Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fifa 10

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Lambiahv Vaata postitust
    Keegi oma näoga ka on?
    Pareikol pole isegi seda previewi nägu seal, hall koht lihtsalt Mäng ise on sitt, olen leidnud paar patchi mis teevad muru paremaks jne, aga graafika jääb isegi eelmisele alla. Paar asja on paremad et karistuslöögid on kuidagi paremini löödavad ja meestest nagu postidest mööda jooksmine pole pmst võimalik enam, peab ikka sööduga läbi minema. Muidu kannaks fifad maha ja mängiks ainult Pesi, aga liigade rohkus jms teeb fifa natuke paremaks ikka minuarust.

Kommentaar

huvitav miks keegi neti mängimisest ei räägi Selles ongi minu meelest just fifa point nagu

Kommentaar

Algselt postitas Nohik Vaata postitust
        huvitav miks keegi neti mängimisest ei räägi Selles ongi minu meelest just fifa point nagu
        Mul nt nett nii aeglane, et võin ainult unistada sellest. Kõike muud saab ilusti teha, aga mängud läbi netti pole just väga hea variant.
        Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
        Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Algselt postitas Nohik Vaata postitust
          Kõigil on kindlasti poest ostetud see fifa

Kommentaar

Kuna mul on ostetud FIFA 09 , siis ei pea kyll tähtsaks osta FIFA 10-t .. MINU jaoks sama mäng ja pasema graafikaga ..enne mängiks siis juba 09-t.. miks raisata sellele raha ? Ja pealegi selle IP teema järgi saab ju mängida palju tahad sõpradega nt ..

Kommentaar

Kas fifa 10 on juba poelettidel? Teisipäeval üritason osta kuid üheski poes ei olnud.

Kommentaar

fifa 10 xboxil on ikka päris kena,endal olemas !!
                Madridista

Kommentaar

Poisid keegi viitsib mingi turna teha??? Või teeks hamas servu oleks nice. Mäng ise pask jamh. PES 10 mingi valgusaasta ees.

Hama servu on fifa10est pass on 000111

Kommentaar

http://fifa10est.webs.com/ sinna tulge siis NB! öelga oma sõpradele ka siis kes fifat mängivad ei tuleksid ja pange igalepoole fifa foorumitesse ka

Kommentaar

keegi selgitagu palun mis see the season on ja misselle erinevus manager modega üldse on ?

Kommentaar

Kuule plz liituge selle turnaga. Turnad ongi selle fifa põhiline.

Kommentaar

Algselt postitas turnoff Vaata postitust
                          keegi selgitagu palun mis see the season on ja misselle erinevus manager modega üldse on ?
                          See on naq manager mode, aga sa ei pea finantsi, noorte jms jandi eest muretsema. Transferi osast ei tea ma midagi. Pmst mängid tiimiga lihtsalt hooaega.

Kommentaar

Mingi eriti tuimad vennad olete v??

Kommentaar

Algselt postitas CmartinC Vaata postitust
                              Mingi eriti tuimad vennad olete v??
                              Vaata, kui sa mulle Fifa 10-ne muretsed, siis tulen rõõmuga mängima.

Kommentaar

ai ai ai ai ai
                                Siin ei ole piraatlus lubatud!

Ütleks veel FIFA10 kohta seda, et PC peal (nii palju kui näinud olen) on tegu ikka äärmiselt jama mänguga. Arengut eelmise mängu suhtes pole. Sama mis FIFA09, ehk siis totaalne pa*k.

Kommentaar

Working...
                                X