Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

www.hattrick.org

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
    Keegi sõprusmängu homme? ID : 95619
    Kasuta väljakutsete lehel sõprusmängude urni, palju lihtsam sõpakas saada kui soccerneti foorumist seda oodata.
    Supplies!

Kommentaar

Tervist!
      oleks abi vaja
      olen korduavlt proovinud hattricku registreerida aga asjatult nad ei aksepteeri seda vms.
      minu arust peaks kõik korrektne olema.
      aidake palun, väga tahaks seda mängu mängida.

Kommentaar

Ütle oma meeskonna nimi, millega sa registreerida tahad. Ja sa pead õige elukoha andma

Kommentaar

Kus ma üldse seda asukohta saan panna ?
          registreerides panin kõik eesti asjad.

Kommentaar

Täpset asukohta polegi vaja, regristreerimise all region ja sealt paned maakonna/linna

Kommentaar

Jah ja ikka nad ei aksepteeri mu avaldust :S

Kommentaar

nad koinivad, jah, seal mingisuguste köömnete pärast -- saada GMile järelpärimine.

Kommentaar

kui enne proovisin saatsin gmile midagi aga nad ei vastand sellele vms
                  ja ikka ei aksepteerind .
                  Praegu ootan jälle nö. meeskonda, saatsin gmile ka midagi

Kommentaar

Paistab, et hätt ei pidanud esimesele karikavoorule vastu ja jooksis kokku...
                    Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

tõstatage parem küsimus või palve, et keegi teeks kutse siin teile. isegi V liigades on sitaks palju bot tiime veel.

JK Mulgi Raev (115095)

Kommentaar

Kaua aega läheb, et noortemeeskond eeskujulikuks saab, mul sitaks kaua juba hea peal seisnud.
                        Algselt postitas Cule
                        Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

Algselt postitas magnisco Vaata postitust
                          Kaua aega läheb, et noortemeeskond eeskujulikuks saab, mul sitaks kaua juba hea peal seisnud.
                          mul sai kuskil 3-4 nädalaga.
                          aga see eeldab seda, et sa pead 400 000 ikka investeerima iganädalaselt sinna sisse.

Kommentaar

Ega kellegil vutimeeskonda pole üle vedelemas igavusest? Kogenud hatimängija otsib meeskonda, et jätkata head teekonda.. ei viitsi hakata tegema uut meeskonda, tahan poolepealt alustada.

PM kui on. Võin õllehinda ka maksta.

Kommentaar

Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitust
                              mul sai kuskil 3-4 nädalaga.
                              aga see eeldab seda, et sa pead 400 000 ikka investeerima iganädalaselt sinna sisse.
                              Ma panengi 400 000, algul läks väga kiiresti, nüüd juba pikka aega seisab hea peal, mitu kuud ikka.
                              Algselt postitas Cule
                              Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

eeskujulik tuligi vist terve hooaeg, kui mu mälu seda mitme aasta tagust aega üldse mäletab.
                                BVB - Vaprus

Kommentaar

Working...
                                X