320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

WRC

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas allarn Vaata postitust
    Kuuele tiitlile vaatamata on teda vist siiski kuningaks natukene palju nimetada.
    Aga kui tal neid 8 oleks?
    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

    Kommentaar


      Olgu või 12, minu jaoks ta ikkagi kuninga nime vääriline pole. Tuleks esiteks vaadata, mis ajal ja kelle vastu ta need tiitlid saanud on. Ei vaidle vastu, et ta on andekas ja väga kiire rallisõitja, kuid siiski jääb ta vähemalt minu arvates alla Tommi Mäkinenile, kes võitis küll 4 tiitlit, aga see-eest palju tugevamas konkurentsis.

      Kommentaar


        No aga Tommi Mäkinen ja teised vanad peerud ei sõida ju hetkel? Fakt on see, et Loeb on hetkel WRC-s valitseja/kuningas ja peale käimasolevat hooaeg on ta lahkumas.

        Ja ega ma päris nõus ka ei ole, et Loeb ei võitnud tugevas konkurentsis. Tema esimeste tiitlite võitmise ajal konkureeris ta Grönholmi,Solbergi, Sainzi ja meie enda Märtiniga. Oma esimesel täishooajal, kui ta punktiga tiitli Solbergile kaotas, lõi ta ka Mäkineni ja varalahkunuid Burnsi ja McRaed.

        Tahad sa või mitte on Loeb kindlasti WRC läbi aegade üks parimaid sõitjaid ja kahju, et mees nüüd lahkumas on aga eks ta valis ka parima aja. Järgmine hooaeg sõidetakse juba S2000 autodega ja noored (eesotsas teise Sebastieniga) on ka tasapisi kandadele astumas. Parem on ikka "pensile" minna tipus.

        Aga ma arvan, et küll ta ka tulevikus Grönholmi kombel mõningatel rallidel kaasa teeb.

        Kommentaar


          Polegi väitnud, et sõidavad. Ja ma ei vaidle vastu ka sellele, et tegemist on tõepoolest läbi aegade ühe parima rallisõitajaga ja hetkel rallimaailma valitsejaga. Tekkis seega lihtsalt arusaamatus, kuna mina tõlgendasin kuningat kui kogu aegade parimat rallisõitjat.

          Kommentaar


            See, et Loeb kõigi aegade parim on, see on küll selge, nimetage teda siis kuningaks või keisriks.

            Eks vastu vaidlemine on mõneti loomulik, ka Schumacheri ei tahtnud osad parimaks tunnistada. Tema väidetavalt halvad iseloomuomadused olid samas Senna puhul just need, mis justkui tegidki Sennast parima. Kui Senna kellegi seina sõidutas, siis see oli parimaks olemise tunnus ja tema püha õigus. Summi puhul oli neid sigadusi vähem, aga millegipärast armastati neid toonitada. Pole ju summi süü see, et ta siiamaani elus on.

            Kommentaar


              Eks see ole see "vanasti oli rohi rohelisem ja taevas sinisem".

              Mina pole viimasel 3-4 aastal enam WRC'd väga jälginud, sest ühe mehe valitsemine ei ole huvitav ja sarjas on ju ka vaid kaks tehasemeeskonda. Järgmine hooaeg läheb ehk taas asi huvitavamaks.

              IRC näiteks on päris põnev sari, kus sõidab mitmeid endiseid WRC ja JWRC (Aava aegsed) sõitjaid.

              Kommentaar


                Mina pole WRC sarja kunagi eriliselt jälginud. Eriti viimasel ajal, aga kui üks on nii palju üle, siis on ta ikka parim ja kui nii pikka aega järjest, siis ikka kõigi aegade parim.

                Samas on see kõigi aegade parima tiitel üldse kuidagi kahtlane, aga kuna seda ikka armastatakse valida, siis peaks ikka parima valima, mitte selle, kes ehk oli veel parem, aga ei suutnud seda tõestada, kuna väidetavalt olid tal tugevamad vastased. Puha väited, aga Loebi toetavad saavutused, mitte oletused.

                Kommentaar


                  Loeb on WRC igavaks muutnud, eriti viimastel aastatel.

                  Kommentaar


                    Uued autod ja uued reeglid ja ongi asi kõvasti huvitavamaks muutunud, vähemalt pärast esimest Rootsi rallit. Pole, et Loeb sõidab järgmistel paari minutiga eest ära ja viimased punktikohad kaotavad ligi 20. minutiga. Pärast eilset päeva olid viis esimest lausa 15 sekundi sees. Täna küll vahed veidi kärisesid, kuid põnevust jätkus viimase katseni, kuna võitja Hirvoneni ja tublit sõitu teinud Östbergi lahutas ennem viimast katset vaid 4,9 sekundi. 7-kordne MM-i meister Loeb oli alles kuues, kuigi teda saatsid ralli jooksul ka erinevav viperused.

                    Rootsi ralli tulemused:
                    1. Mikko Hirvonen Ford 3.23.56,6 (25p)
                    2. Mads Östberg Ford + 6,5 (18p)
                    3. J-M Latvala Ford + 34,0 (16p)
                    4. Sebastien Ogier Citroen + 47,7 (15p)
                    5. Petter Solberg Citroen + 1.31,2 (10p)
                    6. Sebastien Loeb Citroen + 2.30,3 (10p)
                    7. P-G Andersson Ford + 6.22,0 (6p)
                    8. Kimi Räikkönen Citroen + 7.02,3 (4p)
                    9. Matthew Wilson Ford + 10.11,5 (2p)
                    10. Khalid Al Qassimi Ford + 10.31,1 (1p)

                    Kui imestate, mis punktid veidi imelikult jagatud on siis sellest hooajast on reeglimuudatus, et viimase kiiruskatse kolm esimest saavad vastavalt 3, 2 ja 1 punkti.

                    Kommentaar


                      Algselt postitas Mask Vaata postitust
                      Täna küll vahed veidi kärisesid, kuid põnevust jätkus viimase katseni, kuna võitja Hirvoneni ja tublit sõitu teinud Östbergi lahutas ennem viimast katset vaid 4,9 sekundi.
                      .
                      Solbergil oli viimane SS ikka eriti põnev, sest oskas ju enne seda lubadest ilma jääda ja viimast katset oli sunnitud sõitma tema kaardilugeja, kes hoolimata kogenematusest (seda eriti lumel) päris normaalselt hakkama sai
                      May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

                      Kommentaar


                        Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                        Solbergil oli viimane SS ikka eriti põnev, sest oskas ju enne seda lubadest ilma jääda ja viimast katset oli sunnitud sõitma tema kaardilugeja, kes hoolimata kogenematusest (seda eriti lumel) päris normaalselt hakkama sai
                        see on küll nüüd aasta nali
                        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                        Ott Järvela

                        Kommentaar


                          Päris huvitav seik tõesti. Ei tea kas ennem ka midagi sarnast juhtunud on?

                          Kommentaar


                            Päris huvitav oli jah see Rootsi ralli. SS'e muidu nüüd näidatakse ka teles live'ina ja sain siis ka rootsi ralli viimast katset lives vaadata. suht kõvv oli.
                            Solbergiga juhtus jah huvitav lugu, reedel jäi kiiruse ületamisega vahele, 80 alas sõitis 112'ga ja politseinikud andsid 48h armu talle ja see 48h sai läbi enne viimasti katset. :P
                            Ela ja tunne, et elad
                            see on kõige lihtsam
                            filosoofia, mis toimib
                            sule silmad ära vaata
                            tagasi, hinga sügavalt ja
                            hüppa üle iseenda varju
                            tule koos minuga.

                            Kommentaar


                              Väikse offtopicuna ütlen ka, et Ott Tänak kaotas Lätis peetud Sarma rallil Grossile 0.93 sekiga.
                              Aga jah selle hooaja Power Stage idee on küll super. WRC'd päris kena oli jälgida niiviisi lives, need 40 minutit läksid hinge tõmbega. Meeldis rohkem kui IRC live. Mikko ja Madsi võtilus oli ilus, ei oleks küll uskunud, et ta võib sellist hoogu arendada. Huvitav fakt veel, et kui PGA sai teada, et tal on võimalus sõita Rootsis uue fiestaga, kuid raha napib, pani ta enda kodulehele vms pangakonto nr. ning ühe ööpäevaga tuli üle 20killerit euri fännidelt. Pole paha omada selliseid fänne!! Aga jah jägmine Mehhiko ja eestlastel suurem põhjus jälgida rallit, Ott ja ka Karl S2000'tega sangas.
                              varupallivarupumpaja

                              Kommentaar


                                Kus kohast te seda power stage`i jälgisite? Kunagi, kui Märtin sõitis, näitas ka paari katset isegi Kanal 2-s live`is.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X