Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
mis mängijaid te ostate kui klubi pole just Man Utd kaliibriline vaid hoopis mõni veits võiksem- Helsingborg vms.
Aafrikast otsin ja ostan noori tavaliselt ja kui on non-Eu mängijate piirang, siis kahe kodakondusesega Brasse ka. Samuti kammiks sinu asemel Põhjamaade erinevaid U-19 tiime läbi, sealt võib pärleid leida.
Mina ostsin Helsingborgi Chinedu Ogbuke. Lynist. Lõi kaks hooaega vingelt väravaid. Stefan Ishizaki Elfsborgist. Rohkem ei mäleta. Ega sinna Helsingborgi keegi ei taha tulla ka eriti.
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Hakkasin ka mängima ja tegin uue mängu ja selle useri, aga nüüd kui tahan jätkata mängu ei oska ma jätkata. Mu meeskonna see tactics ja squad ja news ja asjad seda riba pole ja ütleb või näitab et user pole connectitud.See Kus see wolrd ja manager ja options riba on see mangeri koht on hall.
Kuidas ma connectida saan`? Kust?
maitea, ürita vajutada manageri nime epale või siis selle not connected peale. tegid võrgu mängu? ... äkki vajutades space liigub edasi
Siin teemas on vist sellest räägitud aga mai leia üless seda kohta kust ma saaksin tirida eesti liigat,palun kas keegi saaks aidata...tänan
tõenäolisemalt ei valinud ta kohe alguses meeskonda
sain korda
pole vaja muretseda enam
Aga ma ei saa aru miks mul mehed koguaeg vigastatud on?
Kord oli nii et mul oli kaks vahetust, teised olid vigastatud
Kas ma pean oma B meeskonnale ise treeneri otsima?
Miks keegi Staff mu meeskonda tulla ei taha?
Mis see Profit/loss on?
Kommentaar