30. aprill '08 (k.a.) - mängijate loobumise tähtaeg
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Triobet Keeper Liiga
Collapse
X
-
Naistest, suitsust ja viinastAlgselt postitas daywalker Vaata postitustMa ei saa midagi aru ...
Mis keeper liiga ja millest loobumine?
Kommentaar
-
Algselt postitas daywalker Vaata postitustMa ei saa midagi aru ...
Mis keeper liiga ja millest loobumine?
Kommentaar
-
Tervist
Hooaeg läbi ja offseason ees!
Mõningad asjad jäid hooajasiseselt segaseks + mõni uus ettepanek.
1)IL ja tervete meeste hoidmine seal.
Mina isikulikult olen vastu. Arvan, et mängiv mängija tuleb vabastada Waiverisse või tõsta peale 4 mängitud mängu(5'ndaks mänguks oma meeskonda), kui 5 mänguks pole seda tehtud, siis peale 5 mängu läheb mängija Waiverisse(kas GM'i enda poolt või siis Commishi poolt), kust teised meeskonnad saavad seda mängijat oma meeskonda võtta vastavalt Waiver priorityle.
2) Terve mehe IL'is olemise ajal teeks ettepaneku trade'imine lubada, juhul kui punktist 1. lähtuv vastu võetakse. Sellisel juhul annab see GM'ile nädalase varuaja oma tervenenud mängija eest "kompensatsiooni saada". Samas saaavd olla lubatud vaid 2:1, 3:2 vms. trade'id. St. Tervenenud mängijat ühe meeskonna IL'ist teise meeskonna IL'i trade'ida ei saa.
3)Kuressaare Rudy - arvan, et peale selle aasta pretsedenti ei ole vajadust meeskondi lukustada. Ühtset head lahendust ei näegi. Tuleb lähtuda fair play printsiipidest vms. Jätaks nii nagu on?
4) Siis minu lemmikettepanek. Avada offseason peale mängijate loovutamist. ning hoida see avatud kuni NBA draftini juuni lõpus. Katkestada Offseason juuli kuuks, mil enamus GM'e puhkavad ja avada see taas 1 augustil.
Offseasonil saab teha trade pickidega, mängijatega. Lisaloovutamised ei ole lubatud. St, kui toimuvad 2:1, 3:2 trade'id, siis oluliseks saab see rosteri suurus, mis jäi peale mängijate loovutamist. N: Kui rosteri suuruseks jäi 11 mängijat, siis 2:1 trade'i puhul, mis viib mängijate arvu 10'ni ei anna see esimese roundi picki. Draftijärjekord jääb selliseks nagu see on peale loovutamist. Ainult pickid saavad omanikke vahetada. Liaks see, et Rosteri suurus võib olla 10-15 mängijat. Vähem, ega rohkem ei ole lubatud.
5) Raha ja osalustasu.
Teen ettepaneku viia sisse liikmemaks. Kuna tegemist on põhimõtteliselt klubiga, siis viia sisse aastamaks, mis võiks olla näiteks 10 krooni kuus, ehk siis 120 krooni aastas.Mis annab 2400 krooni aastas ühiskassasse.
Määrata kassiir(Silver on rikas ja usaldusväärne näiteks)
2400st kroonist, 1000 maksaks Commishipalka, 1000 oleks auhinnafond ja 400 oleks reservfond
(võimalikeks koosviibimisteks vms.
).
6) Nõus, korraldada uus draft lottery. Võimaluse korral ehitada oma loosiaparaat, kuna Eesti Loto ei ole usaldusväärne.
Rohkem ei tule meelde hetkel, aga sellised on ettepanekud.
Mis arvate?
Kommentaar
-
1) Pakkusin hooaja sees varinadi et selline mängija läheb musta nimekirja (mängija saab võtta varasemalt järgmise aasta draftis) mitte waiver priority'sse. Kumba eelistate.
Üks uus punkt ka
7) Mismoodi teha uue aasta waiver priority ikkagi. Praegu on waiver priority vastupidine sama-aastasele draftijärjekorrale. Äkki teeks nii et võtame kasutusele eelmise hooajaga lõppenud waiver priority.
