Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Football Manager 2008

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • budu
    gröönimaa pallur
    • Mar 2004
    • 13500

Algselt postitanud kasutaja MihkelK. poolt
    Väike editing job? Või arenebki koondis selliseks, kui kõik eesti mängijad loadida?

Pole ise 08-ga eriti kaugele jõudnud, aga 07-s näiteks ei mäleta küll mingit 10milliste eestlaste plejaadi 2020ndatel aastatel.

Ise rohkem selline ühe-klubi-karjääri mees, hetkel Notts County ja Championship 2013/2014. Eino Puri on üks staaridest, aga tahab minema, sest mingi Hispaania lambiklubi otsustas ühe ja sama pakkumisega pommitama hakata. Esimesed kümme-viisteist korda pidas poiss vastu, aga siis hakkas ajakirjanikele nutma. Kaimar Saag veetis meiega poolteist aastat League 1 ajal, aga siis otsustas chairman, et £1m pakkumine (kutil oli muidugi 30% sell on ka ja väärtus £800k) vihavaenlastelt Nottingham Forestilt on liiga hea, et tõsi olla ja läinud ta oligi. Paariks kuuks sai ka Teniste võetud, aga temaga oli kohe sama jama, mis Puriga praegu ja mingisse Prantsuse shithõuli £2m eest (ehk £1.9 m puhaskasumit) sai poiss ka teele lähetatud. Hea bisniss, sest oma 8 pace-ga pole temaga äärel nagunii suuremat peale hakata. Ja jaanuaris tuleb Levadiast üle üks Eesti regen-poiss, Vladimir Danilov, kelle emakeel on eesti keel, räägib puhtalt ka inglise keelt ning sekka pursib tiba vene keelt

mina ise ei oska kuidagi selles mängus mehi paremaks muuta.paljud mängijad on minu klubides käinud end näitamas ja siis saanud kuskilt omale pakkumisi.ja igal hooajal toon omale eesti noori meeskonda keda siis laenal kohe välja.nagu olen aru saanud et kui noor mängija mängib kuskil esindusmeeskonnas siis areneb ta rohkem kui duublis olles
    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
    Ott Järvela

Kommentaar

• MihkelK.
      Ema sul on amatöör.
      • Jan 2007
      • 517

Algselt postitanud kasutaja budulojus poolt
      mina ise ei oska kuidagi selles mängus mehi paremaks muuta.paljud mängijad on minu klubides käinud end näitamas ja siis saanud kuskilt omale pakkumisi.ja igal hooajal toon omale eesti noori meeskonda keda siis laenal kohe välja.nagu olen aru saanud et kui noor mängija mängib kuskil esindusmeeskonnas siis areneb ta rohkem kui duublis olles
      Nojah, aga igal mängijal on potential ability, mis omakorda on seotud liiga ja riigi reputatsiooniga ja kurat teab millega veel, mis reaalsuses peaks tähendama, et osta neid mehi kui palju tahad, oluliselt paremaks nad ikka ei tohiks saada. Et põmst kui sa mingi suvalise vandi ostad, siis see, et ta Chelsea eest platsile saab ei aita teda ikka kuhugi, kui ta PA on sitt. Ja mäng peaks iga riigi ja liiga kogupotentsiaali suht ühtlasena hoidma, et säilitada reaalset mängumaailma. Et mingid Burundid ja Qatarid liiga möllama ei hakkaks ja suuri välja ei tõrjuks.

Et ilmselt on tegemist väikese balansseerimisprobleemiga SI poolt selles versioonis. Mille vastu vist otseselt miskit pole, Eestit maailmameistrina näha on ju tore

Kommentaar

• meesmuiste
        ideaalmees
        • Sep 2004
        • 3284

kusjuures kui loadida kõik mehed, siis ajapikku ikka tuleb tegijaid. Nii aastal umbes 2012 müüsin ma ühe eestlasest (regen) kaitsja maha 8 miljoni naela eest. Martin Maal oli nimi. Olin ta ostnud TVMKst. Ja ajapikku ikka tegijaid juurde kah tulnud ja potensiaali veel rohkemgi

Kommentaar

• budu
          gröönimaa pallur
          • Mar 2004
          • 13500

samm lähemale kõige hinnatumale tiitlile.õnne oli ka hullult

Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
          Ott Järvela

Kommentaar

• 17
            Moderaator
            • Mar 2003
            • 9273

Argentiinal lõi üks vend kaks pennalt jutti v?

