Algselt postitas dwideng
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti FNBA Meistriliiga 2009/2010
Collapse
X
-
Idee oli see, et meeskonnad ei pekas mõne meeskonnaga kohtuma 2 korda hooajal vaid kõik mängiks omavahel korra läbi, PO seadistused seda aga ei võimalda.Algselt postitas hassan74 Vaata postitustKas ei oleks võimalik, et loosime paigutuse.Siis langeks ära see mõnede manageride liitumise sisse-välja hüppamine, et vastast valida.
Kommentaar
-
Mis mõte on valida vastast, kui ei tea ei enda ega vastaste koosseisegiAlgselt postitas hassan74 Vaata postitustKas ei oleks võimalik, et loosime paigutuse.Siis langeks ära see mõnede manageride liitumise sisse-välja hüppamine, et vastast valida.
Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik
Kommentaar
-
Pole mina seda kunagi teinud, aga mõned aastast-aastasse harrastavad antud liigutusi. Ehk valivad renomee järgi?Algselt postitas silverman Vaata postitustMis mõte on valida vastast, kui ei tea ei enda ega vastaste koosseisegi
Kommentaar
-
Olen mina nii üksik ja istun vaikuses ja üksinduses liigas nimega
Eesti FNBA Meistriliiga. Hetkel näitab, et tähtis hetk saabub 33 päeva, 6 tunni ja 2 minuti pärast (pühapäev, 25. oktoober kell 20.00 +/- tund kellakeeramisega seoses).
Kolleegidelt, kes on mind nii üksi sinna liigasse jätnud masenduma, on tulnud signaale, et kuna eelmisel aastal leidis draft aset kokkutulekule eelnenud õhtul ja nii oli kõige parem üldse ning traditsioone peaks ikkagi austama, siis... äkki tõesti reedel, 23. oktoober kell 20.00 kõlaks paremini?
Tõstatan küsimuse drafti aja osas! Tulevane commish oleks kindlasti põhjalike vastuste üle õnnelik.
Minul isiklikult ei tohiks olla väga vahet. Reede kasuks räägib see, et jääb ära kellakeeramisega arvestamine (mitte et see oleks väga keeruline) ning kui kokkutulek toimub laupäeval, siis on võimalus ülbitseda stiilis "Püksik, lollakas oled, et Hinrichi 2. roundis võtsid?"
Kommentaar
-
Reede võiks ikka olla. Fastbreaki mure lahenduseks pakuks välja kell 22.00. Nii väikesi lapsi siin vist ka pole, et veidi peale südaööd magama saamine suur katastroof oleks?Algselt postitas agent47 Vaata postitustMina oleksin muidugi natukene kurb, sest täpselt 23.10.09 kell 20.00 on endal korvpalli võistlus. Väga vist ei anna puududa ka kuidagi sealt.
Muidugi arusaadav, et kõigile sobivat aega ei olegi olemas
Lihtsalt annan igaks juhuks oma vastuhääle selle kuupäeva suhtesUhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik
Kommentaar
-
Annan hääle pühapäeva kasuks, kes kodus, saab kodus välja puhata ja ettevalmistusi teha, kes kokkutulekul, need niisama lõõgastuda.
Kell 22:00 on drafti alguseks ilmselgelt hilja - eelmine aasta venis draft vägagi pikaks. Kell 2 ajal öösel picke teha veel - ei tundu ühegi nurga alt vaaadatuna kuigi mõistlik...
Seega, annan poolthääle pühapäevale.
Kommentaar
-
Hommik!
Aega, mis kõigile 60 managerile sobiks (arvestagem et kõik kolm drafti peaksid toimuma siiski üheaegselt) on ikka üsna ilmvõimatu leida, seega paratamatult võiks pigem vältida selle nn. "mokalaada" pidamist , ning mõni kõrgem ning lugupeetum Jõud võiks asja lihtsalt ära otsustada. Ning kas ei oleks lihtsam, et edaspidistel aastatel vältida ikka ja jälle antud situatsiooni kordumist ( millal draft? mis kell? Mulle ei sobi, ma naisega teatris vms. ) näiteks otsustada seda, et edaspidi toimub draft iga aasta a la oktoobrikuu viimasel pühapäeval kell 18 vms( Seda muidugi eeldusel, et IRL-s liiga selleks ajaks omadega pihta juba ei ole hakanud)
Aga asjast ka ... Kui kellegile II liiga tegemised korda lähevad, siis mina kui volitatud II liiga esindaja annan enda 20 poolthäält pühapäevale ning kellaaja osas eelistusi ei oma, kui siis üksnes nendiks seda, et draft võiks siiski lõppeda veel pühapäeva raames. TEHTUD!
Lugupidamisega,
Teie Sõber Ning II Liiga Tähtis TegelaneTarga inimese tähelepanekuid elust enesest.
"Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."
Kommentaar
-
Mõttel on jumetAlgselt postitas jazzjansa Vaata postitustHommik!
Aega, mis kõigile 60 managerile sobiks (arvestagem et kõik kolm drafti peaksid toimuma siiski üheaegselt) on ikka üsna ilmvõimatu leida, seega paratamatult võiks pigem vältida selle nn. "mokalaada" pidamist , ning mõni kõrgem ning lugupeetum Jõud võiks asja lihtsalt ära otsustada. Ning kas ei oleks lihtsam, et edaspidistel aastatel vältida ikka ja jälle antud situatsiooni kordumist ( millal draft? mis kell? Mulle ei sobi, ma naisega teatris vms. ) näiteks otsustada seda, et edaspidi toimub draft iga aasta a la oktoobrikuu viimasel pühapäeval kell 18 vms( Seda muidugi eeldusel, et IRL-s liiga selleks ajaks omadega pihta juba ei ole hakanud)
Aga asjast ka ... Kui kellegile II liiga tegemised korda lähevad, siis mina kui volitatud II liiga esindaja annan enda 20 poolthäält pühapäevale ning kellaaja osas eelistusi ei oma, kui siis üksnes nendiks seda, et draft võiks siiski lõppeda veel pühapäeva raames. TEHTUD!
Lugupidamisega,
Teie Sõber Ning II Liiga Tähtis Tegelane
Kommentaar
-
Tundub väga mõistlik, eriti keallaaeg ja päevAlgselt postitas jazzjansa Vaata postitust
näiteks otsustada seda, et edaspidi toimub draft iga aasta a la oktoobrikuu viimasel pühapäeval kell 18 vms( Seda muidugi eeldusel, et IRL-s liiga selleks ajaks omadega pihta juba ei ole hakanud)
Mokalaat on sel aastal nii ehk nii kuidagi tagasihoidlik...(Eks suur Keeperi tüli võttis oma
)
Kommentaar
-
OK, panen siis kirja, et mulle pühapäev ei sobi. Iseasi kas see kedagi kottima peaks. (dwideng tõmbas mu praegu võimalike commishikandidaatide hulgast mahaAlgselt postitas Aramis Vaata postitustSa ei pea ju inimestega tülis olema.
Ma siiski arvan, et reede on parem ja kõrgem jõud peaks selle aluseks võtma. Kuid tuleks siiski arvestada, et siiani on rohkem neid ,kellele reede ei sobi võrreldes nendega kellele püahpäev ei sobi.
)
Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik
Kommentaar
-
No parem oleks ikka kuulata Kõrgemal Võimul siiski erinevaid seisukohti. Ma ise arvan, et saan mõlema päevaga hakkama(jutt küll Esiliiga draftist), aga pühapäevase variandi puhul kujutan ette, kuidas kõigil on kokkutuekul salakavalad näod peas ja keegi ei julge liiga palju õlut pärast juua.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar