Algselt postitas CmartinC
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fifa 10
Collapse
X
-
Algselt postitas kardo Vaata postitustputsi kui loll sa oled, ma EI tule su turnale .
Kommentaar
-
Algselt postitas CmartinC Vaata postitustPoisid keegi viitsib mingi turna teha??? Või teeks hamas servu oleks nice. Mäng ise pask jamh. PES 10 mingi valgusaasta ees.
Hama servu on fifa10est pass on 000111
Kommentaar
-
Algselt postitas z3ro Vaata postitustkõige viletsam mäng üldse, mul ei ole lihtsalt sõnu, et seda pullikakat kirjeldada.
Kui 2009 veel kannatas mingisugust kriitikat, siis 10 ei kõlba küll kuskile, EA sugusel tootjal peaks häbi olema sellise väljalaske eest.?
Aga jah vot ma ei saa sellest aru miks moned inimesed, kes mängu varastavad peale seda sellist teksti ajavad... mitu korda siin juba mängu kritiseeritud
Kommentaar
-
Algselt postitas z3ro Vaata postitustkõige viletsam mäng üldse, mul ei ole lihtsalt sõnu, et seda pullikakat kirjeldada.
Kui 2009 veel kannatas mingisugust kriitikat, siis 10 ei kõlba küll kuskile, EA sugusel tootjal peaks häbi olema sellise väljalaske eest.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustMiks sa demo ei proovinud enne ostmist?
Aga jah vot ma ei saa sellest aru miks moned inimesed, kes mängu varastavad peale seda sellist teksti ajavad... mitu korda siin juba mängu kritiseeritudväiksem häving
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustKas fifa 10s saab nüüd ba a pros meeskonda vahetada voi mitte? Kas nüüd saab ka meistrite liigas ja karikas mängida voi ainult liigas nagu 09s? Need kaks asja minu meelest rikkusid be a pro ära sest ainult liiga mängudest ja ühes meeskonnas mängimisest tüdineb ära kiirelt.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar