Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mulle tundub ka, et selles FM-s see trahvimine enam ei tööta ära, pidevalt vingutakse, et ähhh ära hoiata mind, et ma vastasele näkku sülitasin.
    Algselt postitas Maekas
    Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Algselt postitas Põnn Vaata postitust
      Mulle tundub ka, et selles FM-s see trahvimine enam ei tööta ära, pidevalt vingutakse, et ähhh ära hoiata mind, et ma vastasele näkku sülitasin.
      ma FM 2008 kogu aeg trahvisin, kui midagi hullemat juhtus ;D

Kommentaar

Mul said ka vanemates Managerides iga punase kaardi eest nädala palga suuruse trahvi.
        Algselt postitas Maekas
        Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Põnn ,trahvi teda kahe nädala suuruse palgaga ?
          Last edited by Freeze; 05.01.10, 21:35. Põhjus: Tofoa

Kommentaar

Algselt postitas Richieboy Vaata postitust
            Põnn , pane trahvi teda kahe nädala suuruse palgaga ?
            wut ?
            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Sõnastus oli veits vale . Kui trahvid kedagi , siis vali fine 2 weeks wages .

Kommentaar

See juhtus lõpuks, 14korda penalti tagumist kulus . Rubin 4evah!

Kommentaar

Algselt postitas Lahekutt Vaata postitust
                  See juhtus lõpuks, 14korda penalti tagumist kulus . Rubin 4evah!

http://img693.imageshack.us/img693/6723/hmmastav.jpg
                  Mida Materazzi Sulle ütles?
                  The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                    Mida Materazzi Sulle ütles?
                    Mis ta ikka ütles. Mainis, et tahab mind

Kommentaar

On keegi mingise Eesti liiga tööle ka saanud?
                      Pean silmas neid

Kommentaar

Ilus mäng, alati meeldisin mängida manageri.
                        1. UniBet £ 20
                        2. TrioBet € 50
                        3. Betdevice.com

Kommentaar

Algselt postitas JT8055 Vaata postitust
                          Ilus mäng, alati meeldisin mängida manageri.
                          Päris huvitav fakt

Kommentaar

Jah sain küll, sa lihtsalt pead Editoris Esiliigasse veel ühe tiimi lisama, sealt on Flora II puudu.

Kommentaar

Algselt postitas PaTholoucs Vaata postitust
                              Jah sain küll, sa lihtsalt pead Editoris Esiliigasse veel ühe tiimi lisama, sealt on Flora II puudu.
                              Jes. sain korda. Suured tänud!

Kommentaar

ma akkasin siis galatasarayga hooaega ja müüsin maha kewelli 5 milliga sunderlandi ja ostsin cristaldo 1.5 milliga, blanco 2.2 ja alex teixeira 3 milliga ja siis avastasin et türgi liigas on see nummi 8 võõrmngija reegel. tiim on suht korralik tubli türgi liiga teine mngijate poolest sest fenerbaches on ikka päris võimsad mngijad. praegu olen märtsikus liigas on peetud 26 mängu mul on kogutu 61 punkti millega olen esimesel kohal 2 punktiga taga on trabzonspor ja nendest omakorda punkti kaugusel fenerbache. mngin 4-2-3-1 euro cupis olen alagruppist ja esimesest kahest knoc out roundist edasi vastavalt rapid vienna vastu ja ajaxi. nyyd mngud benfica vastu võõrsil kaotasin 2-1 ja teinemng kodus. jaanuari transfer windows õnnestus lahti saada ka tobias linderhot kes võttis mingi 12 tonni palka ja mngu ei saanud kordagi, samuti pole kordagi mngu saandu shabani nonda ja kader keita on ka müügilistis kuna teda seal taktikas ei lhe vaja. liiga suurim skoorer on cristaldo 18 väravat ja 6 sõõtu ka veel peale teda on minu suurimad skoorijad elano ja lincoln siis topal, sarp ja turan.

Kommentaar

Working...
                                X