Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tennis
Collapse
X
-
Murray (after def. Rublev) records his 178th match-win at majors & equals Edberg (8th place) on list for the most GS match-wins in Open Era.
-
Karlovicil ligemale 150 winnerit. Ägedamad vennad ei oota teiste vigu, teevad ise võidulöögid ära..
Leave a comment:
-
Johanna Konta on talvel jõusaalis rassinud ja atletismust kasvatanud. Mõrvarlik serv ja tõelised raketid tagajoonelt. Radwanskal polnud Sydney finaalis vähimatki võimalust. Johanna tundub aussieopenis üks suuri soosikuid.
Leave a comment:
-
Võimas värk. Andy sundis Djokovici kord korra järel eksima ja sealt see kindel võit tuli. Maailma nr 1 nüüd võib-olla päris kaua, sest vastasel on järgmise aasta algupoolel tohutult punkte kaitsta.
Leave a comment:
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustJagad ehk oma parimaid mälestusi selle mängijaga seoses? Mina olen teda ainult seeniorina mängimas näinud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustJagad ehk oma parimaid mälestusi selle mängijaga seoses? Mina olen teda ainult seeniorina mängimas näinud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMartina Navratilova on täna 60 täis. Aeg ei halasta kellelegi.
Leave a comment:
-
Murray ja Del Potro mängivad parajasti järjekordset omavahelist klassikut, seekord siis Davis Cupi poolfinaali avamängus. 81 minutit kestnud kolmas sett oli lihtsalt massiivne. Kui läheb viide setti, venib kindlasti üle viietunniseks heitluseks.
Leave a comment:
-
Aah Kerber, US Open tuli ära. Suurepärane. Kolmandas setis 1-3 pealt tulla ja võita, fantastiline. Tõele au andes tuleb nentida, et Karo mängis superhästi ja tundus, et lähebki talle, kõik ees- ja tagakäed maandusid sees teisest setist kuni 1-3ni. Esinumber esmaspäevast ka.
Ilus õhtu.
Leave a comment:
-
Serena oskas teist aastat järjest New Yorgis täiesti ootamatult kaotada. Ei tea kui kaua pettumusest ülesaamine seekord aega võtab. Aga ma usun, et selle 23. slämmi ta veel ära võtab.
Pliškova on ikka aastaga meeletult arenenud.
Leave a comment:
-
Uskumatu parkuur Djokol. 3 vastast on andnud loobumisvõidud ja mees on vaevalt 6 ja pool tundi pidanud mängima. Poolfinaalis ilma eriti vaeva nägemata
Leave a comment:
-
Tervisehädad domineerivad seda turniiri. Djokovic sai taas poole mängu pealt kotile ning lätlanna ei suutnud haige jalaga üldse midagi Wozniacki vastu. Esimene veerandite päev oli ühepoolne ja üsna igav. Monfilsi muidugi alati vahva vaadata.
Leave a comment:
-
Pakun, et Djoker, Monfils, Delpo ja Murray edasi.
Tsonga vast ei saa serblasele vastu, Monfils on väga kõva olnud ja Pouillel kumm vast tühi ka juba. Wawrinka pole eriti head muljet siiani jätnud ning Murray hävitas eile Dimitrovi nii, et seda oli lausa paha vaadata.
Naistest Konjuh oli ikka täiesti ebareaalne ja Pliskova tegi Venuse vastu suht kõik, et kaotada, aga võttis lõpuks ära. Kaldun eilsete mängude põhjal Konjuh poole, kes oli ikka faking uskumatult hea. Karol Cincinnati pikk turniir + Venuse thriller ka all. Williams vast võtab Halepi ära, kuigi võib pingeliseks minna. Sevastovat pole siit ainsana näinud sp ei oska hinnata, aga Wozniacki on siiani väga kõva olnud. Kerber hetkevormis võtab Vinci ära.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: