLi seda siis 2012, 2011, 2010

2008,2011 League Cup, FA 2010
                Charity 2011, 2010,

2012 inglismaa euroopa meistriks jne.

Kommentaar

Algselt postitas Devil Vaata postitust
                  2012 inglismaa euroopa meistriks jne.
                  Mul juhtus ka paraku selline õudne sündmus.

Kommentaar

Mäng kui selline on iseenesest raskem, eriti õigete tulemuste saamine jne. Aga uus scouting system on tehtud ikka väga väga väga lihtsaks. Minu skaudid ei ole kordagi udu ajanud ning mingit mõttetut vanti näiteks tulevaseks Serie A staariks nimetanud jms, koguaeg õigesti.

Ja noored võõramaallased kipuvad liiga lihtsalt kuskile Inglise, Itaalia jms madalamatesse liigadesse tulema. Näiteks Argentiina või Brasiilia tippliiga 17- ja 18-aastaseid regene saab väga lihtsalt oma klubidesse kuskil Serie C's tuua, mis reaalsuses kindlasti ei juhtuks. Seda juhul, kui skaute muidugi lastakse nii kaugele. Või siis ka sama riigi tippliigade noored kipuvad tugevast keskmikust kuskile madalamale isegi, kui lepingutingumused on praktiliselt samad ning mingeid eeliseid ei ole, et näiteks saab rohkem mänguaega.
                    sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
                      Aga uus scouting system on tehtud ikka väga väga väga lihtsaks. Minu skaudid ei ole kordagi udu ajanud ning mingit mõttetut vanti näiteks tulevaseks Serie A staariks nimetanud jms, koguaeg õigesti.

Nooomaitea, oleneb ikka klubist/skaudist ka, ma usun. Jätsin huvi pärast omale ühe sita skaudi Derbyt üle võttes, kelle judging ability/potential olid mõlemad alla 5 ja lasin ta reservide liigat vaatama. No sel vennal on peaaegu kõik, kes mõned kollid löövad, 'potentially better than Billy Sharp' - ja Billy toksis just 37 liigakolli ja viis pmst üksipäini County premi. (premis ta muidugi siiamaani suhtkoht imeb)
                      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
                        Nooomaitea, oleneb ikka klubist/skaudist ka, ma usun. Jätsin huvi pärast omale ühe sita skaudi Derbyt üle võttes, kelle judging ability/potential olid mõlemad alla 5 ja lasin ta reservide liigat vaatama. No sel vennal on peaaegu kõik, kes mõned kollid löövad, 'potentially better than Billy Sharp' - ja Billy toksis just 37 liigakolli ja viis pmst üksipäini County premi. (premis ta muidugi siiamaani suhtkoht imeb)
                        Mul quiroz arvas sherman cardease kohta ka et pole pikas perspektiivis investeeringut väärt ja tuleks lahti lasta, hooaeg hiljem juba mees wonderkid ja quiroz vaikselt ülistab juba, ma ei saa aru ja neid näiteid on veel, näiteks nicolas millan ja eduardo ratinho ja enne snjideri osmtist arvas ta ka et only last resort ja nüüd on mees pideva kiituse all.
                        AILTON

Kommentaar

olgu teilmaitea kes aga raisk, seda poleks oodanud >>>

Kommentaar

kuidas see võimalik on ???
                            George Best:"Kui ma sündinuks inetuna, poleks te midagi kuulnud Pelest"

Kommentaar

Normaalne ja loogiline. Mis skin?
                              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

mine perse oma loogikaga

FM Center 1.0 World Edition skin

Kommentaar

Working...
                                X