Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Triobet Keeper Liiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Msn'is ei saanud miski heakskiitu, kuna seal oldi erinevate eesmärkidega, kes rääkis IL'ist ja see jäämisest, kes rääkis rosteri suurusest, kes milleski kolmandast.
    Sinu poolt välja käidud varianti ei olnud üldse arutluselgi ja ühtäkki kehtestad see ainuisikuliselt. Koosoleku ja üldise kooseksisteerimise mõte on ikkagi miski muu.

Ainus, mis msn'is selgus oli see, et IL jääb ja et tervet mängijat IL'is hoida ei ole lubatud, kauem kui 5 päeva. 5 päeva on puhuks, kus GM võib olla eemal ja ei ole teadlik mängija tervenemisest.

IL ei ole taktika tegemise koht. IL'i sisse toomisel nii Keeperisse, kui Meistrikasse oli, peamine idee "pehme maandumine" puhuks kui mängija saab vigastada. Taktika tegemine tähendab antud juhul tervenenud mängijate kinnihoidmist ning seeläbi oma rosteri suurendamine 16 või 17 liikmeilseks, ning seeläbi FA's olevate meeste vähendamine ühe meeskonna poolt.
    Sinu poolt välja pakutu seda ei lahenda, kuna endiselt jäävad alles võimlused terve mehe IL'is hoidmuseks ning teatud meeskondadel on selleks paremad võimalused kui teistel.

Kas reeglite vastu eksimine peab olema ilmtingimata julmalt karistatav ja kas sellises 20 mehelises kambas peab kõik olema reguleeritud karistustega?
    Kas see et draftivalikud ära võtekase on GM'ile motiveeriv, üldiselt mängu silmas pidades? Draft ja offseason on Keeperis olulisim aeg.

Sinu hirm on see, et keegi jätab IL'i staarmängija, ja kui see dropitakse siis saab selle waiveris kõrgemat priorityt omav GM. See mida peaks vältima on see, et sellist situatsiooni ei juhtuks. Me peaks eeldama, et kõik GM'id omavad mõtlemisvõimet ning kasutavad IL'i sihipäraselt.
    Kui me lähtume sellest, et kõik nii teevad ja lähtuvad fair play põhimõtetest, siis on probleem lahendatud.
    Kurat, meid on 20 meest ja me ei saa omavahelisi kokkuleppeid sõlmitud.

Minu ettepanek:
    1) Terve mängija IL'is hoidmisel 6 mängu alguseks dropitakse mees waiverisse.
    2) Enne waiverisse droppimist uuiritakse, miks GM ei pane mängijat IL'i. Keegi kellegi msn'is ikka on või telefoninumbrit omab. Käisin sügisel välja variandi, kus kõik GM'id lisavad üksteist msn'i. Commishil peaks kindlasti olema kõigi GM'ide msn või vähemalt e-maili aadress. Kust saaks sellistel juhtudel teha järelpärimisi. Teoreetiliselt peaks piisama ka boardist.
    3) Kõik GM'id lähtuvad fair play printsiipidest ja võtavad omaks selle, et IL'i mõte on "pehmelt maanduda".

Ühesõnaga, on peamine saavutada situatsioon, kus iga GM arvestab ka mingil määral ühiste huvidega. Lähtub fairplay printsiipidest ja sellist situatsiooni EI TULE reaalselt kogeda, kus tervenenud mängija tuleks sunniviisiliselt droppida või et kellegi õigusi tuleks sunniviisiliselt piirata draftivalikut äravõtmisega.

Planeerime siin kokkusaamist ja enamus mehi on rõõmsalt nõus osalema ja koos palli mängima(mis on meeskondlik tegevus) ning koos õlle libistama. Üksmeel on päris kõrge protsendiga, kas siis IL'i suhtes seda ei saavutata?

Silvermani pretsedent, oli juhus, kus seati isiklikud huvid liiga huvidest kõrgemale, aga ma arvan et selliseid situatsioone peaks vältima. Nagu ütles Monument, kellele oli Foye tervena IL'is, siis Ta lihtsalt ei pannud tähele ja oli kindel ei oli boardile postituse, eesmärgiks omaette ei olnud aga IL'i kasutamine taktikalisteks liigutusteks.

Nii et ma arvan, et päris hea lahendus oleks see, kui peale meeldetuletuse saamist commishi(või co-commishi või asenduscommishi) poolt(borad, msn või e-mail), võtab GM ette vastavad liigutused garanteerimaks, et IL'i kasutatakse sihipäraselt ja teeb oma IL'i tervetest mängijatest puhtaks, ning selleks antakse Talle aega 5 mängu, mille jooksul on võimalik veenduda, et mees on tõesti tervenenud. "Fair play"! Kes "fair play" järgi tegutseda ei taha või kellel ei ole aega tegutseda(ei jõua 5 mängu jooksul liigat külastada, ilma konkreetse põhjuseta) see otsigu endale uus liiga.

Algselt postitas artz Vaata postitust
    Sa pakud jätkuvalt ja järjekindlalt varianti, mida yx osa pooldab ja teine ei poolda. Nagu sa msn-s nägid heakskiitu see ei saand. Äkki tuleks siis mõne uue ideega lauale.

Minupoolne pakutu väldib minu meelest 2 olulist puudust, mispõhjusel IL-i reeglimuudatus päevakorda tuli.
    1) terve staarmängija IL-s hoidmisel ei saa selle arvelt loosipalle pyyda
    2) terveid noori mängijaid IL-s liiga kaua hoides, ei saa sa enam drafti arvelt endale uusi (noori)mehi. Seega kahel rindel rikastuda ei saa.

GM, kes draftis ei osale:
    Aga mille nimel ta neid mängijaid seal siis hoiab, kui ta draftis osaleda ei taha. Ja jätkualt on väga suur karistus see, et terve mehe IL-s olemasolul sa tradeda ja uusi mehi võtta ei saa.

Kommentaar

ma olen selle poolt, et IL-is terveid mehi ei hoitaks enam. samas ei ole ma absoluutselt nõus sellega, et karistuseks mehed waiverise dropitakse, kust neid priorityga noppida saab. hästi lahe oleks küll, kui mõne hooaja tiitlivõitja otsustatakse sel moel, et üks finalistidest on saanud omale hooaja lõpu eel täienduse a la Arenas või Brand. ma ei nimetaks küll sellist juhust "mängijate liikumise elavdamiseks". Jah, mingi top150 allapoole vms jääva venna droppimine waiverisse mind vbla niipalju ei erutaks aga just võimalikud case´d täkkudega. mingi täku järgmise aasta drafti viskamine võib samas aga anda jälle boonuse meelega tabeli tagaosas peesitavatele tiimidele. usutavasti püütakse seal loosipalle aga Arenasest-Brandist ikka mööda vast ei vaadata... samuti tekkis mul küsimus tõusetunud represseerimiste osas, et mis siis kui GM on tõesti kuskil reisil vms? ei saa välistada, et eesootavate pikkade aastate jooksul sellist juhust ei tule. kuidagi peaks seda ka regullima. märguanne boardil, et "olen 2 nädalat eemal" vms? mulle tundub, et üldiselt on draftivalikute kaotamine piisav sanktsioon koostöös tradede ja FA meeste näppimise keeluga. ma arvan, et seda tasuks proovida. pakun, et prügikalad hakkavad tiimidest lendama ja terved mehed tõstetakse IL-ist tagasi tiimi pickide kaotamise hirmus ning olemata jäävad teenimatud "kingitused" teistele tiimidele. ja kui see siiski ei tööta, siis saab järgmistel aastatel uusi täiendusi reeglitesse teha. (kui reeglit rikkunud tiim jätabki alles 15 meest ja draftis nagunii ei osale, siis kandub karistus järgmisesse drafti edasi jne jne. vms.)

Kommentaar

Aru ma ei saa sellest, kuidas see waiverisse saatmine pärast 5-mängulist mängimist nyyd siis nii asjalikux saand on. Ma pakkusin täpselt selle variandi välja koheselt kui me IL-i meistrikasse sisse tõime, kuid miskipärast olen varasemalt selle eest ainult kriitikat saanud, et mõtle mees mida sa pakud ja mis mehi niiviisi äkki kõrge waiver priority'ga saada võib.

Kommentaar

Mainin sedagi, et Viljandi Paadipoisid edastas mulle 9-mehelise jätkajate nimekirja. Kuna vähem kui 10 meest alles jätta pole mingit põhjust, lisasin ise 10. meheks ränkingu alusel olnud kõrgema mehe, kelleks oli Jaric, Marko [Min].

Kommentaar

Aru ma ei saa sellest, kuidas see waiverisse saatmine pärast 5-mängulist mängimist nyyd siis nii asjalikux saand on. Ma pakkusin täpselt selle variandi välja koheselt kui me IL-i meistrikasse sisse tõime, kuid miskipärast olen varasemalt selle eest ainult kriitikat saanud, et mõtle mees mida sa pakud ja mis mehi niiviisi äkki kõrge waiver priority'ga saada võib.

http://foorum.soccernet.ee/showpost....8&postcount=77
            no selles suhtes ei maksa nii kriitiline olla, et ühe variandina seda nüüd pakutakse, sest liiga loomise ajal ei osanud keegi siin nii väga tõusetuvaid probleeme ette näha ja kaasa mõelda. aeg läheb edasi, liiga areneb.

ise ma endiselt waiveri varianti ei toeta.

Kommentaar

http://foorum.soccernet.ee/showpost....8&postcount=77
              Kas Sa lugesid ka mu eelmise postituse läbi?
              Sina kui kõva matemaatik, arvuta välja, kui suur on tõenäosus, et IL'i jäetakse vegeteerima ja lastakse droppida top 100 mehi?
              Ma ei saa kuidas Sa sellest aru ei saa, et see probleem alles nüüd aktuaalseks muutus. Poleks Silvermani pretsedenti olnud, poleks see siiani aktuaalseks saanud. Need GM'id kes lähtuvad fair play põhimõtetest, need GM'id ei saagi sellise asja peale tulla, et miski probleem võiks sellega tekkida.

See on ka nüüdseks suhteliselt selgaks saanud, et SDK Waiveri varianti ei poolda. See on üks hääl. Lisaks on minu ja Tellise hääled, mis seda varianti pooldavad. Peamine on see, et karistust kui sellist vältida!

P.S. Silverman kui pretsedendi looja kusjuures polekski Sinu välja pakutud karistuspõhimõtete järgi sel aastal karistust saanud, kuna Ta ei osale sel aastal draftis ja ei dropi ka mehi ning oma järgmiste aastate draftpickid võib iga mees ära trade'ida. Selline asi muudab ju kõike palju keerulisemaks.

Minu arust on lahendus ülilihtne ja üliloogiline.
              Mees on IL'is, ta saab terveks, kui meeskonnal on Teda vaja ja mees produtseerib piisavalt head statti, siis võetakse Ta oma rosterisse tagasi. Kui ei võeta, siis tähendab pole piisavalt hea mees ja Tema koht ongi waiveris. See et keegi tahab IL'i abil mingit taktikat aretada on iga mehe oma asi.

Üks variant on muidugi mängija sunniviisiliselt rosterisse lisada, kui on tegemist väga kõva mehega, siis tõsta see rosterisse ja droppida meeskonnast kõige madalama O-rankiga mees.
              KUI SELLEKS PEAKS VAJADUST OLEMA!

Kommentaar

Ma tahaks päris näha seda GMi kes hooaja algusest peale hakkab oma waiver priorityt hoidma selleks et kellegi IList välja visatud täkku endale võibolla saada ... Samas jah, pole ilmselt ka waiver parim lahendus - samas hea, et seal üle 1 korra hooajas "lotovõitu" võtta ei saa. Järjest rohkem hakkab meeldima draftivalikutest ilmajätmine.

Kommentaar

See vaidlus on juba naeruväärne.

Teen ettepaneku antud regulatsioon üldse ära kaotada. Leppida kokku, et toimib 'fair play', milleks loetakse terve mehe võimalikult kiiret meeskonda tagasi tõstmist või loovutamist. Eks see jäägu igaühe südametunnistusele, mida ta siis ette võtab. Võimalik on ka boardile case'ide tekkimisel sõbralikke meeldetuletusi jätta juhuks kui on ununenud või kahe silma vahele jäänud. Ja kui siis keegi jätkab a la Silverman, eks siis teised teavad mis mehega tegu ja võtavad antud tüübi kohta seisukoha.
                  Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik

Kommentaar

Nõus Silvermaniga!
                    Võiks toimuda "fair play" ja Silvermani kohta on seisukoht ka juba olemas.

Kommentaar

variant on tõesti veel see, et reeglitesse lihtsalt kirjutada sisse kohustus tõsta terve mees IL-ist tiimi tagasi peale 5. mängu. ja ei mingit karistuse jura. kohustus nii käituda ja kõik.

Kommentaar

Kui te arvate et 'ausa mängu reegel' on lahendus, siis minugipärast, olgugi et ma kahtlen selle tõhususes. Vaatenurki 'ausa mängu' kohapealt on 20 GM-i jagu ja seda ei tea kunagi, kes mida 'fair play' alla liigitab. Minu silme läbi puudus 'fair-play' eelmine aasta nii mõneski muus teemas kui IL. Samas mainiti mulle 'fair-play' puudumist Rudy võtmisega, mis minu meelest oli täiesti 'ausa mängu' piirides. Võtsin Fernandeze peale seda kui sain teada, et ma play-offidesse ei pääsenud ja droppisin Jacque Vaughni. Jacque Vaughni võtsin viimane päev tiimi, et äkki saan tema abil play-offidesse, droppides just Miamist välja visatud Bobby Jonesi. Nii et põhimõtteliselt ma vahetasin ilma tiimita mehe ilma tiimita mehe vastu, kasutades yhte mängudepäeva selleks, et äkki saan veel play-offi (kahjux jäi 0,5 punkti puudu). Selles syydistati mind siis 'fair-play' puudumises. Tuletan meelde, et esimene hooaeg oli 'fair-play' printsiibi järgi keelatud mängijate võtmine FA-st, kui samal ajal oli terve mees IL-s. Aga mängijaid võeti ikkagi, keelatud ju polnud.

Aga kui te arvate, et me oleme vahepeal targemax saanud ja võime katsetada ylemõõdunud hooajal mittetöötanud valemit, siis olgu peale 'fair-play'.

Kommentaar

Küsimus polnud selles kelle vastu sa Rudy vahetasid vaid selles, et 8 mängijal on eelis ülejäänud 12 ees, et selliseid tehinguid hooaja lõpus teha. Minu jaoks vähemalt tekitas see küsitavusi. Aga kui võib, siis võib. Pole probleemi.

IL-iga on mul tõesti täiesti kama, kuna minu jaoks on see tühine küsimus. 5 mängu, 5 päeva, drafti, waiverisse, valikute kadumine, fair play jne.... vahet pole ju, reeglid on kõigile võrdsed ja nendest ma ka juhindun.

Kommentaar

fair play küll aga reeglitesse ikkagi sisse kohustus peale 5. mängu terve mees IL-ist tiimi tõsta, ilma karistust määrava lauseta. samamoodi nagu on kirjas muud punktid reeglistikus a la mängijate loovutamise tähtaeg, draftis 12h jooksul picki tegemine jms mis on kõigile iseenesest mõistetav. enne ei olnud midagi kirjas lihtsalt ja seda kasutati ära. ega pahasid ja õelaid inimesi meil ju liigas pole. va Silverman.

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
                              va Silverman.
                              Vana kooli mees? Väga austatud...

Kommentaar

See Rudy teema. Sellele ei olnud lahendust, kuna lukustamine keeperi tingimustes ei ole võimalik(aus) ja konstruktiivset lahendust sellele ei olnud. Seetõttu räägiti "fair play'st". Vähemalt nii kaua kui dropitakse Vaughni suguseid mehi. Ma ausalt öeldes ei mäleta, kas olin see mina, kes rääkis sellest "fair playst" või oli see keegi teine, aga lähtudes sellest, et peale loovutamist loobusid Sa Rudy'st ei ole see probleem eriti suur. Ja kui keegi Sind milleski süüdistas, siis püüa üle saada.
                                PO ajaks kõik satsid lukku. Need, kes PO's need mängivad nendega, kes on ja need kes ei saand, need võivad rahus liigaga tegelemise selleks aastaks lõpetada.

Sa võid fair play printsiibid kõik kirja panna ja, sest tundub et Sul on võime näha tulevikus tekkivaid probleme. Luban et vaatan üle ja avaldan arvamust.

Kommentaar

Working...
                                X