Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Markko Märtin

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Markko Märtin\'

Originally posted by vello99

Ja nüüd terviseprobleemid ka... Ei ole midagi öelda, hooaja lõpp läks Burnsil ikka pärsis perse...
    .......mille üle mul on hea meel
    Olen kindel,et Eesti jalgpallikoondis jõuab lähiajal suurturniirile,kuid Eestlasena võin EM tiitlist vaid unistada. -Enar Jääger

Kommentaar

Märtin oli Burnsi probleemiga enam seotud kui alguses arvata võis.

Rally.ee: Märtin juhtis Burnsi auto ohutult tee äärde

Peugeot UK kinnitas, et Richard Burns minestas autoroolis sõites Cardiff poole. Õnneks istus kõrvalistmel Fordi esisõitja Markko Märtin, kes juhtis sõiduki ohutult tee äärde.

Peugeot sõitja Richard Burns vaadati koheselt üle briti isikliku treeneri Steve Bentoni poolt, kes sõitis teises autos, ja viidi kiirabiga Newport haiglasse.

\"Vastupidiselt esialgsetele kuulujuttudele ei sõitnud auto millelegi otsa. Markko juhtis auto kindlal käel tee äärde, kuid tegemist oli ohtliku insidendiga,\" selgitas Peugeot.

Markko Märtin, kes on saanud Inglismaal endale Richard Burnsi elupäästja nime, oli napisõnaline ning ütles vaid: \"Pole minu asi kommenteerida. Peame ootama, kui Richard ise selgitab. Olen kindel, et Richardil on praegu raske ja lubage tal rahus olla.\"

Selle vahejuhtumiga purunesid Richard Burnsi lootused tulla 2003. aasta autoralli maailmameistriks. Peugeot on kinnitanud, et Richard Burnsi asendabad Walesi rallil Freddi Loix - Sven Smeets.

Sun\'i artikkel samal teemal

Kommentaar

Originally posted by Hogarth

Ja nüüd terviseprobleemid ka... Ei ole midagi öelda, hooaja lõpp läks Burnsil ikka pärsis perse...
        Einoh ma ise pole ka just Burnsi poolehoidja, aga nii rõõmustada on päris nõme
        Kahju Burnsist

Kommentaar

Markko enesekindel, nagu alati

\"My target is to win and to take the 10 points and I really think the best the rest can expect is eight points.\"

Muide tundub, et Loix saabki esimest korda Peugeot rooli istuda.

Kommentaar

Originally posted by Epic
            Markko enesekindel, nagu alati

\"My target is to win and to take the 10 points and I really think the best the rest can expect is eight points.\"
            Eelmise aasta hõbedamehel ju tegelt natuke alust ka endale 10-t punni planeerida.
            May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Originally posted by Loca

Originally posted by Hogarth

Einoh ma ise pole ka just Burnsi poolehoidja, aga nii rõõmustada on päris nõme
              Kahju Burnsist
              Sellel hetkel kui kirjutasin selle sõnumi ei teadnud veel,et tal asi nii tõsine.Mõtlesin,et lihtsalt suurest närvist lõi punni alt ära.Minus on ikka nats kainelt mõtlevat inimest kah.ja tal on häbi.
              Olen kindel,et Eesti jalgpallikoondis jõuab lähiajal suurturniirile,kuid Eestlasena võin EM tiitlist vaid unistada. -Enar Jääger

Kommentaar

Carlos on tänasel kolmandal katsel katkestanud, seega on vanad kalad väljas ja maailmameistriks tuleb uus nimi. Kas see on Solberg või Loeb? Loeb või Solberg? Igaljuhul kolme katse järel juhib Loeb 3,8 sekundiga Petteri ees, Markko on kolmas (mõningate probleemide järel esimestel katsetel) 12,1 sekundit Loebist maas.

www.wrc.com

Kommentaar

Mitte ,et mul midagi Märtini vastu oleks aga oma hooplemistega meenutab ta mulle natuke Kalevi peatreenerit ja klouni ,Andres Sõpra. See lubab ka enne igat matshi kõik ahju panna aga paraku juhtub vastupidine. Märtin võiks väheke rohkem lubada ja selle arvelt kiiremini sõita.
                  FCF Forever

Kommentaar

vaid seades kõige kõrgemaid eesmärke on võimalik neid saavutada, tõestas olümpiavõitja erki noole näide. märtinil on ka põhjust olla enesekindel, ta on minumeelest fordi uue auto viinud peaaegu igal rallil vähemalt hetkeks esikohale, mis näitab ilmselgelt kiirust.

Kommentaar

Märtin väljas Mootor ütles üles.

Kommentaar

Originally posted by ROOTSI KUNN
                        Mitte ,et mul midagi Märtini vastu oleks aga oma hooplemistega meenutab ta mulle natuke Kalevi peatreenerit ja klouni ,Andres Sõpra. See lubab ka enne igat matshi kõik ahju panna aga paraku juhtub vastupidine. Märtin võiks väheke rohkem lubada ja selle arvelt kiiremini sõita.
                        Iseenesest ma nagu selle etapi eel esimest korda kuulsin, et Märtin nii enesekindel on....Seega tahtsin öelda, et Märtin on ikka suht tagasihoidlik oma sõnavõttudes olnud, lubadusi siia-sinna pildunud pole ja erinevalt Sõbrast on Markko ikka midagi saavutanud ka...
                        Aga seekord läks jah \"tänu\" fordile siis suti nihu see RAC....

Kommentaar

Originally posted by efafan

Originally posted by ROOTSI KUNN
                          Iseenesest ma nagu selle etapi eel esimest korda kuulsin, et Märtin nii enesekindel on....Seega tahtsin öelda, et Märtin on ikka suht tagasihoidlik oma sõnavõttudes olnud, lubadusi siia-sinna pildunud pole ja erinevalt Sõbrast on Markko ikka midagi saavutanud ka...
                          Aga seekord läks jah \"tänu\" fordile siis suti nihu see RAC....
                          Mulle ei jõua kohale, kust sa seda hooplemist veel võtad? Tõesti enne seda etappi (GB) oli väheke enesekindel, kuid see oli ka esimene kord. Ja Märtin ning Sõber on oma väljaütlemistes ikka väga erinevad. Minu arust ajad sa lihtsalt väga lolli juttu, ei mõika mis sul Märtini vastu on?

Kommentaar

Dam. Fordi boss ja Märtin muud ei räägi, et kui raske on luua auto kiirust ja vastupidavust. Loodame, et see vastupidavus siis järgmine hooaeg ka on, sest kui mõelda, mis tulemused oleksid Märtinil tulnud kui auto oleks pidanud vastu...
                            \\"For those ten seconds or less, i\\\'m free...\\"
                            \\"You live by the sword, you die by the sword...\\"

Kommentaar

Lihtsalt meeldetuletuseks, et täna kell 15.00 oleme ajaloolise sündmuse tunnistajateks: ralli otseülekanne Walesist ja seda näitab Kanal 2. Olgugi et Märtin on audis, peaks seda huvitav jälgida olema. Saab siis näha, kuidas Olaf \"mina tänan\" Suuder ja Sten Teppan otseülekande kommenteerimisega hakkama saavad.....

Kommentaar

job well done, palju õnne, petter!!
                                We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Working...
                                X