Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

--SUPERBOWL--

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Martin
    replied
    Helmet catche tehakse ikka finaalis. Raiskasite ära.

Leave a comment:

• dimaggio
    replied
    What can Brown do for you?!

Võimas!

Leave a comment:

• dimaggio
    replied
    Tore näha, et oled playoffi habeme kasvatanud, Ben!
    Let the show begin!
    Steelers!!!

Leave a comment:

• riven1
    replied
    Lets go ravens !

Leave a comment:

• dimaggio
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Rodgers (miks ma koguaeg Sanchez kirjutada tahan), kes nii põnev ei ole, aga tegi väga ilusa ja kindla mängu. Ei midagi ekstraordinaaset, aga paganama tõhus.
    Isiklikult ei nõustu, et A-Rodi mänustiil väga igav oleks... Vahel tuletab õkva Big Beni või todasamust Vicki meelde

Leave a comment:

• Aramis
    replied
    Vaatasin Siantsi kurbmängu teise poole ja Jetsi esimese poole. Kahju Saintsist ja super, et Jets edasi sai. Las Peyton saab pikema puhkuse.

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Giants vs Eagles.
    Päris kõva haigus oli sul ikka?

Leave a comment:

• eika
    replied
    Nädalavahetusel haigena reaalelust eemal olles sai NFLi vaadatud. Noh, pleiohvid algasid või nii.

Saints vs Seahawks pidi olema kõige ühepoolsem mäng neljast. 11-5 vs 7-9. Ja kui skoor oli peale kahtkümmet minutit 17-7 esimese kasuks, siis tundus, et ehk tasuks magama parem minna. Aga reaalsuses tuli Seahawks järgi ja Brees ning co ei suutnudki end koguda. Hassleback pani supermängu ja Carlsoni "viskan pikali, mängin surnut, kõik lähevad mu juurest ära, tõusen püsti, jooksen paar meetrit, saan söödu, touchdown" tehnika oli äge.

Jets vs Colts. Haigus võttis võimust ja peale esimese veerandaja null-nulli lendas arvuti kinni. Mingi eelaimduse (või palaviku tõttu) ärkasin viiv peale viit üles ja mul oli reaalne dilemma, kas panen kompjuutri uuesti tööle. Aga mõtlesin pohh, nagunii on mäng ühele või teisele poolele tehtud. Hommikul oli muidugi hea teada saada, et viimase minuti jooksul said mõlemad meeskonnad end võitjana tunda ja oleks pikalt näinud kurba Manningut. Tra.

Ravens vs Chiefs. Ühe silmaga vaatasin. Cassell ja tema ründeõukond põles heleda leegiga läbi.

Giants vs Eagles. Kahe põneva QB lahing. Vick on ülivõimsalt ägedaim QB. Sitsib ringi, lükkab endast kaks korda suuremad mehed pikali, vaatab 10 sekundi jooksul, kas on kellelgi sööta ja siis jookseb ise need 10 jardi ära või paneb täpse söödu. Fakk yeah! Aga täna oli mehe ümber kogu muu kaader ikka väga sitt. Lihtsad söödud puterdati maha, rushingu (kuidasiganes see eesti keeles on) pealt ei tulnud mitte mnnigi, "kindlad 3 punkti" fieldgoalid (jah, mitmuses) äsati mööda jne. Lõpuks oli meeskonnal ikkagi võimalus mäng endale pöörata, aga ajanappuses tehtud riskantne sööt võeti vahelt. Rodgers ), kes nii põnev ei ole, aga tegi väga ilusa ja kindla mängu. Ei midagi ekstraordinaaset, aga paganama tõhus.

Leave a comment:

• Aramis
    replied
    Tundub jah päris open race olevat. Praktiliselt kõik POsse saanud satsid võivad võita.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Supermees Vicki Kotkad mängisid end siis ikkagi play-offi. Aga küllap karikavõitjaks tuleb Seattle oma 7-9 põhihooajaga.
    Sel nädalavahetusel mul mänguga ei vedanud. Green Bay vs Chicago tundus nagu vaataks Iirimaad ja Rumeeniat ühel ammusel MM-il.

Leave a comment:

• vello99
    replied
    fäntasy hooaeg ehk luckfest on läbi. kas mingi playoff challange ka tuleb?

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Kuni magamaminekuni oli Patriotsi möllamist lumises Chicagos mõnus vaadata. On sel meeskonnal alles ründeliin.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Algselt postitas dreyd Vaata postitust
    noh kihlveod, kas Hunt läheb suurt saaki püüdma või lepib niruga? Football vs ketas.
    Kui ta püüdma läheb, tuleks sellele ka räigelt keskenduda (trenn, film jms). Samas eks ketast või alati loopida, kui ei valita.

Leave a comment:

• dreyd
    replied
    noh kihlveod, kas Hunt läheb suurt saaki püüdma või lepib niruga? Football vs ketas.

Leave a comment:

• Aramis
    replied
    See Vick tahtis mul närvid täiesti ära süüa. Juhtisin enne esmaspäeva fantasys 119 - 61 , aga kuna huvi oli NBA vastu siis olin üleval öösel ja vana hakkas lammutama ja mu vastasel oli poolajaga lisandunud 45 punkti. Neljanda quarteri jätsin vaatamata, sest olin kindel, et asi on ****(halb) ... Pean minema küünalt süütama, sest lõpp hea kõik hea - vedas, et Redskins ei sundinud meest lõpu poole pingutama.

Leave a comment:

Working...
X