Algselt postitas dwideng
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Triobet Keeper Liiga
Collapse
X
-
OK! OK! OK!Algselt postitas Orange Owl Vaata postitustPaide Pahtel tradeb:
Emeka Okafor (CHA)
Anderson Varejao (CLE)
Lords of the Pärnu tradeb:
Chris Kaman (LAC)
Nick Young (WAS)
Kommentaar
-
Nujah, nagu Nõuka ajal. Kõik teadsid, aga kes mainis läks Gulag'i
Algselt postitas artz Vaata postitustMina mõtlesin. Trashi saab ja suht vabalt ka nii rääkida, et nimesid ei maini ja kõik (enamus) saavad aru kellest jutt käib.
Kommentaar
-
Vot see on commish - karm, aga õiglane!Algselt postitas Y2KViinaordu Vaata postitustMingid täiesti lambipickid ... Kas tõesti langevad mängija kes saadi Houstonist Frederic Weisi mängijaõiguste vastu ja Knicksi pick nr 6 nii kaugele?
Igatahes tegin oma tekstis väikese muudatuse, et ei rikuks reegleid ning häid tavasid!
Kommentaar
-
Ma olen pikalt Püksikute GMi teadmistes ja oskustes kahelnud ning ega seegi valikki minu arvamust temast paremaks muutnud. Võtsin mina täiesti huupi mõned Mayo eelmise aasta kolledžimängud lahti ja mida ma näen...Algselt postitas SDK Vaata postitustStern jälle ümbriku kallal. Paberil kirjas olevat nime nähes kergitab ta kulmu ja teatab imestunud häälel: "Wtf!? Did´nt see that coming... Põlvpüksid selects:"
Pärnu Põlvpüksid
1.2 Mayo, O.J. [Mem]

Isegi sellise statsiga ei pääseks minu tiimi, aga kui mõelda tuleva hooaja boxscore'ide peale, siis peaks põhimõtteliselt tema punktid-lauad-söödud jms jagama kahega ja vead-pallikaotused-möödavisked korrutama kahega... Jube valik taaskord.
Kommentaar
-
Algselt postitas artz Vaata postitustMina mõtlesin. Trashi saab ja suht vabalt ka nii rääkida, et nimesid ei maini ja kõik (enamus) saavad aru kellest jutt käib.
Ma arvan, et see on täiesti aus ja nõutud reegel.
Kommentaar
-
"Ma olen pikalt Püksikute GMi teadmistes ja oskustes kahelnud ning ega seegi valikki minu arvamust temast paremaks muutnud. Võtsin mina täiesti huupi mõned Mayo eelmise aasta kolledžimängud lahti ja mida ma näen..."
SDK on alles noor. Anname ehk aastakese või paar avanemiseks, minu arust on tal potensiaali et Keeperis pusida ... Fantasy materjal, kui lühidalt kokku võtta. Muidu poiss on aus, karske, vaikne, loeb palju ...
Kommentaar
-
Stern avab ümbriku. Vaatab Põlvpükste GM-le otsa ja noogutab heakskiitvalt.

Pärnu Põlvpüksid
1.3 Rose, Derrick [Chi]
GM tõuseb, nööbib kinni pintsaku ja astub ovatsioonide saatel saalist välja. Tema töö on tehtud... Põlvpükste fännid kogunevad tänavatele, lehvitatakse lippe, autosignaalid üürgavad. Rahvas on ülevas meeleolus. Ja miks nad ei peakski? Kõik nad on just olnud tunnistajateks dünastia loomisel...
Kommentaar
-
Kes meist ei oskaks Photoshopis mingeid sitamajapilte vuntsida...Algselt postitas SDK Vaata postitust
Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik
Kommentaar
-
Kolmele viimasele pickile oma hinnangut andes tuleb tõdeda, et kuigi SDK valis lõpuks tänavuse drafti esimese picki, siis tõenäoliselt toimus see täiesti ebaadekvaatses seisundis ja mees arvas hoopis, et draftib fantasy footballis Tennessees pallivat väliskaasmaalast...
Lihula on niisamuti rumal, kui ta arvab, et Kevin Pritchard teab, mis Kevin Pritchard teeb. Ega ikka ei tea küll. Mida nende combo vendadega ikka niiväga peale hakata?
Lasna võis küll mõelda, et läheb kindla peale Love'iga, aga no kui mees kukub juba noores eas laamendama (kusjuures ise mitte aru saades, et mis toimub), siis minu arust see küll midagi head ei tõota. Rääkimata siis tema põlvedest, mis on täiesti võrreldavad 65-aastase äti omadega...
Kommentaar
-
Lihula ei küsi Pritchardilt, mida Pritchard teeb. Lihula teab ise, mida Lihula teeb.
Algselt postitas skint Vaata postitustLihula on niisamuti rumal, kui ta arvab, et Kevin Pritchard teab, mis Kevin Pritchard teeb. Ega ikka ei tea küll. Mida nende combo vendadega ikka niiväga peale hakata?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar