Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

--SUPERBOWL--

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Kaarel
    replied
    Expert recap and game analysis of the SMU Mustangs vs. Fresno State Bulldogs NCAAF game from December 24, 2012 on ESPN.

Päris kõva, 2x forced fumble + safety. ESPNi hinnangul gameballi vääriline etteaste ehk siis mängu parim. Draftiaktsia tõusis jälle.

Leave a comment:

• M6ngel
    replied
    Sel aastal jäi trios panustamata tema tiimi peale kuna läks meelest. Eelmine kord finaalis mängisid siis sain kena kopika tänu Hunti uskumisele.

Leave a comment:

• idikas
    replied
    Ma vaatan küll esimest korda üldse seda ala, aga Hunt on ikka jõhker loom, nii palju kui aru olen saanud seni.

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    Hawaiian bowl: Fresno - SMU

Hunt, #92 punasärkides, paneb päris hästi.

edit: Forced Sack-Fumble Hundi poolt. 5+! Saab korralikult eetriaega!
    edit2: Sack + Safety nüüd Hundi poolt.

Hunt hetkel tootnud viimased 5 punkti. Turnover pärast Forced sack/fumble'it tõi Field Goali (+3) ning nüüd vastaste väravaalas maha tõmmatud QB andis Safety ehk siis +2. Hetkel ollakse siis 12-0 ees.

Edit3: Ja veel üks Sack-Fumble!

Leave a comment:

• Katk
    replied
    Ja mina arvasin, et Eestis ei jälgita käsimuna mängu aga võta näpust.

Leave a comment:

• hofnar
    replied
    Go Pats raisk!

Leave a comment:

• riven1
    replied
    niih, teen siis selle hooaja esimese postituse ja ütlen vaid : GO RAVENS !

Leave a comment:

• vello99
    replied
    Kui keegi tahaks teha mingit huvitavat fäntasit, siis eelmine aasta ma osalesin sellises:

Sisseost 50 taala ja sisuks on, et iga voor valid ühe QB, ühe RB ja ühe WR/TE ja nii Superbowlini välja ja need siis toovad punkte sisuliselt yardide ja TDde pealt (miinus turnoverid). Valitud mängijad ei tohi korduda, mis toob päris huvitava strateegilise aspekti (eriti seoses QBdega).

P.S. 2te esimest respekteeritud foorumlast võin sisseostu ülekandmisega aidata, kuna mul eelmisest hooajast on korraldaja ees krediit. Kui kedagi huvitab saatke mulle PM.

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Algselt postitas artz Vaata postitust
    NBA saatis hooaja alguses league pass'le -10% promotion code. kas NFL'i league pass'l ka mingeid promotion code leidub? 160€ oleks ju mõistlik tiba ikka alla saada
    160€ on võrreldes eelmiste aastatega selline hinnaalandus, et ma ei suutnud oma silmi uskuda kui odavalt tänavu asi kätte tuleb.

Leave a comment:

• artz
    replied
    NBA saatis hooaja alguses league pass'le -10% promotion code. kas NFL'i league pass'l ka mingeid promotion code leidub? 160€ oleks ju mõistlik tiba ikka alla saada

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Meie ESPNi rahaliigas (12 meeskonda, snake, free agent budget), kus on inimesi siitki foorumist, vabaneb 1-2 kohta, et kui keegi sooviks osaleda, saatke PM.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Algselt postitas vello99 Vaata postitust
    Ja WR+WR esimesed kaks ringi teha on hullumeelsus.
    Algselt postitas Kaarel Vaata postitust
    Martini mentaalne seisund on sellega määratletud!
    Sooviks siinkohal taas tänada fänne ja lühidalt öelda: CHAMPIONSHIP!!!

Et siis, kes seda foorumit loevad ja meie pikaaegses liigas osalevad: lugege ESPNi tahvlit või tulge skaipi ning läheb võistluseks.

Samuti otsime inimesi, keda huvitaks Dynasty stiilis liiga, et samade meestega iga hooaeg edasi.

Leave a comment:

• SDK
    replied

Leave a comment:

• Martin
    replied
    On pildi jaoks õiges kohas. Pelleris.

Leave a comment:

• dimaggio
    replied

bzzzzzzzz

Ainus hea asi, mis selle jubeda vormiga kaasneb, on näha Big Snacki selles ringi patseerimas...

Leave a comment:

Working...
X