Kommentaar
-
IL-i osas põhimõtteliselt nõus ja mina isegi ei paneks tingimust et peab kindlasti olema 2:1 või 3:2 trade. Eks iga GM teab millega riskib, kui tradeb omale terve mehe konkurendi IL-ist, siis kandub talle üle ka kohustus mängijast kiiremas korras lahti saada (tervena I meeskonna IL-s oldud aeg läheb üle II meeskona arvestusse). Nädalase aja asemel võiks olla näiteks viis mängu, nagu ka haige mehe IL-i panemisel (kuigi tegelt suurt vahet pole). Kunagi sai umbes sarnase ettepanekuga postitus ka liiga boardil tehtud, aga millegi pärast ei pääse enam vanematele postidele ligi, noh loodame et kargavad need mõtted varsti niisamagi uuesti pähe.
Minu arust võiks offseason kogu aeg lahti olla, commishile pikem reageerimisaeg ja asi jonksus. Miks vähem kui 10 ei või olla, las lisab pärast vabu agente kui isu on.
Osalustasuga olen nõus, numbrite osas ei oska midagi soovitada, mulle sobib ka see ettepanek.
Sellised mõtted siis praegu
Kommentaar
-
1)IL
Aktsepteerin, kui võetakse vastu mingid uued reeglid antud osas. Samas mainin, et minu mängu see ei seganud ja suures plaanis on antud probleem kaduvväike.
2) Terve mehe IL'is olemise ajal trademine
Ma ei näe samas ühtegi põhjust, miks äkki seda üldse peaks lubama uute reeglite taustal? Võttes arvesse siin rakendatavat fair-play´d ja seda, et IL on ainult vigaste jaoks ... siis ma ütlen, et see on antud manageri enda mure, kel mees IL passis tervena. mis kompensatsioon?
3)Kuressaare Rudy - tõesti väga raske midagi välja mõelda ja reglementeerida. ainult üks võimalik probleem sellega seoses meelde tuli aga selle jätaks igal eraldi juhul commishi otsustada. nimelt, kui keegi hakkab mingeid lambinimesid X hetkel võtma väites, et mängija on tulevikuprospekt aga samas figureerib ta tabeli lõpuosas ja on alust arvata, et püütakse tankida ja lisa loosipalle hankida, siis peaks commish sekkuma ma arvan. aga kui selline mees võetakse viimaste tiimide poolt PO ajal, mil nende kohad nagunii selged, siis ma ei näe ka probleemi. hea, et on aktiivseid managere, kes tulevikku vaatavad. muidugi, probleem võib tekkida siin, kui ära dropitud mees on hetkel väga väärtuslik ja võib PO-s kellegile boosti anda... jätaks commishi õlule ja mängutunnetamistajule selle küsimuse üle otsustamise igal eraldi juhul.
4) hooajavälise aja pikendamise koha pealt tekitab minul küsimust ainult lisakoormus commishile nö "suvisel ajal" ja see, et enamus managere on siiski väheaktiivsed andmaks omapoolseid hinnanguid tehtavatele tradedele.
5) Raha ja osalustasu.
Pmst nõus. Commishile võiks mingi rull töö ja vaeva eest olla. Kas meil aga auhindade jaoks on hetkel mõtet korjata, kui on nö sponsor? Uue hooaja suhtes pole läbirääkimised sponsoriga veel tehtud muidugi
Ja koosviibimiste jaoks korjata midagi... Idee õilis aga väga mõtet ei näe. Arvatavalt hakkab neid ju ikkagi koos Meistrikaga suht harva olema ja 100eek õlle jaoks, Silverman 25eek vee jaoks, leiab igaüks ise ma loodan. Raha võib aga vaja minna natuke karikale uue võitja sildi panemise jaoks igal aastal. Kas nüüd korjame ühiselt või teeb selle ära eelmine võitja? 
6) Uus lottery? Dream on...
7) Waiveri suhtes huvitav ettepanek. Kuigi mulle tundub vastupidine sama-aastasele draftijärjekorrale kuidagi parem. Muidu keegi tunneb veel ängitsetuna, et ei julge ühetgi liigutust teha, sest äkki 2019 aastal oleks ikka hea mingi imeline täkk waiverist võtta oma 5 aastat hoitud 1. priorityga.
Kommentaar
-
mina kui nõrgim nõrkade seas väljendan suhtelist ükskõiksust kõikide välja toodud punktide osas ja oleksin mängus nii endiste (mis ju toimivad hästi) kui ka uute reeglite osas.
