Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
kas ka uuel hooajal auhindu on (peale rändkarika), selgub lähiajal.
töö käib tõesti auhindade osas. Triobet jällegi siis. lootust on kui midagi rohkemat tahame, siis peame arvatavasti ise juba raha mängu panema.
ja rändkarika osas tekkis selline küsimus, et minu teada on karikas alles üle andmata ja uus nimeplaat karikale kinnitamata. rääkisin Rashauni manageriga ja ta tõi välja idee, et reeglitesse võiks sisse kirjutada või siis nö kirjutamata reegliks seada mingi korra, et kes selle uue sildi karikale orgunnib. et kas karika üleandja või uus omanik. uus omanik oleks vist loogilisem? siis oleks nagu oma huvi ka mängus ja asi ei jää ehk soiku
[QUOTE=SDK;903798]töö käib tõesti auhindade osas. Triobet jällegi siis. lootust on kui midagi rohkemat tahame, siis peame arvatavasti ise juba raha mängu panema.
Moet otsustas meie "Püha Ürituse" jaoks panna võidukarika kõrvale ka pudeli ehedat šampust. Et karikas lõhki ei kuivaks vms.
Sellega saab liituda vaid siis, kui keegi loobub.
Hoia silmad-kõrvad lahti, kui hakkab lähenema uus hooaeg.Siis moodustub siia FNBA liigade süsteem ja kui sul on huvi saad liituda madalaima liigaga ja alustada oma teekonda tipu suunas
Las ma pakun:
- pakkuda on veel Josh Childress, Juan Carlos Navarro, Jorge Garbajosa, Carlos Delfino, Primoz Brezec ja Nedad Krstic
- pakkuda ei ole Andris Biedrins
Sel aastal muideks lisandub, Kure ainuisikulise otsusega, Triobeti liigale paralleelliiga, mis hinnatakse praegusega võrdseks ja baseerub Euroliiga statsile. Selle aasta võitja selgub nende kahe liiga kohapunktide summa alusel.
Silver on juba Euroopas tegija ma vaatan.
Yahoo saatis mulle just kirja, kus mainib, et sel hooajal nbast euroopasse siirdunud mängijate statsi hakatase sellest hoolimata fantasy nba-s arvestama, seega ei tasu poolmuidu kedagi maha parseldada.
Kommentaar