Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Pareikol pole isegi seda previewi nägu seal, hall koht lihtsalt Mäng ise on sitt, olen leidnud paar patchi mis teevad muru paremaks jne, aga graafika jääb isegi eelmisele alla. Paar asja on paremad et karistuslöögid on kuidagi paremini löödavad ja meestest nagu postidest mööda jooksmine pole pmst võimalik enam, peab ikka sööduga läbi minema. Muidu kannaks fifad maha ja mängiks ainult Pesi, aga liigade rohkus jms teeb fifa natuke paremaks ikka minuarust.
Kuna mul on ostetud FIFA 09 , siis ei pea kyll tähtsaks osta FIFA 10-t .. MINU jaoks sama mäng ja pasema graafikaga ..enne mängiks siis juba 09-t.. miks raisata sellele raha ? Ja pealegi selle IP teema järgi saab ju mängida palju tahad sõpradega nt ..
keegi selgitagu palun mis see the season on ja misselle erinevus manager modega üldse on ?
See on naq manager mode, aga sa ei pea finantsi, noorte jms jandi eest muretsema. Transferi osast ei tea ma midagi. Pmst mängid tiimiga lihtsalt hooaega.
Ütleks veel FIFA10 kohta seda, et PC peal (nii palju kui näinud olen) on tegu ikka äärmiselt jama mänguga. Arengut eelmise mängu suhtes pole. Sama mis FIFA09, ehk siis totaalne pa*k.
Kommentaar