Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fifa 10

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas CmartinC Vaata postitust
    Normal oled kirjas?
    putsi kui loll sa oled, ma EI tule su turnale .

Kommentaar

Normal oled kirjas?
      Kui kõrgelt sa kukkusid ?

Kommentaar

Algselt postitas kardo Vaata postitust
        putsi kui loll sa oled, ma EI tule su turnale .
        oot aga sa ütlesid ju et lükkad kipsis käega ka ära???!!!

Kommentaar

jää vait lihtsalt

Kommentaar

Kas fifa 10s saab nüüd ba a pros meeskonda vahetada voi mitte? Kas nüüd saab ka meistrite liigas ja karikas mängida voi ainult liigas nagu 09s? Need kaks asja minu meelest rikkusid be a pro ära sest ainult liiga mängudest ja ühes meeskonnas mängimisest tüdineb ära kiirelt.

Kommentaar

Poisid keegi viitsib mingi turna teha??? Või teeks hamas servu oleks nice. Mäng ise pask jamh. PES 10 mingi valgusaasta ees.

Hama servu on fifa10est pass on 000111
              ma võiks olla AC Milan

Kommentaar

kõige viletsam mäng üldse, mul ei ole lihtsalt sõnu, et seda pullikakat kirjeldada.
                Kui 2009 veel kannatas mingisugust kriitikat, siis 10 ei kõlba küll kuskile, EA sugusel tootjal peaks häbi olema sellise väljalaske eest.

Kommentaar

mursetse konsool ja naudi siis mängu

Kommentaar

Algselt postitas z3ro Vaata postitust
                    kõige viletsam mäng üldse, mul ei ole lihtsalt sõnu, et seda pullikakat kirjeldada.
                    Kui 2009 veel kannatas mingisugust kriitikat, siis 10 ei kõlba küll kuskile, EA sugusel tootjal peaks häbi olema sellise väljalaske eest.
                    Miks sa demo ei proovinud enne ostmist ?

Aga jah vot ma ei saa sellest aru miks moned inimesed, kes mängu varastavad peale seda sellist teksti ajavad... mitu korda siin juba mängu kritiseeritud

Kommentaar

Algselt postitas z3ro Vaata postitust
                      Ei peaks, vb natukene selle arvutile loodud mängu pärast jah. Aga konsoolil on super!

Kommentaar

Algselt postitas Nohik Vaata postitust
                        Miks sa demo ei proovinud enne ostmist ?

Aga jah vot ma ei saa sellest aru miks moned inimesed, kes mängu varastavad peale seda sellist teksti ajavad... mitu korda siin juba mängu kritiseeritud
                        EI proovinud jah näed ... juhtub. Õnneks on piisavalt häid tutvusi, niiet ei pea päris poe hindadega neid ostma väiksem häving

Kommentaar

Kas fifa 10s saab nüüd ba a pros meeskonda vahetada voi mitte? Kas nüüd saab ka meistrite liigas ja karikas mängida voi ainult liigas nagu 09s? Need kaks asja minu meelest rikkusid be a pro ära sest ainult liiga mängudest ja ühes meeskonnas mängimisest tüdineb ära kiirelt.
                          Viitsib keegi vastata?

Kommentaar

Viitsib keegi vastata?
                            Ei saa!EI saa!

Kommentaar

fifat mängides http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=352465#1

Kommentaar

Ei saa!EI saa!
                                Transferid on siiski sees...

Kommentaar

Working...
                                X