Keegi veel mängib seda? Ise mängin Levadiaga ja mitu hooaega juba liiga kinni pannud. Oleks küsimus ka, kumb parem, kas FM07 v FM08? Ise kaldun esimese variandi poole.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2007
Collapse
X
-
Algselt postitas Hughes Vaata postitustmille poolest 07 parem on kui 08 ?
Kommentaar
-
Nonii ma hakkasin uuesti Fm-i pelama ja siis võtsin Eesti koondise ja algus on paljutõetav.Alustasin valukturniiri hästi võitsin Makedooniat kodus 4:0 mäng oli tehtud juba esimesel pool ajal kui Oper ja Teever mõlemad lõid 2 väravat siis tuli vastaseks Isreal keda ma võitsin 3:0 väravad lõid Ats Purje,Kaimar Saag ja Ingemar Teever siis otsustasin teha Lätiga sõpruskohtumine kodus ning seis jäi 2:1 väravad lõid Sergei Terehhov ja jällegi Ingemar Teever ja Läti pool oli täpne Marian Pahars.Edasi tuli sõprusmäng Sri Lankaga seis jäi 0:0 ning tulid penaltid võitsin siis penaltites 3:1 lõid sisse Klavan,Nahk ja Mosnikov siis edasi tuli juba midagi raskemat Venemaa seis jäi 3:3 vätavate autoriks eesti poolel olid Purje,Oper ja Puri(viimase minuti värav) ning Venemaa poolt Dimitry Loskov ja Dimitry sychev 2 väravat. Tuli aastavahetus ning järgmine mäng oli sõprusmäng Eesti U21 seis jäi 3:1 üllatavalt südilt hakkasid noored vastu sain alles lõpu eel löödud oma väravad ning lööjad olid Terehhov,Teever ja Vitali Gussev ning U21 värav läks ilusast Kauglöögist Aleksandr Rulikovi nimele Järgmine mäng oli jälle Venemaa seisuks siis 2:2 väravad löödi eesti poolel Ragnar Klavan penaltist ja andres Oper ,mul oli võimalus ka võita kuid Klavan eksis teise penaltiga ,Venelaste väravad läksid Andrey Arhavini ja Dimitry sychevi nimele siis tuli väga raske mäng Isrealiga võõrsil võitsin 1:0 Siderenkov lõi ilusa karistuslöögi sisse ning nüüd tuli vastaseks suur Horvaatia võitsin 2:1 algul läksin Operi väravast juhtima kuid poolaja lõpul viigistas Ivan Klasnic kuid Eesti ei andnud alla ja Ats Purje Lõi 88 minutil karistuslöögist võidu värava ja vot peale seda tuli mäng mida ma ootasin võimsa inglismaaga sain oma esimese kaotuse koondise treenerina 4:1. Inglaste poolt lõi Defoe 2 väravat ,Siderenkov omavärava ja neljanda värava lõi Inglaste poolel Rooney kuid 93 minutil lõi Eesti auvärava Ragnar Klavan väga imelikult tsenderdusest
Kas keegi oskab öelda mis valemiga saaksin ma Inglismaa vastu mingit taktikalist nõksu.Aitähh
Ja kas keegi oskab öelda kaua Nikita Andrjeev peab Eestis mängima ja mida ma pean tegema ,et ta eesti kodakontsuse saaks.
Kommentaar
-
päris hea hooaeg oli vist?
9 mängijat Team of the Year-is:
[img=http://img299.imageshack.us/img299/1432/9mngijataastatiimiscc6.th.png]
ja lõpp tabel:
[img=http://img211.imageshack.us/img211/9907/hooajalppbw2.th.png]Ma sama haruldane kui kaine farmer!
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustAlgkoosseisus platsil on 8.Algselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar