mina ise ei oska kuidagi selles mängus mehi paremaks muuta.paljud mängijad on minu klubides käinud end näitamas ja siis saanud kuskilt omale pakkumisi.ja igal hooajal toon omale eesti noori meeskonda keda siis laenal kohe välja.nagu olen aru saanud et kui noor mängija mängib kuskil esindusmeeskonnas siis areneb ta rohkem kui duublis olles
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Football Manager 2008
Collapse
X
-
mina ise ei oska kuidagi selles mängus mehi paremaks muuta.paljud mängijad on minu klubides käinud end näitamas ja siis saanud kuskilt omale pakkumisi.ja igal hooajal toon omale eesti noori meeskonda keda siis laenal kohe välja.nagu olen aru saanud et kui noor mängija mängib kuskil esindusmeeskonnas siis areneb ta rohkem kui duublis ollesMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela -
Nojah, aga igal mängijal on potential ability, mis omakorda on seotud liiga ja riigi reputatsiooniga ja kurat teab millega veel, mis reaalsuses peaks tähendama, et osta neid mehi kui palju tahad, oluliselt paremaks nad ikka ei tohiks saada. Et põmst kui sa mingi suvalise vandi ostad, siis see, et ta Chelsea eest platsile saab ei aita teda ikka kuhugi, kui ta PA on sitt. Ja mäng peaks iga riigi ja liiga kogupotentsiaali suht ühtlasena hoidma, et säilitada reaalset mängumaailma. Et mingid Burundid ja Qatarid liiga möllama ei hakkaks ja suuri välja ei tõrjuks.mina ise ei oska kuidagi selles mängus mehi paremaks muuta.paljud mängijad on minu klubides käinud end näitamas ja siis saanud kuskilt omale pakkumisi.ja igal hooajal toon omale eesti noori meeskonda keda siis laenal kohe välja.nagu olen aru saanud et kui noor mängija mängib kuskil esindusmeeskonnas siis areneb ta rohkem kui duublis olles
Et ilmselt on tegemist väikese balansseerimisprobleemiga SI poolt selles versioonis. Mille vastu vist otseselt miskit pole, Eestit maailmameistrina näha on ju tore
Kommentaar
-
kusjuures kui loadida kõik mehed, siis ajapikku ikka tuleb tegijaid. Nii aastal umbes 2012 müüsin ma ühe eestlasest (regen) kaitsja maha 8 miljoni naela eest. Martin Maal oli nimi. Olin ta ostnud TVMKst. Ja ajapikku ikka tegijaid juurde kah tulnud ja potensiaali veel rohkemgi
Kommentaar
-
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott JärvelaKommentaar
-
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott JärvelaKommentaar
-
Tõmbasin tolle patchi ja panin db kausta aga midagi ei toimi seda ei anna ju lahti pakkida,aitaks keegi mind.Tänud ette
Kommentaar
-
mu mure selline, et mul nagu transferite eelarve otsas. et nagu ei saa enam põmst ühtegi mängijat osta, kuid siis müüsin 2 mängijat maha koguväärtuses kuskil 22M kuid transferi eelarvesse on laekunud ainult 5,6M...ja kindlasti ma ei müünud neid mängijaid järelmaksuga. kuid teen board room´ile ettepaneku tõsta transferi eelarvet, siis ütlevad nad, et ei ole saanud veel eelmite transferite pealt raha kätte, kuigi selles üleminekust on juba mitu kuud möödas ja mängijad ammu teises klubis mängimas. milles case?Kommentaar
-
klubi eelarve on miinuses ehk?mul endalgi nii olnudmu mure selline, et mul nagu transferite eelarve otsas. et nagu ei saa enam põmst ühtegi mängijat osta, kuid siis müüsin 2 mängijat maha koguväärtuses kuskil 22M kuid transferi eelarvesse on laekunud ainult 5,6M...ja kindlasti ma ei müünud neid mängijaid järelmaksuga. kuid teen board room´ile ettepaneku tõsta transferi eelarvet, siis ütlevad nad, et ei ole saanud veel eelmite transferite pealt raha kätte, kuigi selles üleminekust on juba mitu kuud möödas ja mängijad ammu teises klubis mängimas. milles case?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott JärvelaKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
ja läinud ta oligi. Paariks kuuks sai ka Teniste võetud, aga temaga oli kohe sama jama, mis Puriga praegu ja mingisse Prantsuse shithõuli £2m eest (ehk £1.9 m puhaskasumit) sai poiss ka teele lähetatud. Hea bisniss, sest oma 8 pace-ga pole temaga äärel nagunii suuremat peale hakata. Ja jaanuaris tuleb Levadiast üle üks Eesti regen-poiss, Vladimir Danilov, kelle emakeel on eesti keel, räägib puhtalt ka inglise keelt ning sekka pursib tiba vene keelt 

Kommentaar