Mina ja veel kolm esiliiga manageri on 8 poolt. Eeldades, et formaat võiks sama olla, siis peaks ka meie häältega arvastama.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti FNBA Meistriliiga 2009/2010
Collapse
X
-
Hommik!
Teoreetiliselt ma mingi hetk juba avaldasin selle kohta arvamust, mis puudutab mokalaada(tõsi, siinne arutlus kasvõi selle üle, et kas 6-ne või 8-ne PO ei kvalifitseeru absoluutselt muidugi mokalaada alla. ) pidamist ning muidu igasuguste häältearvude lugemisel baseeruvat otsuste langetamist , aga ma teen seda ühekorra veel siis.
Jah, see igasugune "paneme hääletamisele" toimib yes indeed antud olukorras väga hästi ning lahendab probleemi olemasolu ( näeb üldse keegi siin probleemi, või tahavadki kõik ka edaspidi septembri mööda saata nõnda, et arutada sel teemal kasvõi mis kell draft pidada ) , kuid laiemas plaanis üldiselt ei lahenda see absoluutselt meil mitte midagi. Keegi ennist väga tabavalt kirjeldas , et iga hooaja alguses toimub see n.ö. jahumine teistel kõrvalistel teemadel, mis tegelikult nagu absoluutselt ei peaks üht tõelist manageri kottima. Üks Manager peaks pigem keskenduma uudisnuppude lugemisele, kui tegelema kõrvaliste küsimuste lahendamisega., espn.com-ist või kuskilt jumal teab mis teiselt või kolmandalt saidilt ( tänud veelkord SDK, mul on kuskil need lingid siiski veel alles ning luban sulle, et hiljemalt oktoobri teisest nädalast hakkan ma neid saite ka regulaarselt külastamas käima
) . Kas keegi on nagu mõelnud ka , et miks see nii on. Vaevalt et kellegil meist nüüd nii igav oleks, et põnevuse ning elevuse tekitamiseks lihtsalt seetõttu "tühjast tüli" tõstatab.
Kõrvaltseisja pilguga seda asja siin vaadates , olen pikapeale jõudnud arusaamisele, et seal nn. Keeper Liigas asjad sujuvad kuidagi õlitatumalt Teil. Olete mõelnud ka sellele , et nagu miks on see nii? Kindlasti mängib seal üksjagu rolli see, et seal näod kes n.ö. pildil ning niite liigutavad , n.ö. ei vahetu iga hooaja järgselt. No aga mis siingi teisiti on. Sõna võtavad ikka need samad näodki enamjaolt, kes Keeperiski. Miks siis siin teatavaid aspekte ikka ja jälle toimima ei saa? Ma küll ei pruugi teada täit tõde, aga ehk peitub seaduspärasus selles, et seal ei arutata iga aasta iga pisimatki detaili üha uuesti ja uuesti . On mul õigus? FNBA Keskkonnas võiks siis sama teha. Miks ei aruta me siin enam võimalike positsioonide ning punktikategooriate üle? Olete mõelnud selle peale? Ei eksju, aga võib-olla on asi selles, et see teema on ammendunud kõigi jaoks ning kõik on rahuldnunud pikapeale nende reeglitega , mis mingil ajal varasemalt on kellegi Kõrgema Võimu poolt paika pandud(kasvõi siis läbi n.ö. vaidluste ning hääletuste tulemusena) ja nii ongi jäänud. Kellegile ei tule isegi mõttesse hakata nendel teemadel muudatustest arutlema, eksju! Novot, samamoodi tuleks ka kõik ülejäänud asjad(s.h. tulevikku silmas pidades "kindel drafti algusaeg" , liigade tõusmised-langemised(mis on küll tõsi paigas tänaseks päevaks juba, lihtsalt meelevaldne näide
) , samuti määrata kindlaks viimased tähtpäevad nendele hilistele, kes enda mängimissoovist ikka ja alati just viimasel minutil märku annavad ja siis kellegi kolmanda inimese juba tekkinud lootused sellega ka põrmu pühivad . jne.jne ) ära otsustada. Minu pärast siis kasvõi hääletuse teel, kui muidu Kõrgemad Võimud asju ära ei taha otsustada. Selleks võiks siis omaette teema lausa minupärast teha, kus siis saaks kõik tahtjad oma arvamust avaldada, mitte ei oleks nii, et meistrikas otsustab üht , esiliiga teist ning teine liiga teeb sootuks kolmandat asja. Skint ütles tabavalt, et me peaks olema siiski ühtne süsteem. Praegust jääb mulle paraku mulje, et ühtsusest jääb siin küll vajaka. Igaüks ajab omi asju ning öelge mis tahate, mõtleb ikka nii, kuidas endale mugavam.
