Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

www.hattrick.org

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

no ikka mängib.. seis on selline, et karikas oli katastroof aga peale 4. vooru pole liigatabelis nii kõrgel varem olnudki.. eks oma osa mängib ka märkimisväärne mitteaktiivsete meeskondade arv.
    BVB - Vaprus

Kommentaar

Käisin eile üle pika aja sees ja üllatuseks läheb päris hästi, liigas teine hetkel ja eelmises voorus panin vähemalt endisele tugevale hati-pedele 4-1 suhu. Paar noort ja andekat on ka meeskonnas alles.

Kommentaar

Mängin viiendat liigat, üks tõsiselt võetav vastane on, kes pani mu 6-0 kotti. Samas võitsin karikas eelmise aasta sama liiga võitjat, kes oli märgatavalt tugevam sellest tüübist, kes mu 6-0 kotti pani Üldiselt olen teisel kohal ja plaanin veel aastakeseks viiendasse jääda.

Kommentaar

Kuna ma suht alles alustasin.
          Siis siit ka üsna rumal küsimus:

Kui tihti ja kas üldse peaksin treening tüüpi muutma?

Kommentaar

Ei peaksgi praktiliselt muutma - valid ühe kindla ära (näiteks mängujuhtmine) siis ostad omale 6 poolkaitsjat vanuses 17aastat, kuna raha algul vähe võtad tasemega rahuldav. Ja liigamäng paned mängu 3 poolkaitsjat ja sõprusmängus teised 3 poolkaitsjat. Nii saavad kõik 6 mängijat trenni ja kui nad on 21-aastased, siis on kõige küpsem aeg nende müümiseks.

Kommentaar

Pole paha. Sain 15 aastase väravavahi omale akadeemiast, väravavaht rahuldav, kaitsmine rahuldav. Loodetavasti hakkab mees ka U20s kunagi imetegusid tegema :]

Kommentaar

erxu, tänud sulle.

Huvitav fakt: hetkel kokku 18 mängijast 4 vigased. :/

Kommentaar

Algselt postitas Joks Vaata postitust
                  Mängin viiendat liigat, üks tõsiselt võetav vastane on, kes pani mu 6-0 kotti. Samas võitsin karikas eelmise aasta sama liiga võitjat, kes oli märgatavalt tugevam sellest tüübist, kes mu 6-0 kotti pani Üldiselt olen teisel kohal ja plaanin veel aastakeseks viiendasse jääda.
                  Anna oma ID, teeme mängu kolmapäeval. Mängin samuti viiendas ja olen teisel kohal, peaks suht võrdsed olema selle järgi

Kommentaar

Mängin ka viiendat ja olen teine. Tiba üle aasta on mängitud. Klubi ID: (411359)

Kommentaar

Võiks teha mingi väikse turna kolmapäeviti, kes mängib teise kaitse- kes poolkaitse- või ründeliiniga, aga veits põnevam oleks ikka kui uruguais või saksamaal mängida sõpruskohtumisi.

Kristen saatsin sulle väljakutse.

Kommentaar

Algselt postitas Nugisemees Vaata postitust
                        Võiks teha mingi väikse turna kolmapäeviti, kes mängib teise kaitse- kes poolkaitse- või ründeliiniga, aga veits põnevam oleks ikka kui uruguais või saksamaal mängida sõpruskohtumisi.

Kristen saatsin sulle väljakutse.
                        Mul pole mõtet mängida, ma ei taha vigastustega riskida ja varumeeskonda pole mul ollagi.

Kommentaar

Algselt postitas Kristen Vaata postitust
                          Mul pole mõtet mängida, ma ei taha vigastustega riskida ja varumeeskonda pole mul ollagi.
                          treenitavaid ka siis ainult üks komplekt?
                          BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                            treenitavaid ka siis ainult üks komplekt?
                            Hetkel küll jah, ma ei taha omale rahuldavaid 17a ääri, samas heade ja eeskujulike puhul proovib mind keegi alati üle pakkuda, aga ma ei viitsi üle 5 min tavaliselt sees olla ja nendega võidu pakkuda.

Kommentaar

Liiga läbi, kuidas kellelgil läks?

Kommentaar

Jäin liigas suhteliselt kindlalt 3-ndaks.(5.liiga) Suurimad võidud olid kaks korda 10:0, suurim kaotus oli 0:7. Varem tiksusin 5-nda ja 6-nda liiga vahel, aga see aasta suutsin liigasse püsima jääda. Suurim väravakütt oli mul Tomas Lacey 11 väravaga.
                                Algselt postitas Blue Moon
                                Kingi löögid on nagu Kaagvere kooli kasvandikud – allumatud, kontrollimatud ja seiklushimulised.

Kommentaar

Working...
                                X