Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fantasy NBA Keeperi hooajavälised tegemised

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Pärnu Põlvpüksid tradeb: 2007 aasta drafti oma esimese ringi valiku (18.)
    Kuressaare Kuldid tradeb: 2008 aasta drafti oma esimese ja teise ringi valiku

Kommentaar

Paadipoisid vs Põlvpüksid

Viljandi Paadipoisid tradeb: Tyson Chandler, 2007 aasta drafti esimese ringi pick (16.)
      Pärnu Põlvpüksid tradeb: Troy Murphy, Charlie Bell
      M-HUNT

Kommentaar

Mehed, kes võtavad fantasy draftis siuksed mehed nagu Kevin Duranti ja Jeff Greeni, palun olge valmis minu tradeipakkumisteks...oleks väga huvitatud nägemast neid mehi omas tiimis....ja mul ilmselt on mida vastu pakkuda
        Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

omalt poolt pakun PG-d vajavatele manageridele selliseid mehi nagu Smush Parker või TJ Ford.

Kommentaar

Mul vähe udune miuke siin lobiseja millise tiimiga kokku läeb.pea pooli juba jagan, aga äkki keegi aitab kõik kokku viia.

Kommentaar

Algselt postitas jutajass Vaata postitust
              Mul vähe udune miuke siin lobiseja millise tiimiga kokku läeb.pea pooli juba jagan, aga äkki keegi aitab kõik kokku viia.

Kommentaar

Pärnu Põlvpüksid tradeb: Michael Redd, Andris Biedrins
                Rashaun tradeb: LeBron James, 2008 aasta drafti esimese ringi pick

Kommentaar

Rashaun tradeb: LeBron James, 2008 aasta drafti esimese ringi pick
                  Pärnu Põlvpüksid tradeb: Michael Redd, Andris Biedrins

Kommentaar

KK Karburaator tradeb: Luol Deng, 2007. aasta drafti 1. ringi valik (9.)
                    Lihula KMKP tradeb: Dirk Nowitzki, 2007. aasta drafti 2. ringi valik (17. algne omanik Pärnu Põlvpüksid)
                    Mul on liiv ja sul on savi.

Kommentaar

Kinnitan!

Lihula KMKP tradeb: Dirk Nowitzki, 2007. aasta drafti 2. ringi valik (17. algne omanik Pärnu Põlvpüksid)
                      KK Karburaator tradeb: Luol Deng, 2007. aasta drafti 1. ringi valik (9.)

Kommentaar

Päris sassi on osad end ikka suvega joonud. Jube!

Kommentaar

Kusjuures, Lihulas, kus ma olin enamuse suvest on olemas baar nimega "Trahter Birgit", mida aga omaniku nime alusel kutsutakse Sassi baariks. Ja ei saa salata, paaril korral sai ennast tõesti otseses mõttes Sassi joodud

Kommentaar

Kinnitan !

Kommentaar

Peaks võimaluse ära kasutama ja pakuks välja esimese picki võimaluse Erki Kivinukale ja vastu sooviks saada NBA starting lineupi keskmängijat.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                                Peaks võimaluse ära kasutama ja pakuks välja esimese picki võimaluse Erki Kivinukale ja vastu sooviks saada NBA starting lineupi keskmängijat.
                                mis võimalus see sul siis äkki avanes omandada Kivinuka pick?

Kommentaar

Working...
                                X