Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Oijha, Fifa oli tänavu suur suur pettumus.
Graafika oli jälle nagu iga aasta väikese samu võrra edasi liikunud.
Seega 5/10
Gameplay, väga tuim kuidagi tundus mulle
Seega 4/10
Valikud, see aasta on tulnud see hästi välja, nimelt Be A Pro on päris korralik asi
Seega 7/10
Kokku annaks siis 5.5/10.
vaatame, kas siit äkki keegi oskab mulle nõu anda
nimelt siis arvutiks on
AMD athlon 3200+ 64
1G RAM
GeForce 8600GT 512MB
ühesõnaga selliste näitajatega peaks see mäng jooksma vabalt.
aga löö või maha, sest mul on jookseb kogu mäng aegluubis. ei saa pihta, mis värk on. kõik driverid ja asjad on uuendatud ja kuskil mingi konflikti riist- või tarkvaras masin ei näita. mängu kiirus on ka fast, kui keegi peaks kohe seda soovitama
nii et, kui keegi oskab miskist nõud anda, mida teha, siis oleksin äärmiselt tänulik.
vaatame, kas siit äkki keegi oskab mulle nõu anda
nimelt siis arvutiks on
AMD athlon 3200+ 64
1G RAM
GeForce 8600GT 512MB
ühesõnaga selliste näitajatega peaks see mäng jooksma vabalt.
aga löö või maha, sest mul on jookseb kogu mäng aegluubis. ei saa pihta, mis värk on. kõik driverid ja asjad on uuendatud ja kuskil mingi konflikti riist- või tarkvaras masin ei näita. mängu kiirus on ka fast, kui keegi peaks kohe seda soovitama
nii et, kui keegi oskab miskist nõud anda, mida teha, siis oleksin äärmiselt tänulik.
Sul Vista peal? Mul endal sama probleem (videokaart sama seeria 256 MB-ne). Uurisin natuke ja selgus, et tegemist nVidia ja Vista vahelise probleemiga. Proovisin ka uusi drivereid, windows hotfixe jne, aga kasu ei miskit.
Ilmselt proovin mingi aeg windoosa uuest installida ja vaatab siis, mis saab. Kuigi väga ei viitsi selle ühe mängu pärast seda ette võtta... Aga lihtsalt uudishimu on juba nii suur, et tahaks teada, kas muutub midagi
kes keegi teab kuidas teha PC FIFA08-ga chip-lööki (noh, et väravavaht tormab peale ja tõstan tast üle). FIFA07-ga oskasin teha, aga nüüd enam ei toimi.
kes keegi teab kuidas teha PC FIFA08-ga chip-lööki (noh, et väravavaht tormab peale ja tõstan tast üle). FIFA07-ga oskasin teha, aga nüüd enam ei toimi.
Kommentaar