Kui nüüd Kõrgemad Võimud siin otsuseid langetama hakkavad, siis pigem tasuks siiski rohkem neil oma peaga mõelda, kui siin näpuga häälteenamust kokku lugema hakata . Ma saan aru SDK tõekspidamistest , et eesmärgiks on võimalikult paljudele manageridele heaolu valmistada, kuid samas ma ei oleks niiväga kindel, et need kellele tänavu näiteks heameelt valmistad, Sul järgmisel sügisel seljataga salaja ning üksinda rusikatega ei vehi.
Ning lõpetuseks tahtsin tõsiselt kiita kasutajat Revenge, kes asja ilusti ning kenasti üht lausesse vormindas. " Mul suva kõigega, kui valida antakse siis 7 " . Noortele uutele tulijatele võiks nakkavaks eeskujuks olla. Kõigega peaks Teil suva olema
Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
"Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."
Kommentaar
-
katsu nüüd olla!Algselt postitas jazzjansa Vaata postitustHommik!
Teoreetiliselt ma mingi hetk juba avaldasin selle kohta arvamust, mis puudutab mokalaada(tõsi, siinne arutlus kasvõi selle üle, et kas 6-ne või 8-ne PO ei kvalifitseeru absoluutselt muidugi mokalaada alla. ) pidamist ning muidu igasuguste häältearvude lugemisel baseeruvat otsuste langetamist , aga ma teen seda ühekorra veel siis.
Jah, see igasugune "paneme hääletamisele" toimib yes indeed antud olukorras väga hästi ning lahendab probleemi olemasolu ( näeb üldse keegi siin probleemi, või tahavadki kõik ka edaspidi septembri mööda saata nõnda, et arutada sel teemal kasvõi mis kell draft pidada ) , kuid laiemas plaanis üldiselt ei lahenda see absoluutselt meil mitte midagi. Keegi ennist väga tabavalt kirjeldas , et iga hooaja alguses toimub see n.ö. jahumine teistel kõrvalistel teemadel, mis tegelikult nagu absoluutselt ei peaks üht tõelist manageri kottima. Üks Manager peaks pigem keskenduma uudisnuppude lugemisele, kui tegelema kõrvaliste küsimuste lahendamisega., espn.com-ist või kuskilt jumal teab mis teiselt või kolmandalt saidilt ( tänud veelkord SDK, mul on kuskil need lingid siiski veel alles ning luban sulle, et hiljemalt oktoobri teisest nädalast hakkan ma neid saite ka regulaarselt külastamas käima
) . Kas keegi on nagu mõelnud ka , et miks see nii on. Vaevalt et kellegil meist nüüd nii igav oleks, et põnevuse ning elevuse tekitamiseks lihtsalt seetõttu "tühjast tüli" tõstatab.
Kõrvaltseisja pilguga seda asja siin vaadates , olen pikapeale jõudnud arusaamisele, et seal nn. Keeper Liigas asjad sujuvad kuidagi õlitatumalt Teil. Olete mõelnud ka sellele , et nagu miks on see nii? Kindlasti mängib seal üksjagu rolli see, et seal näod kes n.ö. pildil ning niite liigutavad , n.ö. ei vahetu iga hooaja järgselt. No aga mis siingi teisiti on. Sõna võtavad ikka need samad näodki enamjaolt, kes Keeperiski. Miks siis siin teatavaid aspekte ikka ja jälle toimima ei saa? Ma küll ei pruugi teada täit tõde, aga ehk peitub seaduspärasus selles, et seal ei arutata iga aasta iga pisimatki detaili üha uuesti ja uuesti . On mul õigus? FNBA Keskkonnas võiks siis sama teha. Miks ei aruta me siin enam võimalike positsioonide ning punktikategooriate üle? Olete mõelnud selle peale? Ei eksju, aga võib-olla on asi selles, et see teema on ammendunud kõigi jaoks ning kõik on rahuldnunud pikapeale nende reeglitega , mis mingil ajal varasemalt on kellegi Kõrgema Võimu poolt paika pandud(kasvõi siis läbi n.ö. vaidluste ning hääletuste tulemusena) ja nii ongi jäänud. Kellegile ei tule isegi mõttesse hakata nendel teemadel muudatustest arutlema, eksju! Novot, samamoodi tuleks ka kõik ülejäänud asjad(s.h. tulevikku silmas pidades "kindel drafti algusaeg" , liigade tõusmised-langemised(mis on küll tõsi paigas tänaseks päevaks juba, lihtsalt meelevaldne näide
) , samuti määrata kindlaks viimased tähtpäevad nendele hilistele, kes enda mängimissoovist ikka ja alati just viimasel minutil märku annavad ja siis kellegi kolmanda inimese juba tekkinud lootused sellega ka põrmu pühivad . jne.jne ) ära otsustada. Minu pärast siis kasvõi hääletuse teel, kui muidu Kõrgemad Võimud asju ära ei taha otsustada. Selleks võiks siis omaette teema lausa minupärast teha, kus siis saaks kõik tahtjad oma arvamust avaldada, mitte ei oleks nii, et meistrikas otsustab üht , esiliiga teist ning teine liiga teeb sootuks kolmandat asja. Skint ütles tabavalt, et me peaks olema siiski ühtne süsteem. Praegust jääb mulle paraku mulje, et ühtsusest jääb siin küll vajaka. Igaüks ajab omi asju ning öelge mis tahate, mõtleb ikka nii, kuidas endale mugavam.
Kui nüüd Kõrgemad Võimud siin otsuseid langetama hakkavad, siis pigem tasuks siiski rohkem neil oma peaga mõelda, kui siin näpuga häälteenamust kokku lugema hakata . Ma saan aru SDK tõekspidamistest , et eesmärgiks on võimalikult paljudele manageridele heaolu valmistada, kuid samas ma ei oleks niiväga kindel, et need kellele tänavu näiteks heameelt valmistad, Sul järgmisel sügisel seljataga salaja ning üksinda rusikatega ei vehi.
Ning lõpetuseks tahtsin tõsiselt kiita kasutajat Revenge, kes asja ilusti ning kenasti üht lausesse vormindas. " Mul suva kõigega, kui valida antakse siis 7 " . Noortele uutele tulijatele võiks nakkavaks eeskujuks olla. Kõigega peaks Teil suva olema
meistrika teemas pole pmst kunagi vaidlusi olnud ja nüüd on tekkinud korralik arutelu vaid Yahoo seadete muutmisele, mis ka kindlasti lahenduse leiab. Hääletus toimib ja keegi ei jäta osalemata ükskõik millise lahenduse korral.
Just keeperis on olnud veidi tõsisemad vaidlused, kuna seal erinevaid nüansse rohkem.
ja erinevalt teisest liigast on siin raha ka mängus
Kommentaar
-
Hommik!Algselt postitas uukaa Vaata postitustkatsu nüüd olla ...
Põhimõtteliselt väikest viisi annab tunda mul vist juba see, et viimased neli ööpäeva üksnes tööle mõelnud olen ning öötunnid lühikeseks on jäänud
Ära siis pahanda, et ennist üksnes enda kirjutamisvajadust siin rahuldasin ning kuna parasjagu mul "Kellega peaksin abielluma" teemasse ka häid mõtteid ei tulnud , siis kirjutasingi siia.
Üldiselt aga on mul asjade arengutest täpselt see arvamus, et mis sobib enamusele, sobib ka mulle.Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
"Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."
Kommentaar
-
Sobib enamusele, sobib ka sulle? Ee, aga kui siin "mokalaata" mitte pidada, siis kust peaks selguma enamuse tahe?Algselt postitas jazzjansa Vaata postitustÜldiselt aga on mul asjade arengutest täpselt see arvamus, et mis sobib enamusele, sobib ka mulle.