Vaadates tagasi sellele hooajale, teen ettepaneku suurendada ILi vähemalt kuuele kohale eelmisel hooajal viimaseks jäänud võistkonna jaoks!
Kommentaar
-
1) Kommentaariks ütlen seda, et IL tähendab siiski INJURED LISTI, seega on juba põhimõtte küsimus, milliseid mängijaid seal hoitakse. Seega ma arvan, et oleks mõistlik jätkata IL'i kui vigastatute listiga, mitte kui "keegi ei tea mis otstarbel" meeste listiga.
2) Kas saab trade'ida või ei? Kui jääb IL vigastele, siis peaks jõudma trade'i enne ära teha kui vaja on. Kui ei jõua, siis kas jätta puhveraeg või ei, selles on küsimus. Litsalt see lisaks mänguruumi.
3) -
4) Commishi otsus. Minu ettepanek on, et paus oleks 1 kuu.
5) Ausalt öeldes, mina eriti Triobeti panustamispapist ei hooli
Pole seal kontotki. Samas kui Sponsor taga, siis on tore. Liigal kohe asjalikum nimi. Siiski arvan ma, et 120 EEK'u aastas ei tapa kedagi. Commishit tuleks tasustada + Sildi maksumus. Kõik ülejääv koondub miskisse potti. Ei pidanud selle poti all silmas mitte õllet, ega snäkke. Miskid ettearvamatud kulutused. Vbla lasta oma kodulehte mõnel webifirmal timmida tulevikus(mitte, et pragune halb oleks), tellida logo, särgid vms. No ma ei tea, mida iganes, korraldada suvepäevad, panna kinni miski saun, saal, kämping
Orgkomitee stardikapital. See oli mõte. Mitte nagu sügisel. Ma kandsin miski papi jookide eest Tellisele, see oli ka kõik. Kes plekkis saali? Tellis tõi Rimmile miski kalli alkopudeli vms. Oli saal tasuta? Vaevalt.
Selleks, et õllet juua ei pea keegi ju üldse üle Eesti kuskile kokku tulema eksole.
7) Toetan eelmise aasta lõpu varianti.
Kommentaar
-
Lämiseks ka pisut
Kõigepealt õnnitlused Pahtlile!
Hooaja jooksul miski otseselt närvidele käima ei hakanud. Ei tea, kas olen lihtsalt nii lepliku loomuga või asi tavapärane "kui oma p****t ei näri, siis ei huvita".
1) Arvestades seda, et waiver ja FA on liigas niikuinii täiesti tühjad, siis ei ole terve mängija IL-is hoidmine just väga ilus. Seega pooldan sellise praktika lõpetamist. Sobib ka 4-5 mängulist reageerimisaeg.
2) Arvamust ei oma.Terve mehe IL'is olemise ajal trademine
3) Esmase emotsiooni ajel väga ilus "Rudy episood" ei tundunud, aga samas oli mees Yahoo nimekirjas sees, nii et juriidiliselt kõik korrektne. Ei näe otsest vajadust selle tõttu reeglimuudatust sisse viia. Iga mehe südametunnistuse küsimus. Ja pealegi, ajalugu mäletab teadupärast reeglina vaid võitjaid. Carl Lewis on ka väidetavalt ilge t***pea. Kõubist üldse ei räägi.
4) Hooajaväliste trade'ide perioodi pikendamist ei poolda. Natuke tahaks ikka puhata ka. Lisaks oli eelmisel sügisel see periood piisavalt pikk, et pärast esimeste päevade möllu suuremas osas täiesti uudistevaene olla.
5) Triobeti raha vastu erilist huvi ei tunne, aga ühiskassa loomisesse suhtun positiivselt.
6) Igatahes.
7) Pooldan lõppenud hooaja seisuga edasi minekut.Mul on liiv ja sul on savi.
Kommentaar
-
Huvitavad ideed ja põhimõtteliselt nõus. Minu ettepanek on jätte alles kas 1 IL koht või siis üldse IL ära kaotada. Jääks commishil hulk närvirakke alles ja lõppeks igasugune skeemitamine. Elavdaks ehk veidi liigat ka - IL peaks olema päästerõngas mitte osa oma strateegiate elluviimiseks. Lihtsalt minu mõte ... no offence.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar