Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
aga ei saa isegi mitte holidayga...kui see kuupäev saabub(kasvõi holidayiga)siis viskab kinni ja errori
siis vist on asi prsses, mul on jama sellise asjaga et kui tahan lepingut teatud mehele pakkuda, siis käib piiks viskab mängust välja ja ees on kiri arrayut of bounds vms äkki keegi teab miskit selle kohta
siis vist on asi prsses, mul on jama sellise asjaga et kui tahan lepingut teatud mehele pakkuda, siis käib piiks viskab mängust välja ja ees on kiri arrayut of bounds vms äkki keegi teab miskit selle kohta
restore'd akna ja võtad pakkumise tagasi, tehes pakkumise uuesti ei tohiks probleemi enam olla
Kuidas te saate vaielda kohtunike otsustega?Öelge mulle ka palun.Ja mängus oli kirjas et saab ka viivitada kas keegi oskab?
kohtuniku otsusega vaid peale mängu kui tuleb meedialt küsimus kohtuniku otsuse kohta, siis paned seal et I think that ref made a bad desicion. ja viivitamine käib team-i setingute alt. Seal on Wasting paned much peale ja voilaaa, kuidas pall kaitsjate ja väravavahi käes seisab
Algselt postitas Maekas
Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Särke saab FM Scene saitidelt nagu Sortitoutsi.net kus on ka reegline õpetused kuhu neid panna.
Kohtunike otsustega saab vaielda, kui sinu mängijad nägid mõnes otsuses midagi kahtlast ning siis tuleb reeglina peale mängu väike küsimus sulle.
Viivitada saab, kui sa teed taktikas muudatusi "Team Performance" all. Seal on väikene riba "Time Wasting" seal saad valida kui palju.
Ise võitsin Torinoga teisel hooajal tiitli kaks mängu enne lõpu. Elvis Abbruscato oli teist hooaega järjest Serie A parim väravlööja ning suvel avastasin mingi Brasiilia ime regeni kes mängu 18-aastaselt tekkis ja pärast 3-4 kuud pidin Simone Barone vigastuse tõttu mehe mängu panema ning mees rokkis mõnusalt ning ilmselt korjab kolm auhinda üles (parim üleminek, parim võõramaallane ning parim noormängija). Üldse tiim on väga kobe, eelistan Itaalia mängijaid ning suvel jahin päris mitmele positsioonile uusi nimesid.
Marcelo Grohe
Marco Andreolli - Gabriel Tamas - Raffaele Schiavi - Marco Pisano
Simone Barone - Silva (regen)
Alessandro Rosina -------------------- Antonio Di Natale
Elvis Abbruscato - Roberto Stellone
Pingil: Cacau, Andrea Mei, Cristiano Lupatelli, Nikola Lazetic, Stefano Fiore, Marco Rossi, Cedric Konan, Nicolae Mitea (laen), Lionel Mathis, Cecilio Velazquez (regen), Marco Di Loreto, Giuseppe Pancaro, Iacopo Balestri, Simone Padoin, Claudio De Sousa
Suvel plaanin uut keskkaitsjat Meistrite Liiga jaoks, uut äärt ning uut ründajat. Pingile on vaja väravavahti, sest Lupatelli lahkub koos Mitea, Pancaro, Balestri ja poolte reservidega. Mõned mehed võivad ka müüdud saada. Noorte-akadeemias on üks väga kobe ründajast oma kasvandik ja regen ning palganud olen ka üle maailma avastatud noorukeid, kellest peaks kõigist tähed tulema. (Enamikud regenid) Skaudid leiavad Lõuna-Ameerikast liiga palju häid noori, ei tea keda ostagi. Enamisti piirdun Euroopa passi omavate meestega.
Tabel oli midagi sellist, et lõpetasin 7 või punktise eduga Interi ees. Samas vahepeal tundus, et asi läheb viimase vooru peale ning viis tiimi omasid head võimalust, siis lõpuks langesid kõik viis, sh. ka Torino, väga kehva vormi ning mul uhtus neist kehvadest kõige parem olema ja viimases kolmes mängus sain mootori jälle käime kolme võiduga. Enne seda oli viist mängust üks võit ja viik.
Kardan, et kuna finantsid on pisut miinuses kogu aeg, siis ei pruugi piisavat rahakoti tekkida. Staadion on 26 000 suur ning kuigi on täis ei suuda piisavalt raha toota. Järgmine hooaeg lähen üle Delle Alpile, kus eeldatavalt võib pealtvaatajate arv ilmselt kahekordistuda ja ekstra raha tuleb ka Meistrite Liigast. Loodetavasti juhtkond arvestab sellega ning annab mulle midagi 20 miljoni ringi. Eelmine hooaeg anti kahel korral lisaraha ning kokku tuli 24 miljoni eest kulutusi, mis oli kogutulust umbes kaheksa miljonit rohkem ning enne hooaega oli panka kogunenud 5 miljonit kah.
