http://media.fyre.co/UFBeMXMPSg6HrMomqJ9x_gifhabs.gif
iseloomustab hästi senist seeriat
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
NHL
Collapse
X
-
ärge tänast ööd rohkem palun meelde tuletage. Lundqvist ei olnud ka just parimas vormis ja tundus, et tiim oli mõtetega vähe finaalis juba. Loodan, et suudavad kodus seeria lõpetada, sest muidu räägib kõik juba Montreali kasuks. Samas muidugi Brad Richards on game-sevenites siiani 7-0
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tutanhaamon Vaata postitustMontreal Canadiens 7:4 New York Rangers siis täna öösel. Suht jõhker :O
Leave a comment:
-
Montreal Canadiens 7:4 New York Rangers siis täna öösel. Suht jõhker :O
Polegi vist see hooaeg ühtegi betti NII metsa läinud, panin alla 5.5 värava 1.9 koefiga...
Leave a comment:
-
Ei oleks Price ka aidanud rohkem. Tuletaks meelde, et 4:1 oli seis kui ta välja vahetati...
Rangersil on lihtsalt liiga hea meeskonnavaim hetkel (R.I.P. France!)
P.S. Rangers on peale St. Louisi ema lahkumist võitnud järjest 5 mängu.
Leave a comment:
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMinu lõbu sai vist läbi. Kõik trumbid nüüd Rangersi käes, lisaks Carey Price vigastatud: ja võrdväärset asendajat Montrealil pole.
Leave a comment:
-
Minu lõbu sai vist läbi. Kõik trumbid nüüd Rangersi käes, lisaks Carey Price vigastatud: ja võrdväärset asendajat Montrealil pole.
Leave a comment:
-
Täna võimalik inimlikul kellaajal hokit vaadata. Canadiensi ja Rangersi esimene idakonverentsi finaal on just algamas.
Leave a comment:
-
Ise loodan Rangerseid Stanley Cupi finaalis näha taaskord peale 1994 aastat. Aga Montrealiga läheb poolfinaalis kindlasti põnevaks.
Leave a comment:
-
Ai kui armas oli Boston 4:3 välja lülitada. Hakka või lootma, et sel hooajal tuleb midagi.Rask tehtud, nüüd vaja Lundqvist ette võtta.
Leave a comment:
-
Rangers vs Pens Game 7...
Üks kõige põnevamaid mänge mida ma selle hooaja jooksul olen näinud. Ei saa aru kuidas Malkinil ja Crosbyl ei taba lihtsalt, mingi pinge-jutt on bs, need mehed harjunud sellise asjaga, kuid lihtsalt ei suuda olukordi ära realiseerida. Julmalt pudistamist. Lundqvistilt JÕHKRAD tõrjed. See mees on ikka uskumatu. Tõrje % Game sevenites 0.968 vms
Üks asi mis Rangersit kindlasti veab on St. Louisi ema lahkumine. Annab kõigile kindlalt motti juurde. Tüüp skooris emadepäeval openeri ka. Respect jupatsile!
Leave a comment:
-
Milan Lucisile ikka meeldib teistele kottidesse lüüa kepiga. Kolmas kord juba...
Leave a comment:
-
Hawks 4 Blues 2
Väga heasti võeti üle see seeria peale 0-2 taha jäämist. Kui nondes esimestes mängudes oldi grammi võrra halvemad, siis peale seda aga juba ise grammikese võrra paremad. Ma ise arvan, et see gramm jäi Bluesil Milleri taha, ei suutnud ta erinevalt Crawfordist Bluesi niimoodi pinnal hoida nagu kanadalane seda teha suutis, kui oma väljakumeestel rasked momendid olid. Halaki minema vahetamine polnud ehk parim käik?
See selleks, ühineme nüüd '4 down 12 to go' klubiga.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: