Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
ma olen selle poolt, et Kanada klubid edasi saavad. ammu aeg, et mõni neist ka lõpuni läheks. viimati sai sellega 22 aasta eest hakkama Montreal. tänavu lootust, et seitsmest viis jõuab playoffi: Montreal, Vancouver, Calgary ja Winnipeg kindlad, Ottawal vaja viimases voorus kindlustada.
Ühtlasi paigutusid Kanada tiimid sedasi, et 8 hulgas on ka vähemalt 2 kanada tiimi. Winnipegil läheb paraku Anaheimi vastu keeruliseks.
vahepeal võttis ju Chicago ka karika. LA võitis 2012 ja 2014.
ma olen selle poolt, et Kanada klubid edasi saavad. ammu aeg, et mõni neist ka lõpuni läheks. viimati sai sellega 22 aasta eest hakkama Montreal. tänavu lootust, et seitsmest viis jõuab playoffi: Montreal, Vancouver, Calgary ja Winnipeg kindlad, Ottawal vaja viimases voorus kindlustada.
Paistab, et Haid jäävad üle 10 hooaja esimest korda PO'dest välja. Eks näis mis postseasonil juhtuma hakkab, kas Jumbo Joe saadetakse minema või mitte.
Alates 19. jaanuarist 1910 on Canadiens visanud profiliigades 21001 väravat! Ümmarguse numbri viskas Lars Eller eile Carolina võrku. Ida liigatabelis 48 punniga kenasti neljandal kohal ja Tampa/Pittsburgh/Islanders vaid ühe võidu kaugusel.
Leave a comment: