Algselt postitas SDK
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti FNBA Meistriliiga 2009/2010
Collapse
X
-
Ikka mina! Jälle mina! Juba laste muusikakoolis...Algselt postitas Aramis Vaata postitustKaudselt on selles süüdi Ummi oma pommitamistega
Kommentaar
-
Ma ütlesingi, et 21.00 oleks ka minu arvates suht viimane piir ja sedagi tänu vastutulekule Fastbreaki suhtes. Nagunii venib see draft siis öhe, lisaks veel aeg mis kulub pea kinnihoidmisele ja oma tiimi vaatamisele ning ongi juba hommik käes ja vaja Tartu poole teele asudaAlgselt postitas hassan74 Vaata postitustSee tähendaks jälle mõnusat homsesse venivat drafti, kus üks silm hakkab kinni minema ja aju ei tööta enam nii kiirelt, kui võiks
Kommentaar
-
no üle kolme tunni ikka ei võta draft aega ja 24ni võib ju lubada reedel üleval olemist.Algselt postitas SDK Vaata postitustMa ütlesingi, et 21.00 oleks ka minu arvates suht viimane piir ja sedagi tänu vastutulekule Fastbreaki suhtes. Nagunii venib see draft siis öhe, lisaks veel aeg mis kulub pea kinnihoidmisele ja oma tiimi vaatamisele ning ongi juba hommik käes ja vaja Tartu poole teele asuda
Kommentaar
-
Nii ütles eelmise aasta Meistriliiga draftijärgselt esimene inimene foorumis kellAlgselt postitas Aramis Vaata postitustOleks siis piirdutud 3 tunniga...
25-10-08, 00:42... No nähtavasti päris 4:42 ei läinud, aga ca 3:30 vast oli ikka.
Seega tõepoolest, tööpäeva õhtul võib 21.00 kuni 00.30 vms osutuda päris väsitavaks ja nõrgemad võivad isegi aru kaotada, nagu meie draftide ajalugu ka näitab. Ehk siis jah, kella üheksast hilisemaks drafti ikka ei nihutaks.
Aga siis on otsustatud - draft leiab aset reedel, 23. oktoobril kell 21.00. Esiliiga ja Teine liiga siis võtku heaks (arvesse) või pangu pahaks (mitte arvesse).
E: seda viimast oleks pidanud ikkagi Sillu teatama. Andeks
Kommentaar
-
Paistab, et 6+6 variandiga consolation PO-d Yahoo ei paku enam. Variandid on:
Playoffs:
None;
Weeks 22 & 23 (4 teams & 4 in consolation);
Weeks 23 & 24 (4 teams & 4 in consolation;
Weeks 21, 22, & 23 (6 teams & no consolation);
Weeks 22, 23, & 24 (6 teams & no consolation);
Weeks 21, 22, & 23 (8 teams & no consolation);
Weeks 22, 23, & 24 (8 teams & no consolation)
Tundub, et meie variandid selliste asjade käigu juures on Weeks 22, 23, & 24 (6 teams & no consolation) ja Weeks 22, 23, & 24 (8 teams & no consolation).
Kommentaar
-
Kui nii, siis eelistaksin viimastAlgselt postitas SDK Vaata postitustTundub, et meie variandid selliste asjade käigu juures on Weeks 22, 23, & 24 (6 teams & no consolation) ja Weeks 22, 23, & 24 (8 teams & no consolation).
Kommentaar
-
Vaatan ja loen siinseid postitusi, millest üks on pikem kui teine. Mingi hull vaidlus on vist läbiv teema või?
Ma ütleks siis oma tagasihoidliku arvamuse kah. Arvamuse mehe poolt, kes ei ole liigas tegija, pigem statist... kes ei ole kunagi olnud commishi kandidaat ja kes ei postita soccernetis keskmiselt 500 postitust aastas.
Nimelt ei saa ma aru miks on vaja nii palju vaielda. Tegemist on ju fantasy mänguga, lihtne ja loogiline. Kui ma kunagi (2004 aastal vist) SDK kutsel fantasy korvpalliga alustasin, siis kutsuja ütles küll mulle, et tule proovi... puhas rõõm. Siiani ongi see puhas rõõm olnud ja ma ei saa aru milleks mingi osa seltskonnast viitsib asjasse nii sisse elada, et on vaja hakata foorumi kaudu tunniajaseid vaidlusi korraldama?
Selge on ju et CP4 läheb esimeses roundis ja et GSW-st on sealse peatreeneri iseloomu tõttu väga raske mehi valida... ja et KG ja Agent 0-i tervislikus seisundis ei ole täielikku selgust... ja et Trevor Ariza võib olla aasta sleeper. Minu arust on need asjad need, millele fantasy managerid peaks mõtlema, mitte see kuidas ja millise tooniga mulle foorumis keegi midagi ütles. Foorum on teisejärguline mu meelest. Kui on vaidluskohti... eks hakkame tihedamini nö kokkutulekuid korraldama, saab näost näkku asju arutada
Või kuidas see vana zojusmultfilm ütleski... Rebjata, davaite ˛iti dru˛na, ah?
