Algselt postitas Mikk4
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2007
Collapse
X
-
Algselt postitas gamer Vaata postitustTaustapildist räägib ilmselt.AILTON
Kommentaar
-
Nonii.. kuigi mäng on pikemat aega omandatud siis otsustasin seda ka tasapisi pelama hakata. Tasapisi just sellepärast, kuna valisin alguses 24 riiki 60 liigaga.
Muidugi ka Large database ja all players from Estonia.Kuna varem olen mänginud nii FM Scout´i abiga + veel modif. programmid siis on alguses üsna raske. Alustasin unemployeed - sain belgia II liiga VW Hamme ette otsa + Togo riiki juhtima. Väheke raske algus, kuid eks näis - annan märku.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sir Brazza Vaata postitustNonii.. kuigi mäng on pikemat aega omandatud siis otsustasin seda ka tasapisi pelama hakata. Tasapisi just sellepärast, kuna valisin alguses 24 riiki 60 liigaga.
Muidugi ka Large database ja all players from Estonia.Kuna varem olen mänginud nii FM Scout´i abiga + veel modif. programmid siis on alguses üsna raske. Alustasin unemployeed - sain belgia II liiga VW Hamme ette otsa + Togo riiki juhtima. Väheke raske algus, kuid eks näis - annan märku.
Ma sama haruldane kui kaine farmer!
Kommentaar
-
Lõpuks siis loobusin, kuna mäng jooksis eriti aeglaselt - mängisin mingi 6h kokku (öösel töö juures) kuid sõprusmängudest edasi ei jõudnud. Natuke nüri ju
Aga.. on hetkel kedagi, kes oleks võrgus mängimisest huvitatud?
MSN: brasco98@hotmail.com
Kommentaar
-
Ma hakkasin milaniga pelama ja kõiga lahedam asi on see et kutsusin noori eestlasi trialile ja hullumaja kus on klubid neist huvitatud, näiteks nikita andrejev( tegin db eestlaseks) osteti peale 1 trialit juba ära, chievo nimelt. Aga kõik tunnevad ennast "pressituna" suurest huvist. Nimed keda trialile kutsusin olid tajo teniste, nagu öeldud nikita andrejev, kristjan marmor, mihhail ištšuk, igor morozov, krt keegi oli veel aga ei meenu...mängust siis nii palju et liigas peale 27 vooru juhib inter 68, romal 66 ja minul ehk milanil 55 neljas on atalanta 49. erilist lootust title race sekkuda ei ole aga annan endast parima. CL-is olen 1/8 finaalis chelsiga koos, stamford bridge il sain 1-3 tappa, niiet san sirol tuleb kõvasti punnitada.AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustEestlastest on ülihea veel Kaimar Saag.AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustEestlastest on ülihea veel Kaimar Saag.
mees valiti mul juves korra ka itaalia aasta noormängijaks. see oli küll umbes 2011 aastal kuid siiski.“We all feel that hunger in football. With Cruyff, it was different. He deepened and changed the hunger so you became conscious of why you are getting better.”
Kommentaar
-
Ma mängin Interiga ja esimesel hooajal võitsin Itaalia liiga ära. Karika ka. Champions leagues kaotasin liverpoolile 1/8 finaalis mängudega 2.2 ja 0.2. Parimaks valiti fännide poolt Toldo, kuid ise valiks parimaks Ibrahimovici, ta suutis tulla ka FIFA footballer of the year 2007.Algselt postitas MaekasMa pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Kommentaar
-
Minu 7-aastane seiklus Vapruse eesotsas sai kah lõpuks otsa. Lahkusin Inglismaale, et Premieri tagumises otsas vireveleva Leedsiga mässama hakata. Vaprusega siis 3 Eesti Meistritiitlit, 5 karikavõitu, 4 superkarika võitu ja mõned ebaõnnestunud euroseiklused. Soovitan kõigile Ats Purjet
Kommentaar
-
Lõpetasin just Floraga esimese hooaja. Suht tüütu, mingid Tshehhi klubid, peamiselt Blsany, tahavad kõiki mehi ära osta. Mingit jampsi, nagu Hurt jms ma neile siis müüsin ka. Reim läks Dubaisse, Viikmäe Al-Ahlysse. Karikas tegin finaalis Levadiale ära, aga liigas kaotasin punktiga. Enver Jääger on põhitegija, 23 kolli; Flora II-s möllavad Senješ ja Kasterpalu. Vaikselt tiksume siis järgmisse hooaega.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Hehe, minu pika (12 aastat) karjääri jooksul Notts County eesotsas on klubist läbi käinud päris mitu eestlast. Indrek Zelinski aitas League 2-st ülespoole tõusta ja tegi League 1-ski tegusid. Aleksandr Dmitrjev veetis klubis pea viis aastat ja sai veel Premiershipiski platsile. Ka Tarmo Neemelo sai mingi aeg ostetud, aga too oli liiga laisk, et oma paksu p*rset veidi liigutada, nii et kukkus reservi ja pärast kontrahti lõppemist enam uut tööotsa ei leidnudki. Lisaks leidsin just hiljuti ühe eesti kodakondsusega regen-i, Sergei Kulik nimeks, suht hea vasakkaitsja, Premieri tasemel. Noortesüsteem toodab ka juba aastaid eestlasi, ühtki arvestatava tasemega venda kahjuks küll pole läbi tulnud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar