Niisiis 2-2 seis hetkel. Tundub õiglane. Mõlemad on enda võidumängus selgelt teravam olnud. 5-vs-5 mängus on St. Louis ilmselt parem olnud, Boston omakorda PP-PK olukordades ning ka väravavahi osakonnas. Nagu võis arvata, St.Louis eelistab jõumängu ning kui karistusi ei järgne, annab see neile vaid hoogu juurde.
Bostoni top-6 on liinid on 5-vs-5 pigem kehvad olnud. Bergeronil ilmselt mingi vigastus, et ta nii jääaeg on oluliselt vähenenud. Lisaks Charal õnnetul kombel lõug katki. Saab näha, kas lapitakse kuidagi veel kokku enne seeria lõppu.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
NHL
Collapse
This topic has been answered.
X
X
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustColorado Avalanche!
Leave a comment:
-
Teemu Selanne-Paul Kariya duo oli vägev.
Ja Kasparaitis oli Leedu nimega.
Ning idanaabrite klubid väga ei meeldinud. Peep Pahvi "punase masina" lembusest ei saa ka ikka üldse aru.
Leave a comment:
-
San Jose Sharks
Ja finaali osas, mis siin üldse valida on, seni kuni Marchand on Bruinsis, Sinised pange ära!
Leave a comment:
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustColorado Avalanche!
Patrick Roy, Peter Forsberg, Joe Sakic, Milan Hajduk jne jne!
Leave a comment:
-
Mind võlus Montreal aastal 1986 kui nad Stanley karika võitsid. Kogu klubi ajalugu jõudis mulle palju hiljem pärale. Ülejäänud NHL-is jälgin ainult seda kuidas Kanada klubidel läheb, jänkidemaa omad huvi ei paku.
Leave a comment:
-
Ma vaatasin viimati nhli 1998 aasta tv1 pealt. Toona toetasin Capitalsi. Nende tabeliseisu kord kuus vaatan.
Leave a comment:
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustKunagi mulle meeldis Anaheim kui nad tiitli võitsid!
Ma vaatan/jälgin hokit korra 8 aasta jooksul, max
Leave a comment:
-
Kui me kunagi 90ndate alguses naabripoistega lauahokit mängisime, siis oli igaühel "oma meeskond". Minul oli Boston Bruins, Ühel Pittsburgh, ühel Dallas Stars, aga mis neljas oli, seda ei mäleta.
Ehk pm peaks Bostoni poolt olema.
NHL vaatan mõned korrad nädalas tulemusi, võibolla korra kvartalis mängu, kui Setanta normaalsel ajal näitab ja ma pooljoogisena midagi vaadata otsin.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustKelle poolt siinsed soccernetlased üldsegi NHLis on? Noh, nii üleüldiselt.
Ma vaatan/jälgin hokit korra 8 aasta jooksul, max
Leave a comment:
-
Kelle poolt siinsed soccernetlased üldsegi NHLis on? Noh, nii üleüldiselt.
Leave a comment:
-
Kaks sarnase looga meeskonda finaali saanud. Kui Bruinsil katkes seitsmeaastane playoffidega seeria ja lausa kaks hooaega järjest karikamängudele ei jõutud, tundus, et on aeg hakata meeskonna tuumikut ümbervormima. Jäädi aga kannatlikuks ja tasu on käes.
Bruce Cassidy on rahulikult nokitsenud ja suutnud vanad, kurjad karud uuesti üles äratada.
Blues, kes olnud terve kümnendi jooksul tuntud playoffide ebaõnnestuja, jäi mullu marjamaalt sootuks välja ning näis, et on vaja asi algosadeks lahti võtta, ent võta näpust - järsku ollakse paremad kui eales varem.
Imetlusväärne töö Craig Berubelt, kes mõne kuuga suutis liiga viimase satsi karikafinaali vääriliseks vormistada. Meenutab kangesti seda, kuidas herr Sullivan mõned aastad tagasi Pittsburghi saabus. Pingviinid korjasid siis kohe karika endale ära ka ning seetõttu tahaks hirmsasti kalduda Bluesi poolele, aga pakun, et pidu tuleb ikkagi Bostonis. Pärast kuute mängu.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: