Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fifa 09

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kas keegi FIFA09le mingit patchi teab, mis muudaks koosseisud (ja statsid) õigeks?
    Fan of Manchester United and FC Barcelona.

Kommentaar

Keegi võiks yldse siia mõned patchid visata

Kommentaar

Kel on orginaal ja Online Modes saab käia , siis sealt saab kuskilt iga kuu järel tõmmata koosseisud vict .. mina igatahes sain nii .. ple ammu enam FIFAt mänginud .. sain PES 09 ja yritan hetkel seal midagi teha , aga proovige sealt leida .. kyll leiate ..

Kommentaar

Algselt postitas F.Torres.Kakà... Vaata postitust
          Kel on orginaal ja Online Modes saab käia , siis sealt saab kuskilt iga kuu järel tõmmata koosseisud vict .. mina igatahes sain nii .. ple ammu enam FIFAt mänginud .. sain PES 09 ja yritan hetkel seal midagi teha , aga proovige sealt leida .. kyll leiate ..
          Ma kustutasin fifa 09 lolli peaga ära ja ei jäänudki muud üle kui proovisin pes 09. Algul oli muidugi lahe aga pikapeale ei. Ma olen fifat mänginud mingi 06 peale vist ja võin kindlalt öelda, et fifa on igaljuhul huvitavam kui pes.

Kommentaar

Oleks FIFA Be-A-Pro s ka mingi 20 aastane karjäär ja need parimateks valimised ja asjad , et saaks klubi vahetada ja nii , siis oleks FIFA kõigis asjades tegelikult yle .. FIFAs on kindlasti parem Manager Mode ja graafika ja sellised asjad .. MINULE meeldib PES-is ainult Be A Legend mode..

Kommentaar

Kas 09s be a pros saab meistrite liigas ka mängida voi on ainult liiga mängud?

Kommentaar

Algselt postitas Nohik Vaata postitust
                Kas 09s be a pros saab meistrite liigas ka mängida voi on ainult liiga mängud?
                Ainult liiga mängud
                You need people who score goals, that's how you win games.

Kommentaar

Algselt postitas P!NK Vaata postitust
                  Ainult liiga mängud
                  Ei ole ikka küll, ju siis sa pole nii heas klubis olnud et CL mängud hakkaksid (seal European championship vms), pealegi veel d1 cup mängud ja Europan masters Cup (Europa League)...Ah jaa Koondisemängud ka.

Või raakisite FIFAst o.O?

Ühele eelpostitajale veel seda ka, et isegi kui FIFAs sama hea BAL oleks (Võ noh, Be A pro) Siis gameplay on ikkagi PESis peajagu üle.

Kommentaar

Algselt postitas Lambiahv Vaata postitust

Või raakisite FIFAst o.O?

Ühele eelpostitajale veel seda ka, et isegi kui FIFAs sama hea BAL oleks (Võ noh, Be A pro) Siis gameplay on ikkagi PESis peajagu üle.
                    Mis teema see on?

Fifas on Be A pro!
                    Pesis on Become A Legend!

Kommentaar

Lõin eestlaste fifa foorumi , liituge, postitage,aidake. Tulge modedeks, kutsuge inimesi! (foorum on veel tegemisel) www.fifa.host56.com

(kohekohe kolime üle www.fifa.pri.ee võid fifa.planet.ee)

Kommentaar

Kas fifa 09 peale on ka uuemaid patche?

Kommentaar

Algselt postitas PaTholoucs Vaata postitust
                          Lõin eestlaste fifa foorumi , liituge, postitage,aidake. Tulge modedeks, kutsuge inimesi! (foorum on veel tegemisel) www.fifa.host56.com

(kohekohe kolime üle www.fifa.pri.ee võid fifa.planet.ee)
                          Oh kurat. Lisasin vale lingi. http://www.fifa10.host56.com on 6ige

Kommentaar

Mul viskab ka vahest mängu kinni turna lõpus, aga seda vist ainult nõrgemates liigades.Aga see on see PC

Kommentaar

Tahaks saada staadionite patche.Kes teab,kus on võiks anda. Nii vähestel tiimidel on ju staadion mudu.

Kommentaar

Tere! Mul on siis probleem FIFA staadionite patchiga(FIFA09)
                                , mis asub siin http://www.sweetpatch.tv/index.cfm?articleid=3458

Kas keeg teab täpset lehte ,kust seda downloadida?All mingi nupp on, aga seda vajutades tuleb muu leht. Kes teab, võiks öelda õige lehe.Igav on mängida, kui aint mingi 30 staadioni on.

Kommentaar

Working...
                                X