M-HUNT
Kommentaar
-
Mõlemal variandil on omad eelised. 6-ne PO väärtustab rohkem põhihooaja head esitust, sest on võimalik otse poolfinaali saada ja üks halb nädal (vigastused jms ebaõnn) veerandfinaalis ei riku hooaega lõpptulemust nii hullult. 8-ne PO kaasab jällegi rohkem managere ja võimalus on ka neil, kellel omakorda oli rohkem ebaõnne ntx põhihooajal. Võta siis nüüd kinni. Ise mõtlesin täna nii, et vbla ei tasuks selle põhihoaja väärtustamisega väga liiale ka minna. Et kui see oleks meie peamine soov ja mõte algusest peale, siis võiksime ju teha hoopis roto liiga? Ongi ainult üks suur põhihooaeg. Aga et enamustele meeldib H2H ja pleiohvid (ka consolationis rabeletakse kohati), siis äkki peaks ikkagi andma võimaluse rohkemale hulgale manageridele hooaega pikendada ja valida 8-ne PO? Ise oleksin nõus ka 6-se PO-ga. Nagunii kui esikoha eest ei õnnestu võidelda, siis loen hooaja ebaõnnestunuks ja consolation erilist pinget ei paku. Vanasti oli consolationi ainuke point see kõvatamine, et nägid nädala kokkuvõtvat statti enda tiimi kohta ja said ohkida, et "näe kui ma oleks suurde PO-sse saanud, küll ma siis oleks kõiki kottinud ". Samas öeldi mõnes mõttes õigesti ka seda, et väikese PO mehed tithi nö "rikkusid" tiitilinõudlejate FA turgu. Et kui siin hääletamiseks läheb vms, siis ma pean veel nac mõtlema kuhu poole ise kaldun.
Kommentaar
-
Põhihooaja head esitust väärtustab ka nuts, mis PH võitjale jagatakse.Algselt postitas SDK Vaata postitust6-ne PO väärtustab rohkem põhihooaja head esitust.
Halb ebaõnn? - Kui võidad põhihooaja, siis ei saa sul halb team olla ja vastane tuleb ju ilmselgelt nõrgem võistkond. Samas annaks see ju õhkõrna võimaluse ka tihedalt rabelevale keskmikule. Ärgem unustagem, et siin mängus on palju õnnes kinni ja kui põhihooaja 8 peaks tänu "uuele" po`file võitma, siis on tal ikka roppu moodi õnne ja mina sellele raha ei julgeks panna.
Ärgem unustagem, et väikese PO meestega kokku oli 6+6=12 meeskonda. Nüüd jääb 8. Edasiminek ju seegi. Samas ega sealt FA`st väga palju pärle just ei leia.Tõsi hooaja viimastel nädalatel antakse mitmetele puhkust, aga see ju alati nii olnud.Algselt postitas SDK Vaata postitustSamas öeldi mõnes mõttes õigesti ka seda, et väikese PO mehed tithi nö "rikkusid" tiitilinõudlejate FA turgu.
Kokkuvõtteks.6-ne PO väärtustaks põhihooaja võitu ikka liigselt.
See minu arvamus.
Kommentaar
-
Seda eeldusel, et keegi mängib siin raha pärast. Pigem pidasin silmas väärtuse all pääsu otse poolfinaali. Ja lisaks veel, et 2. koha omanik on samuti suht kibe käsi olnud põhihooajal. Tema ei saa mingit nutsu ja nüüd ei saaks enam ka otse poolfinaali.Algselt postitas hassan74 Vaata postitustPõhihooaja head esitust väärtustab ka nuts, mis PH võitjale jagatakse.
Kommentaar
-
jah, mida rohkem ma mõtlen, seda ägedam 8ne PO tundub. Vastuhääl oli esialgu vbla ka sellest, et kui teine 8ne consolidation oleks tekkinud, siis oleks FAs tõesti liigne rabelemine peale hakanud.Algselt postitas silverman Vaata postitust8-ne playoff oli siin teemaks ka paar nädalat tagasi. Tollest ajast oli minu poolt poolthääl ja Lihulalt ning Urmolt vastuhääl (või on keegi vahepeal meelt muutnud).
Lihtsalt meeldetuletuseks, et kellegi arvamus kaduma ei läheks
Kuna hooaja esikoht on siiski üsna korralikult tasustatud, ei tohiks niisama igav kellelgi korraliku tiimi omanikul hakata. Ja kuna peamised rahad jagatakse ikkagi POs, oleks 8 tiimiga PO pigem selle väärtustamine ja põnevust veerandfinaalide nädalal rohkem.
Minu poolthääl 8sele POle.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar