Kas keegi FIFA09le mingit patchi teab, mis muudaks koosseisud (ja statsid) õigeks?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fifa 09
Collapse
X
-
Ma kustutasin fifa 09 lolli peaga ära ja ei jäänudki muud üle kui proovisin pes 09. Algul oli muidugi lahe aga pikapeale ei. Ma olen fifat mänginud mingi 06 peale vist ja võin kindlalt öelda, et fifa on igaljuhul huvitavam kui pes.Algselt postitas F.Torres.Kakà... Vaata postitustKel on orginaal ja Online Modes saab käia , siis sealt saab kuskilt iga kuu järel tõmmata koosseisud vict .. mina igatahes sain nii .. ple ammu enam FIFAt mänginud .. sain PES 09 ja yritan hetkel seal midagi teha , aga proovige sealt leida .. kyll leiate
..
Kommentaar
-
Oleks FIFA Be-A-Pro s ka mingi 20 aastane karjäär ja need parimateks valimised ja asjad , et saaks klubi vahetada ja nii , siis oleks FIFA kõigis asjades tegelikult yle .. FIFAs on kindlasti parem Manager Mode ja graafika ja sellised asjad .. MINULE meeldib PES-is ainult Be A Legend mode..
Kommentaar
-
Ainult liiga mängudAlgselt postitas Nohik Vaata postitustKas 09s be a pros saab meistrite liigas ka mängida voi on ainult liiga mängud?You need people who score goals, that's how you win games.
Kommentaar
-
Ei ole ikka küll, ju siis sa pole nii heas klubis olnud et CL mängud hakkaksid (seal European championship vms), pealegi veel d1 cup mängud ja Europan masters Cup (Europa League)...Ah jaa Koondisemängud ka.Algselt postitas P!NK Vaata postitustAinult liiga mängud
Või raakisite FIFAst o.O?
Ühele eelpostitajale veel seda ka, et isegi kui FIFAs sama hea BAL oleks (Võ noh, Be A pro) Siis gameplay on ikkagi PESis peajagu üle.
Kommentaar
-
Mis teema see on?Algselt postitas Lambiahv Vaata postitust
Või raakisite FIFAst o.O?
Ühele eelpostitajale veel seda ka, et isegi kui FIFAs sama hea BAL oleks (Võ noh, Be A pro) Siis gameplay on ikkagi PESis peajagu üle.
Fifas on Be A pro!
Pesis on Become A Legend!
Kommentaar
-
Lõin eestlaste fifa foorumi
, liituge, postitage,aidake. Tulge modedeks, kutsuge inimesi! (foorum on veel tegemisel)
www.fifa.host56.com
(kohekohe kolime üle www.fifa.pri.ee võid fifa.planet.ee)
Kommentaar
-
Oh kurat. Lisasin vale lingi. http://www.fifa10.host56.com on 6igeAlgselt postitas PaTholoucs Vaata postitustLõin eestlaste fifa foorumi
, liituge, postitage,aidake. Tulge modedeks, kutsuge inimesi! (foorum on veel tegemisel)
www.fifa.host56.com
(kohekohe kolime üle www.fifa.pri.ee võid fifa.planet.ee)
Kommentaar
-
Tere! Mul on siis probleem FIFA staadionite patchiga(FIFA09)
, mis asub siin http://www.sweetpatch.tv/index.cfm?articleid=3458
Kas keeg teab täpset lehte ,kust seda downloadida?All mingi nupp on, aga seda vajutades tuleb muu leht. Kes teab, võiks öelda õige lehe.Igav on mängida, kui aint mingi 30 staadioni on.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar