Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tennis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• mcnamara
    replied
    Murray (after def. Rublev) records his 178th match-win at majors & equals Edberg (8th place) on list for the most GS match-wins in Open Era.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Karlovicil ligemale 150 winnerit. Ägedamad vennad ei oota teiste vigu, teevad ise võidulöögid ära..

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Johanna Konta on talvel jõusaalis rassinud ja atletismust kasvatanud. Mõrvarlik serv ja tõelised raketid tagajoonelt. Radwanskal polnud Sydney finaalis vähimatki võimalust. Johanna tundub aussieopenis üks suuri soosikuid.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Ana loobus. Kurb päev.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Võimas värk. Andy sundis Djokovici kord korra järel eksima ja sealt see kindel võit tuli. Maailma nr 1 nüüd võib-olla päris kaua, sest vastasel on järgmise aasta algupoolel tohutult punkte kaitsta.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Jagad ehk oma parimaid mälestusi selle mängijaga seoses? Mina olen teda ainult seeniorina mängimas näinud.
    Unmatched. mitu korda mainitud kui kõige igavam/sitem 30 for 30, aga seda teiste spordialade fännide (ja meeste) poolt.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Jagad ehk oma parimaid mälestusi selle mängijaga seoses? Mina olen teda ainult seeniorina mängimas näinud.
    Tema ilmselt parimaid aegu ma ei mäleta. Parimad mälestused on kindlasti 1984-1986 Prantsuse lahtiste finaalidest Chris Everti vastu. Toona sai neid heitlusi soome pealt vaadatud ning olin iga kord täiega Everti poolt, kes kaks neist kolmest finaalist ka võitis. Lapse asi - ei osanud Martina erakordsust siis hinnata. Sama hästi on meeles ka Wimbledoni finaalid 80-te lõpust Steffi Grafi vastu. See oli ikka väga kõrgel tasemel tennis: Steffi löögid olid toona tugevamad ja täpsemad kui kellelgi teised, samas Martina sai oma vasakukäelise serv-ja-volle stiiliga murul hästi vastu.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Martina Navratilova on täna 60 täis. Aeg ei halasta kellelegi.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Martina Navratilova on täna 60 täis. Aeg ei halasta kellelegi.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Murray ja Del Potro mängivad parajasti järjekordset omavahelist klassikut, seekord siis Davis Cupi poolfinaali avamängus. 81 minutit kestnud kolmas sett oli lihtsalt massiivne. Kui läheb viide setti, venib kindlasti üle viietunniseks heitluseks.

Leave a comment:

• Mõmmik
    replied
    Aah Kerber, US Open tuli ära. Suurepärane. Kolmandas setis 1-3 pealt tulla ja võita, fantastiline. Tõele au andes tuleb nentida, et Karo mängis superhästi ja tundus, et lähebki talle, kõik ees- ja tagakäed maandusid sees teisest setist kuni 1-3ni. Esinumber esmaspäevast ka.
    Ilus õhtu.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Serena oskas teist aastat järjest New Yorgis täiesti ootamatult kaotada. Ei tea kui kaua pettumusest ülesaamine seekord aega võtab. Aga ma usun, et selle 23. slämmi ta veel ära võtab.
    Pliškova on ikka aastaga meeletult arenenud.

Leave a comment:

• Staadium
    replied
    Uskumatu parkuur Djokol. 3 vastast on andnud loobumisvõidud ja mees on vaevalt 6 ja pool tundi pidanud mängima. Poolfinaalis ilma eriti vaeva nägemata

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Tervisehädad domineerivad seda turniiri. Djokovic sai taas poole mängu pealt kotile ning lätlanna ei suutnud haige jalaga üldse midagi Wozniacki vastu. Esimene veerandite päev oli ühepoolne ja üsna igav. Monfilsi muidugi alati vahva vaadata.

Leave a comment:

• Mõmmik
    replied
    Pakun, et Djoker, Monfils, Delpo ja Murray edasi.
    Tsonga vast ei saa serblasele vastu, Monfils on väga kõva olnud ja Pouillel kumm vast tühi ka juba. Wawrinka pole eriti head muljet siiani jätnud ning Murray hävitas eile Dimitrovi nii, et seda oli lausa paha vaadata.

Naistest Konjuh oli ikka täiesti ebareaalne ja Pliskova tegi Venuse vastu suht kõik, et kaotada, aga võttis lõpuks ära. Kaldun eilsete mängude põhjal Konjuh poole, kes oli ikka faking uskumatult hea. Karol Cincinnati pikk turniir + Venuse thriller ka all. Williams vast võtab Halepi ära, kuigi võib pingeliseks minna. Sevastovat pole siit ainsana näinud sp ei oska hinnata, aga Wozniacki on siiani väga kõva olnud. Kerber hetkevormis võtab Vinci ära.

Leave a comment:

Working...
X