Väravavahid:Igor Akinfeev,Khalid Sharaheeli,Gianluca Curci,Nich Hamann,Yves Makaby Ma Kalambay,Rhys Taylor,Obaid Mohammed,
Kaitsjad:John Terry,Kompany,Vanden Borre,Michael Mancienne,Leyrielton,John Arne Riise,Arie Bakker,Fahad Al-Harbi,Felix Hillenbrand,Jung Sung-Hwan,Stig Lie,Krzysztof Owczarek,Ibrahim Sultan,Nicky Van Hintum,Patricio Bengui,Nikos Katsimitros,Luis Neto,Ali Bitar,Cheng Nan,Julen De Dios,Sergio Bartholome,Flemming Kolsrud,Geir Strand Teslo,Fred van der Ouweland,Kevin Vermeulen,Ruben Gil,Idan Schwarts,Illiyan Saint-Clair
Poolkaitsjad:Ameth Biaye,Fernando Gago,Javier Mascherano,Jean II Makoun,Joe Cole,Cristiano Ronaldo,Freddy Adu,Lee Sawyer,Hamad Al-Khozami,Stephen David,Sander Puri,Wang Wenjie,Michael Woods,Jorge Martinez(Penarol),Christian Noll,Ricardo Fernandes,Per Ciljan Skjelbred,Miroslav Stoch,Eric Lola,Nakmek Pairot,Vladimir Petukhov,Hong Binchengm,Mikko Ihalainen,Andrey Yudin,Antonio Santos,Giovani Dos Santos,Kay Velda,Juan Correa,Gonzalo Higuain.
Ründajad:Lukas Podolski,Nikita Andreev,Tom Lystad,Lukas Horak,Nicolas Millan,Petr Anokhin,Nicolae Bar,Giorgos Floros,Alberto Gordillo,Ali Ahmed Habib,Jo,Liu Long,Liu Muqiu,Kaimar Saag,Ben Sahar,Su Weiqiang.
Soovitan vaadata selliste riikide meeskondi nagu Brasiilia,Argentiina,Hiina,Norra,Taani ja Hispaania,nimelt neilt saabki häid noori. Uskuge või mitte aga enamvähem kõik need mängijad on mul meeskonnas. Endal läheb hästi muidu,ise olen hetkel hooajal 2010-2011 ning 4 kohal ning kohe liiga lõppemas ka...viimane MM Lõuna-Aafrikas oli küll tiba naljakas. Kameruun jõudis finaali ja sai sealt Itaalialt pähe.Ei mäleta küll mis seisuga,aga järjekordselt Itaalia võitis. Kameruun võitis isegi Portugaalasi poolfinaalis.Neemelo otsustas oma karjääri lõpetada 29 aastasena. Vahepeal passis trialiga meeskonnas,aga noh,keegi ei tahtnud seda saasta,siis otsustas lõpetada.
Kas matrix7000 ei arva, et mingi osa tema nimekirjas olevatest mängijatest võivad olla generid? Normaalse database'iga mängides on Araabia nimedega tegelasi tolles mängus väga vähe.
Eino, tegelikult peaks ta nii ka ära muutma asjad, et kohe annab effekti. Ainult, et seda näeb alles siis kui treener järgmised mehed üles kutsub.
Aga mul on hetkel sama probleem, et ei saa Saksamaad ja Hollandit korda.
Endal käsil selline huvitav projekt, mille põhiküsimus on saada teada, mis juhtuks, kui Eesti klubidel oleks raha ja luksuslikud treeningvõimalused ja noorteakadeemiad. Ise olen koondise eesotsas alatest 2008. aasta algusest, praegu kaotasin esimesed kaks mängu.
Iseenesest on väga huvitav jälgida. Treeningvõimalused, noorteakadeemiad jms on kõikidel Esiliiga ja Meistriliiga ja tosinal muul klubil ka päris head. Staadionite mahutavust ja luksust on samuti krutitud, sarnaselt sellele andsin võimaluse neid veel suurendada enamikul klubidel suhteliselt suure kohtadearvu (5000 keskmiselt) võrra. Keskmisi vaatajatearve on umbes kümnekordistatud ning nüüd on need ise tõusma hakkanud. Meistriliiga mängul naljalt ikka alla 1500 inimese ei käi. Flora tõmbab umbes 4000 pealtvaatajat, teised tipud ja populaarsemad klubid umbes 3000 ning väiksemad ja Esiliiga tiimid sinna 1500-2500 kanti.
Rahaliselt on nii, et alguses said kõik korraliku seisu. Nüüd iga hooaja lõpus saavad kõik Esiliiga ja Meistriliiga klubid 2 miljonit naela, Meistriliiga võitjale kukkub taskusse lausa kolm.
Tiimid kasutavad seda väga erinevalt. Väga paljud ehitavad/uuendavad staadioneid ja võtavad pangalaene. Et liiga ebareaalseks asi ei kisu, mida see küll on, vähendan ma tihtipeale uute staadionite mahutavust. No mingi FS Junior ikka ei ehita endale 10 000 inimest mahutavat staadionit ning lasin neil ja paljudel teistel umbes 1000 peale. Uutest staadionitest said väiksema vähenduse omaseks vaid Pärnu Vaprus (9000), Kalev (6000) ja Nõmme Kalju (3100). Küll aga otsustasid koselased enda staadionile 5000 kohta lisada pärast esiliigasse püsima jäämist eelmisel hooajal.
Hetkel käimas 2008/2009 hooaeg, mis just algas. Huviga jälgin praegu mis juhtub uues esiliiga klubis Elva, sest esimena selles mängus tahetakse neid üle võtta rikkaste ärimeeste poolt.
Raha kulutamisest nii palju, et positiivse nähtusena ei tooda liigasse sisse palju välismaallasi (see on TVMK töö vaid eelistatakse eestlasi võõrsilt tagasi tuua ja omavahel kaubelda.
Suurimad transferid on olnud seoses Levadiaga. Nikita Andreev, kes nüüd Olympiakoses möllab, müüdi lausa 2,6 miljoni eest. Kotenko läks 325k eest Rosenborgi. Ostmisega pole Tarmo Rüütli liialdanud, kuid on küllaltki julgelt tegutsenud. Eestisse on mees tagasi toonud sellise mehe nagu Raio Piiroja, kes mängis CSKA Moskva's. Lisaks veel palganud Taavi Rähni ja Enar Jäägeri kuulsamatest nimedest.
Lisaks on tagasi toodud sellised mehed nagu Ingemar Teever, Tarmo Neemelo, Mark Shvets, Karl Palatu, Pavel Londak, Sergey Pareiko ja mõned muud.
Praegu on TVMK ja Levadia jahtimas Ragnar Klavinit, kelle hind on umbes miljon naela. Levadia ja TVMK on pika puuga rikkamad klubid, sest Flora istub vaatamata lisarahadele seal nulli piirimail ning võimalik, et Pohlak peab varsti müügile mõtlema.
Peaks mainima ka eriti ambitsioonikat Kuressaaret, kes kaks hooaega neljanda koha saanud. Kasutades Miko db'si pean iga suvi võitlema Kuressaare "sugar daddy"ga ning raha ära võtma neilt, kuid vaatamata sellele, et olen kõikide klubide treenereid paremaks teinud, palgati sel suvel meeskonda abistama Marco Van Basten isiklikult. Ja seda kolm korda väiksema nutsu eest kui meeskonna peatreener Vazhinski teenib.
Üleminekuturul saarlased sellist indu päris ei näita, kuid Ingemar Teeveri tagasi toomine tuli neile kindlasti kasuks eelmisel hooajal.
Sel suvel otsustas ka Tartu Fauna suurelt kulutada. 500k kulutati Sergei Zenjovi peale ning veel rohkem esimesele paljulubavale regenile, 17-aastasele keskkaitsjale Artjom Oja, kes juba U21 möllab. Aja küsimus millal ta koondisesse kutsun, vaja veel natukene tehniliselt areneda poisil. Hinded on seni väga head olnud sel hooajal, eelmine hooaeg oli seal 6,5 kandis, kuid nüüd on lausa 7,5 pärast mõnd mängu.
Koondist see veel eriti mõjutanud pole, kuid parimal juhul saab juba järgmistel Euro valikmängudel seda tunda. MM 2014 valikmängud tulevad kindlasti huvitavad.
saad seda database ehk anda
vaja oleks veel save game,milles on võetud kõik liigad(+eesti)ja aeg oleks peale 9.augustit...tahaks,et oleks ikka 2006 aasta(selle mängu ajas)save game
Mul tekkis selline küsimus, et kuidas saada Levadial kaitse pidama, olen 5 mänguga lasknud juba 13 väravat. Mängin muidu 3-5-2.
Viimases mängus sain tõsiselt hädise 2:2 viigi Faunaga
Mängi näiteks nelja kaitsjaga. Muidugi laseb kaitse ka siis läbi, kui seal mingid Igor Morozovid igas mängus 90 minutit mängivad.
Kommentaar