Kommentaar

• budu
              gröönimaa pallur
              • Mar 2004
              • 13500

Algselt postitanud kasutaja 17 poolt
              Argentiinal lõi üks vend kaks pennalt jutti v?
              õnneks mitte.neil isegi jälle maradona olemas.mul järgmine vastane siis prantsusmaa aga halb see et mul juba 5 meest vigastustega väljas
              Ott Järvela

Kommentaar

• budu
                gröönimaa pallur
                • Mar 2004
                • 13500

prantsusmaa ka kotis.

lisaajal saime ka hispaaniast jagu.nüüd finaalis saksamaa meil vastas

Ott Järvela

Kommentaar

• budu
                  gröönimaa pallur
                  • Mar 2004
                  • 13500

EESTI ON MAAILMAMEISTER AASTAL 2026

JA SEE ON MEIE SUURIM STAAR

Ott Järvela

Kommentaar

• Thugie
                    Reservmängija
                    • Sep 2006
                    • 816

Algselt postitanud kasutaja budulojus poolt
                    EESTI ON MAAILMAMEISTER AASTAL 2026
                    Ma pole isegi Brassidega poolfinaalist kaugemale jõudnud...

Kommentaar

• Epic
                      Eesti koondislane
                      • May 2002
                      • 11948

Ma võitsin kunagi CM01/02-s Eestiga EM-i seivides enne igat mängu. Absoluutselt mitte millegile vihjamata.

Kommentaar

• budu
                        gröönimaa pallur
                        • Mar 2004
                        • 13500

Algselt postitanud kasutaja Epic poolt
                        Ma võitsin kunagi CM01/02-s Eestiga EM-i seivides enne igat mängu. Absoluutselt mitte millegile vihjamata.
                        ütlen ausalt et ei mingit seivimist ei ole old.õnne oli sitaks.meeskond on lihtsalt nii hea
                        Ott Järvela

Kommentaar

• Shaq
                          Pallipoiss
                          • Apr 2006
                          • 1942

Aastal 2013 jäi Eesti aga WC ukse taha, sai oma alagrupis eelviimase koha.
                          Tipphetkeks jäi 4-2 võit Horvaatia üle.

Kommentaar

• eXtreme
                            Asjahuviline
                            • Oct 2007
                            • 19

Tõmbasin tolle patchi ja panin db kausta aga midagi ei toimi seda ei anna ju lahti pakkida,aitaks keegi mind.Tänud ette

Kommentaar

• Riks
                              The Gunner
                              • Nov 2007
                              • 1159

mu mure selline, et mul nagu transferite eelarve otsas. et nagu ei saa enam põmst ühtegi mängijat osta, kuid siis müüsin 2 mängijat maha koguväärtuses kuskil 22M kuid transferi eelarvesse on laekunud ainult 5,6M...ja kindlasti ma ei müünud neid mängijaid järelmaksuga. kuid teen board room´ile ettepaneku tõsta transferi eelarvet, siis ütlevad nad, et ei ole saanud veel eelmite transferite pealt raha kätte, kuigi selles üleminekust on juba mitu kuud möödas ja mängijad ammu teises klubis mängimas. milles case?

Kommentaar

• budu
                                gröönimaa pallur
                                • Mar 2004
                                • 13500

Algselt postitanud kasutaja kuramusevaim poolt
                                mu mure selline, et mul nagu transferite eelarve otsas. et nagu ei saa enam põmst ühtegi mängijat osta, kuid siis müüsin 2 mängijat maha koguväärtuses kuskil 22M kuid transferi eelarvesse on laekunud ainult 5,6M...ja kindlasti ma ei müünud neid mängijaid järelmaksuga. kuid teen board room´ile ettepaneku tõsta transferi eelarvet, siis ütlevad nad, et ei ole saanud veel eelmite transferite pealt raha kätte, kuigi selles üleminekust on juba mitu kuud möödas ja mängijad ammu teises klubis mängimas. milles case?
                                klubi eelarve on miinuses ehk?mul endalgi nii olnud
                                Ott Järvela

Kommentaar

Töötlen...