Jep, Deng pidavat Tartu Rocki tulema. Ülikool müüakse Arco Varale, mis laieneb toiduainetöösusesse ja mille müügist saadud raha eest makstakse Dengile palka paar aastat. Kerde, kes on mu sõbra, sõbra, sõbra hea tuttav olevat lubanud Dengile vähemalt 38 mintsi mängus ja lepingusse olevat sisse kirjutatud punkt leppetrahvi kohta, mis sätestab, et kui Deng ühes mängu stats on alla 40 pts, 12 reb, 5 ast, 2 stl, 2 blk, siis peab maksma päevapalga Tartu ülikooli taasasutamisfondi.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Triobet Keeper Liiga
Collapse
X
-
või tuleks vene liiga fanatasyt tegema hoopis hakata?Algselt postitas dwideng Vaata postitustSel aastal muideks lisandub, Kure ainuisikulise otsusega, Triobeti liigale paralleelliiga, mis hinnatakse praegusega võrdseks ja baseerub Euroliiga statsile. Selle aasta võitja selgub nende kahe liiga kohapunktide summa alusel.
Silver on juba Euroopas tegija ma vaatan.
Kommentaar
-
Ok! Ok! Ok!Algselt postitas Pao-Aok Vaata postitustViljandi Paadipoisid tradeb:
2009.a drafti 1. roundi pick
Pärnu Põlvpüksid tradeb:
2008.a drafti 2. roundi pick
2008.a drafti 3. roundi pick
Trevor Ariza
OK! OK! OK!Algselt postitas SDK Vaata postitustPärnu Põlvpüksid tradeb:
2008.a drafti esimese roundi 9. pick
Nõmme Uskumatud tradeb:
2009.a drafti 1. roundi pick
Kommentaar
-
Kokkutulek!!
fantasyrahvas,
teeme tänavuse fantasymeeste kokkutuleku 25. oktoobril Pärnus!
mina, SDK ja Tellis võtame korralduse enda peale! teie asi on vaid kohale tulla!
hetkel panen posti ainult keeperi teemasse, kuna muud lahti pole, aga kindlasti üritaks kaasata kõiki A-liiga managere ning miks mitte ka b-liiga omi.
Kavas kindlasti korvpallimäng ning veel midagi huvitavat.
Pange endale kuupäev kinni!!!
Kommentaar
-
Muidugi teeme! Eelmise aasta üritus teenis ainult plusspunkte ju!
Loodame, et leiame sellise kuupäeva, mis võimalikult paljudele sobiks. Pärnu kui toimumiskoha vastu kellegil ehk midagi ei ole? Pärnust juba ise rahvast päris palju liigade peale kokku ning mujalt rahvas saab ehk koopereeruda autode suhtes, et võimalikult paljud saaks pärast mängu ka õlli lasta. Ma ei tea kas ööbimise pakkumine väga võimalik on aga mine tea. andke siis vastuargementidel ka tulla, nii koha kui aja suhtes. ja kui pole midagi vastu, siis kiitke takka.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar