Ega mul teda tegelikult pole koondises vaja läinudki, aga see lihtsalt käib ju pinda.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2007
Collapse
X
-
Alustasime Zaekaga online mängu.
Zaeka - Betis
2cool4school - Zaragoza
Pre-Season kulges edukalt, Betis müüs Alberto Rivera, asemele osteti Jefferson Farfan. Zaragoza lasi mõned halvemad noorukid lahti, kedagi sisse ei ostetud.
Eesmärk oli mõlemil liigas kümne sisse tulla. Eesmärk sai täidetud, isegi üle ootuste hea esinemine liigas tõi Zaragozale neljanda koha. Hooaja lõpus vormi leidnud Betis lõpetas kuuendana, näiteks viimasest viiest mängust saadi 11 punkti.
Copa del Rey neljandas ringis kukkus välja Betis, veerandfinaalis kaotas Zaragoza Barcelona vastu.
Rafael Sobis lõi hooaja kaks parimat väravat. Aasta meeskonda sai Juanito.
Aasta treeneri valimistel tuli Zaragoza treener kolmandaks. Aasta mängija oli Pablo Aimar. Aasta meeskonda said Juanfran, Pablo Aimar, Ewerthon, Alberto Zapater ja Andrés D'Alessandro. Aasta väravalööja kolmanda koha sai Diego Milito 20 väravaga.Algselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Algselt postitas 2cool4school Vaata postitustAlustasime Zaekaga online mängu.
Zaeka - Betis
2cool4school - Zaragoza"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustNonii, ma olen oma mänguga jõudnud aastasse 2016. Alustatud sai klubiga nimega Rapid Viin, kellega kohe esimesel hooajal sai võetud kindel Austria meistritiitel. Teine hooaeg läks üpris aia taha, sai terve hooaeg oldud viiendal kohal ning sai sealt klubist ära tuldud, enne kui mind oleks vallandatud. Järgmine peatus oli Berliinis, kus Herta oli suurtes majanduslikes raskustes ja langenud teise liigasse. Eesmärgiks pandi Bundesliga 2. võit, mille ma kindlalt saavutasin. Järgmised kaks hooaega sai kindlalt oldud 10. koha pirimail kuni siis saavutasin liigas 3. koha. Kahjus läks järgmine hooaeg totaalselt nigelalt- terve hooaeg maadles klubi vigastusetega ning mängud ebaõnnestusid nii Euroopas kui ka Saksa liigas. Niisiis vallandati mind sealt ning samal päeval pakkus mulle treenerikohta Leverkusen, kes oli langenud paar hooaega tagasi teise liigasse ning oli samuti suurtes majanduslikes raskustes. Leverkuseni tuli samuti esmesel hooajal kindel Bundesliga 2. võit. Samuti läks suurepäraselt järgmine hooaeg, kus väga noorte mängijatega (pool algkoosseisust 19. aastased ja nooremad) saavutasin 6. koha. Nii hea tulemus äratas tähelepanu Prantuse suurklubis Marseille, kes mind enda treeneriks kutsus. Kahe hooajaga kaks meistritiitlit, karikavõit.
Samal ajal olen olnud ka viimased 6-7 aastat Ukraina meeskonna peatreener. Ukraina olen tõstnud maailma reitingu teiseks riigiks. EM`il ja MM`il olen mõlemal korral jõudnud veerandfinaali, kus olen kõige napimalt (penaltidega ja liasaajal) kaotanud.
10 aastaga Austria liigast Meistrite Liiga võitjaks. Pole paha.
Kommentaar
-
Eino, tegelikult peaks ta nii ka ära muutma asjad, et kohe annab effekti. Ainult, et seda näeb alles siis kui treener järgmised mehed üles kutsub.
Aga mul on hetkel sama probleem, et ei saa Saksamaad ja Hollandit korda.
Endal käsil selline huvitav projekt, mille põhiküsimus on saada teada, mis juhtuks, kui Eesti klubidel oleks raha ja luksuslikud treeningvõimalused ja noorteakadeemiad. Ise olen koondise eesotsas alatest 2008. aasta algusest, praegu kaotasin esimesed kaks mängu.
Iseenesest on väga huvitav jälgida. Treeningvõimalused, noorteakadeemiad jms on kõikidel Esiliiga ja Meistriliiga ja tosinal muul klubil ka päris head. Staadionite mahutavust ja luksust on samuti krutitud, sarnaselt sellele andsin võimaluse neid veel suurendada enamikul klubidel suhteliselt suure kohtadearvu (5000 keskmiselt) võrra. Keskmisi vaatajatearve on umbes kümnekordistatud ning nüüd on need ise tõusma hakkanud. Meistriliiga mängul naljalt ikka alla 1500 inimese ei käi. Flora tõmbab umbes 4000 pealtvaatajat, teised tipud ja populaarsemad klubid umbes 3000 ning väiksemad ja Esiliiga tiimid sinna 1500-2500 kanti.
Rahaliselt on nii, et alguses said kõik korraliku seisu. Nüüd iga hooaja lõpus saavad kõik Esiliiga ja Meistriliiga klubid 2 miljonit naela, Meistriliiga võitjale kukkub taskusse lausa kolm.
Tiimid kasutavad seda väga erinevalt. Väga paljud ehitavad/uuendavad staadioneid ja võtavad pangalaene. Et liiga ebareaalseks asi ei kisu, mida see küll on, vähendan ma tihtipeale uute staadionite mahutavust. No mingi FS Junior ikka ei ehita endale 10 000 inimest mahutavat staadionit ning lasin neil ja paljudel teistel umbes 1000 peale. Uutest staadionitest said väiksema vähenduse omaseks vaid Pärnu Vaprus (9000), Kalev (6000) ja Nõmme Kalju (3100). Küll aga otsustasid koselased enda staadionile 5000 kohta lisada pärast esiliigasse püsima jäämist eelmisel hooajal.
Hetkel käimas 2008/2009 hooaeg, mis just algas. Huviga jälgin praegu mis juhtub uues esiliiga klubis Elva, sest esimena selles mängus tahetakse neid üle võtta rikkaste ärimeeste poolt.
Raha kulutamisest nii palju, et positiivse nähtusena ei tooda liigasse sisse palju välismaallasi (see on TVMK töövaid eelistatakse eestlasi võõrsilt tagasi tuua ja omavahel kaubelda.
Suurimad transferid on olnud seoses Levadiaga. Nikita Andreev, kes nüüd Olympiakoses möllab, müüdi lausa 2,6 miljoni eest. Kotenko läks 325k eest Rosenborgi. Ostmisega pole Tarmo Rüütli liialdanud, kuid on küllaltki julgelt tegutsenud. Eestisse on mees tagasi toonud sellise mehe nagu Raio Piiroja, kes mängis CSKA Moskva's. Lisaks veel palganud Taavi Rähni ja Enar Jäägeri kuulsamatest nimedest.
Lisaks on tagasi toodud sellised mehed nagu Ingemar Teever, Tarmo Neemelo, Mark Shvets, Karl Palatu, Pavel Londak, Sergey Pareiko ja mõned muud.
Praegu on TVMK ja Levadia jahtimas Ragnar Klavinit, kelle hind on umbes miljon naela. Levadia ja TVMK on pika puuga rikkamad klubid, sest Flora istub vaatamata lisarahadele seal nulli piirimail ning võimalik, et Pohlak peab varsti müügile mõtlema.
Peaks mainima ka eriti ambitsioonikat Kuressaaret, kes kaks hooaega neljanda koha saanud. Kasutades Miko db'si pean iga suvi võitlema Kuressaare "sugar daddy"ga ning raha ära võtma neilt, kuid vaatamata sellele, et olen kõikide klubide treenereid paremaks teinud, palgati sel suvel meeskonda abistama Marco Van Basten isiklikult. Ja seda kolm korda väiksema nutsu eest kui meeskonna peatreener Vazhinski teenib.
Üleminekuturul saarlased sellist indu päris ei näita, kuid Ingemar Teeveri tagasi toomine tuli neile kindlasti kasuks eelmisel hooajal.
Sel suvel otsustas ka Tartu Fauna suurelt kulutada. 500k kulutati Sergei Zenjovi peale ning veel rohkem esimesele paljulubavale regenile, 17-aastasele keskkaitsjale Artjom Oja, kes juba U21 möllab. Aja küsimus millal ta koondisesse kutsun, vaja veel natukene tehniliselt areneda poisil. Hinded on seni väga head olnud sel hooajal, eelmine hooaeg oli seal 6,5 kandis, kuid nüüd on lausa 7,5 pärast mõnd mängu.
Koondist see veel eriti mõjutanud pole, kuid parimal juhul saab juba järgmistel Euro valikmängudel seda tunda. MM 2014 valikmängud tulevad kindlasti huvitavad.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas matrix7000 Vaata postitustkuidas mängu aeg vahetada sai peale poolaja
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar