Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mina suutsin aga oma äärepooliku Chelseale müüa enne jaanuarikuust akent, ja paar päeva peale ülemineku kinnitamist sai mees 3 kuud vigastust, vot nii hea tehing.

Kommentaar

2 aastat Juve managerina täis ja räägin natuke sellest...
      1. hooaega alustasin siis 17 miinuspunktiga Serie B-s. Hooaeg algas hästi. Enamus mängud võitsin, mõned üksikud viigid. Oktoobris murdis Trezeguet jalaluu ja oli enamus hooajast väljas, niiet pidin leppima Bojinovi, Del Piero ja Zaratega. Kui pool hooajast oli jäbi ja positsioon oli juba päris hea, lasin lõdvamaks ja hakkasin mõndi noori mängitama, lõpuks kogunes mulle 3 kaotust ja 6 viiki ning 87 punkti ja loomulikult liiga võit.
      Esimese hooaja suvel ostsin omale Mauro Zarate £4,7 miljoni eest ja Costil Benoit'i £24 tuhande eest. Talvel müüsin Robert Kovaci £2 miljoni eest.

Serie A-s lootsin esimest või teist kohta, kuigi kahjuks pidin leppima 4. kohaga ja punkte 71. Liiga võitis Inter 80 punktiga, Roma teine ja Milan kolmas. Päris kuivale ma siiski ei jäänud ja võitsin Itaalia Karika. Finaalis alistasin kahe mängu kokkuvõttes Interi 2:1. Kõige tähtsam, et kvalitseerusin UCLi. Seal võiks poolfinaali välja venitada siis oleks tore. Ostsin ma läinud hooajal Kaimar Saag'i (Free), Vanden Borre (£2,5 m), Daniel Dessena (£6 m), Nery Castillo (£4 m), Tomas Ujfalusi (£8,75 m), Cris Kirkland (£2 m), Aaron Mokoena (Free). Müüsin Igor Tudori (Free), Manuele Blasi (£2,2 m), Mauro Camoronesi (£7,5 m), Oliver Kapu (£1,2 m), Claudio Marchiso (£1,8 m), Raffaele Palladino (£2,7 m).
      Parim mängijad sel hooajal olid Trezeguet ja Chelseast laenatud keskkaitsja Curtis Davies. Nedved oli samuti see hooaeg võimas. Kuigi algul oli mees pingil, vahel ei saanud sinnagi siis teisel poolajal suutis end 35 aastasena põhisse murda. Lõi kokku 12 väravat. Trezegol lõi Juve parimana 24 väravat.

Kommentaar

see ju ei ole väga suur patt kui teed Nikita Andrejev-i eestlaseks ;D
        Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Algselt postitas phljuh Vaata postitust
          see ju ei ole väga suur patt kui teed Nikita Andreev-i eestlaseks ;D
          ega ei ole küll, kui ikka venelaseks ka jätad, if u know what I mean...

Kommentaar

Atleticoga siis neljas ja viies hooaeg samuti ühelpool, mis mõlemad on osutunud väga edukateks

Neljanda hooaja liigavõit tuli kahepunktise eduga Barcelona ees, kusjuures võidu kindlustasin endale viimases voorus. Võitu oli kindlalt vaja Elche vastu ning 3:0 see tuligi. Spanish Cupis langesin veerandfinaalis tänu penaltitele Barcelona vastu. Meistrite Liiga panin kinni, finaalis pärast penalteid sai alistatud AS Roma meeskond.

Viiendal hooajal samuti liigavõit, kuid seekord juba kindlamalt. Kolm vooru enne lõppu ning üheksapunktiline edu taaskord Barcelona ees. Spanish Cupi finaal Real Madridi vastu on veel ees, kuid vastu lähen väga positiivselt. Meistrite Liiga finaalis sai kotid sappa Arsenal, tänu Hatem Ben Arfa väravale. Liigas on esinelik püsinud koguaeg enamvähem sama, Atletico, Barcelona, Valencia ja Sevilla. Aegajalt näitavad ennast ka Real Madrid ja Villareal.

Neljandal hooajal sain maha kahe suurepärase ostuga - Stewart Downing (£23,5M Middlesbroughist) ning Senen Arias (£8,75M Feyenoordist). Lisaks liitus keskkaitsja Axel Barraud (£5M Lyonist), kes aga põhikoosseisu murdnud ei ole. Viiendal hooajal tuli üks ost - Florian Makhedjouf (£875k PSG'st), kuid ka tema ei ole Peter Luccinilt algkoosseisu kohta veel röövinud.

Downingust ja Ariasest niipalju, et kahe hooaja peale on meeste näitajad taolised : Downingul 107 mängu, 26 väravat, 45 väravasöötu, 17 MoM tiitlit, keskmine reiting 7,59 (viiendal hooajal 7,6, neljandal 7,58)
            Ariasel 57 mängu, 34 vahetusest, 43 väravat, 13 väravasöötu, 8 MoM tiitlit, keskmine reiting 7,21 (viiendal 7,27, neljandal 7,15)

Ülejäänud põhitegijad on samad, kes eelmisel kolmel hooajalgi : Leo Franco, Ze Castro, Maxi Rodriguez, Hatem Ben Arfa, Luis Perea, Fernando Torres ja Sergio Agüero. Hea hooaja tegi ka Andoni Iraola.

Uuel hooajal peaks tegema paar-kolm ostu, et tiimi veelgi tugevdada. Eeldatavalt on tiimi lisandumas uus väravavaht, kuna 39-aastane Mart Poom lõpetab karjääri ning Leo Franco on samuti juba 33-aastane. Välja vahetamist võib vajada ka tagumise keskpoolkaitsja koht.

Spanish Cupi võit ka käes Pärast 0:0 lõppenud normaal- ja lisaaega olin 4:2 parem penaltiseerias. Realil eksisid Robinho ja Diarra, täpsed olid Vicente ja Cassano. Minu poolelt eksis vaid Luccin, täpsed olid Iraola, Agüero, Eikrem ja Downing.

Kommentaar

kindlasti puhastverd eestlased! koondises ka tüübid veel..

Kommentaar

Küsimus cm/fm veteran mängijatele :
                Kas uus mäng on realistlik või mitte? Olen fm05-ga 2028 aastas ja mingit ebarealistlikku jura omale vana arvutiromu piinamiseks lisaks installida ka ei taha.

Kommentaar

2028 ??

Sa oled ju mingi 150 tundi mänginud ju või veel rohkem
                  Algselt postitas Maekas
                  Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Ma jõudsin ka Juvega essa hooaja lõpuni. Seie B tuli kergelt 2 kaotust 5 viiki ülejäänud võidud. Itaalia karika võitsin ära.
                    Algkooseis
                    GK:Buffon
                    DR: Piccolo
                    DL: Chiellini
                    DC: Kovac
                    DC: Boumsong
                    DMC: Giannichedda ja Zanetti umbes pooleks
                    ML: Nedved
                    AMC: Del Piero
                    MR: Camoranesi
                    CF: Trezeguet
                    FC : Bojinov

Põhilised varud olid Palladino Marchionni Zarate
                    Algselt postitas Maekas
                    Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

ära tuli
                      Algselt postitas JT8055
                      Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Algselt postitas erxx Vaata postitust
                        Küsimus cm/fm veteran mängijatele :
                        Kas uus mäng on realistlik või mitte? Olen fm05-ga 2028 aastas ja mingit ebarealistlikku jura omale vana arvutiromu piinamiseks lisaks installida ka ei taha.
                        Ära näe vaeva, Erik. Niipalju, kui lugeda võib, on esimene patch asja kaartide ja vigastuste osas asja veel hullemaks teinud. HSV ja FM05 ja tagasi aastasse 2014!
                        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
                          Ära näe vaeva, Erik. Niipalju, kui lugeda võib, on esimene patch asja kaartide ja vigastuste osas asja veel hullemaks teinud. HSV ja FM05 ja tagasi aastasse 2014!
                          Selge värk, nii ma arvasingi.

Juhmardile täpsustaksin, et päriselu pole mul juba ammu. Mänguaega on kulunud 69 päeva ja 9 tundi. Mulle meeldib nikerdada, pealegi on arvuti aeglane

Kommentaar

Kuigi olin varem FM2007 mänginud ja see jättis sita mulje, siis olude sunnil pean Fm2007-ga leppima. Klubiks võtsin Chelsea. Esimene hooaeg on läbitud ja ülimalt lihtne oli: Kõik 4 trofeed suutsin võita. Kõige raskem oli vast CL finaal, kus Werder viigistas 85 min ja drogba 86 min tõi võidu. raha olen kulutanud Micah Richardsile, David Villale, Vande Borrele,Juninhole, Schumacherile. Talvel lisandus Barca noorkoll Bojan. Peale 1 hooaega ostsin veel Jesus Navase ja Sergio Agüero. Üks suuremaid üleminekuid oli Steven Gerrard 35mil naela interisse.
                            AILTON

Kommentaar

Nojah, Chelseaga on alati väga raske mängida

Kommentaar

Lõpetasin ka Juvega esimese hooaja. Teist kohta võitsin +11 punktiga ja väravatevahe oli +69, sama palju kui kolmel järgmisel kokku. Karikafinaalis võitsin Roma 4-1

Kommentaar

Working...
                                X