Kui aus olla, siis ei usaldaks mina ühtki arvamusliidrit - ei SDK'd, Lihulat ega v-o ka kedagi muud - neid teatud otsuseid siin tegema... pole kunagi nii käinud ja vast ei hakka ka käima. Pealegi on commishid meil siin ka vahetumas igal aastal, seega ei ole võimalik nõuda, et keegi peaks selle otsuse lihtsalt ära tegema ja veel enam, et kõik siis peaks seda aktsepteerima...
Arvan, et enamuse tahe ei ole küll veel selgunud, aga hetkeseisuga on meistrika inimeste (vabandust minu eelmise postituse sõnastust, edaspidi proovin olla korrektsem) eelistus 7 (skint, SDK, dwideng, agent47, artz, Udupasun, Rookie - 5tk eelmise hooaja Meistriliiga esiseitsmikust + Esiliiga võitja + Meistrika 11nes või no halastame - Keeperi võitja) 6 (silverman, uukaa, mazz, hassan74, veltu69, Pao-Aok) vastu kuueliikmelise PO kasuks. Kuna arvestama peaks teiste liigadegagi, siis lisame nähtavasti ka Aramise 4 häält 8PO kasuks, aga ikkagi, enamuse tahe ei ole veel selgunud.
Aga ajame asja veel segasemaks, kui oleme varmad muutma süsteemi (selles vist jõudsime pea ühisele arusaamale, et 6PO oleks phmt traditsioonide jätkamine, paraku küll consolationi kadumise hinnaga), siis mis peaks meil takistama muutma veel kardinaalsemalt ja kolima kuhugi mujale?? Mäletan, et 2 aastat tagasi, mil nba.com tuli oma fantasyga, oli see plaan üsna tugevalt üleval, kuid millegipärast jäi siiski ära. Aga kui võtta nt ESPNi fantasy, siis nende reeglid tõotavad ju head (ka konkreetsed PO reeglid - märksa rohkem võimalusi, miks siis juba mitte 10 tiimi POs ja 2 parimat saavad bye või midaiganes??), erinevates foorumites on kasutajategi poolt kuulda olnud positiivset vastukaja (ka negatiivset muidugi) ning isiklik kogemus draftikeskkonna testimisel on olnud pigem positiivne, siis... miks mitte taas kaaluda kolimist? Heh.
Ps. Ei, see ei tähenda, et ma tahaks kolida või ise oleks kindlalt selle poolt, siis tegelikult siiski ei ole me ju Yahooga laulatatud... eriti kui ta meile niimoodi käru keerab (ise muidugi arvates, et teeb head).
Kommentaar
-
Jõudsin lõpuks lugemisega järje peale ja mölisen ka sekka:
1. Pooldan demokraatiat, kelle ei meeldi ärgu lugegu ja leppigu tulemusega. “Ülevalt alla” meetodid saavad minu hinnangul kõne alla tulla ainult siis, kui aeg saab otsa ja demokraatiaga enam tulemuseni ei jõuta (siis teeb otsuse commish).
2. Oma lühikese fantasykogemuse põhjal julgen väita, et meie liigale omasel kujul playoff fantasymaailma ei sobi. Lõpptulemuse otsustamiseks on see liiga karm/ebaaus. Vähemalt meistriliiga tasemel peaks olema ülimaks eesmärgiks õnneelemendi minimeerimene. Meie aga teeme aasta otsa kõvasti fantasysporti ja jagame kevadise rahapoti loteriis (lets face it, väga suur osa meeskonna ehitamisse panustatud ajast/oskustest playoffis devalveerub)
3. Minu ettepanek: Muuta orientatsiooni ja suunata ka rahaliselt põhitähelepanu regulaarhooajale. Siis saab suht kindle olla, et parim manager võistluse kinni paneb ja poti koju.viib Sound like Roto, mitte päris, playoffid võiks ju ka jääda. Sellest võiks kujuneda nö uus consolation (peamine eesmärk - hoida üleval keskpärase tasemega GM-ide motivatsiooni). Lohutusauhinnana võiks selline (8 osalejaga / max osalejate arvuga) loterii vormis kiire andmine isegi päris fun olla. Ja muidugi, lotole omaselt winner takes it all, sest kõik muu peale võidu on sellisel juhul minu hinnangul marginaalne (no OK, ütleme et teine koht võiks ka näiteks stariraha tagasi saada)
4. Kui minu mõtted ei istu ja säilib praegune süsteem, siis pooldan endiselt 8 osalejaga playoffi (mida rohkem GM-e kaasatud seda suurem aktiivsus liigas).
5. “Parimad 2 saavad automaatselt jägmisesse ringi” – tõenäosusteooriaga ei ole mõtet maadelda, järmises ringis paneb lototron nagunii näkku
6. Praeguses vormis consolidation on tühikargamine,
7. Kuna olen üsna asjatundmatu, siis ei oska kolimise koha pealt kaasa rääkida. Kui mujal on parem, siis tuleb minna – traditsioonidel minu jaoks väärtust pole, pooldan parimaid lahendusi.
6 Tänavune FNBA kokkutulek tuleb Tartus, pääsu pole, pange endal 24. okt. õhtupoolik kinni. Pisidetailid selguvad, siis kui ... vaja
P.S. Kiidan Silvermani
Kommentaar
-
Aga kui teeks nii, et mängiks rahad Meistriliigas ja Esiliigas välja põhihooajaga ning teeks playoffi võitjale rändkarika. Finaali kaotajale stardiraha tagasi jne. Ma ei usu, et Meistriliiga ja Esiliiga karikaga näiteks Keeperi karika väärtus kukuks. Karikate tegemine puhtalt ettevõtmise asi, sest kamba peale on asi nii odav, et iga isiku osalus läheb maksma vähem kui üks õlu pubis.
Kommentaar
-
Mina ei poolda rahasüsteemi muutmist. Kui kardetakse, et 8-ne PO devalveerib põhihooaega, siis võib ju põhihooaja võitja summat PO kotist suurendada, aga muidu võiks rahapõhimõte olla endine.Algselt postitas Y2KViinaordu Vaata postitustAga kui teeks nii, et mängiks rahad Meistriliigas ja Esiliigas välja põhihooajaga ning teeks playoffi võitjale rändkarika. Finaali kaotajale stardiraha tagasi jne.
Kunagi räägiti siin rahaliiga loomisest, kus osavõtutasu oleks suurem ja võitja teeniks juba korraliku summa. Kel huvi tegutsege selles suunas
Kommentaar
-
Ei devalveeri see kaks kohta midagi. Oluliselt kergem ei ole tulla kaheksa hulka kui 6 hulka arvestades väga võrdset taset. Igal juhul peab hea olema ja poole jõuga ei jõua kuhugi.
Mis puutub lohtusringi ärajäämisse, siis sellega ei kaota midagi. Meie Liigade süsteemi kohaselt on ntx 3-4 vooru enne lõppu 14-20 kohal olevad meeskonnad endiselt pinge all, sest tahavad pääseda väljakokkumisest ja sealt alla on võimalus veel kaheksa hulka saamist üritada. Seega uus süsteem on täiesti OK ja muudes lambiliigades on oht, et viimasel neljandikul pole põnev teatud hetkest.
Kommentaar
-
Kuna meil siin osad vaikivad, siis kirjutan ja annan teada:
et kuna sel aastal kolimine niikuinii enam teemaks ei tule, siis on loodud ESPNi keskkonda testliiga, uurimaks ja puurimaks, mis võimalusi nimetatud keskkond pakub, kuidas toimib jne, et oskaks tulevikus (no nt sügis 2010) sellega arvestada.
Hea oleks, kui antud liigaga võtaksid vaevaks ühineda ärksamad managerid, kes oleks ka tulevikus valmis oma mehesõna asjade kohta ütlema (nimesid igaks juhuks ei nimeta, muidu solvan veel äkki kedagi). Kui siiski tunned, et jutt käib sinust, siis anda märku kasutajale dwideng (vajalik emaili aadressi edastamine).
Commishi sooviks oleks, et liitujad mitte üksnes ei uudistaks, vaid viitsiks siiski võidulegi mõelda...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar