Algselt postitas Martin
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
-
Käisin ka mängu vaatamas. Poolfinaalid olid palju huvitavamad. Tundus, et mängijatel oli kramp või midagi, mis ei lasknud normaalselt mängida. Dorbek mainis, et oli pingeline ja ükski korv ei tulnud lihtsalt. Platsi äärest vaadatuna tundus küll, et tihti mindi kaitsjatest nagu postidest mööda. Mina kui kossu suur austaja ja toetaja pean pettumusega tunnistama, et igav oli. Äkki läheb paremaks. Muigama pani Tartu fännide paar troppi, kes ennast mõnusalt uimaseks joobununa pidasid pikka vestlust turvadega. Ega neil vist targemat teha polnudki.
Keegi mainis, et võiks anda Eesti poistele rohkem võimalust, Bamba ja Elegari asemel. No Toome tegi selles suhtes tüüpilist Eesti pikka ja uhus ikka viskeid mööda. Mitte, et ma ise parem oleks, aga neid võimalusi on palju antud. Kui tavalises liiga mänguski ei usaldata, siis miks finaalis peaks?
Leave a comment:
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustsmuti ju rocki vänn, siis on arusaadav, et tase, mida näidati, on alla igasugu arvestust ja valmistab füüsilist valu
Ega kurjustada polegi, kuid loogika nagu dikteeriks, et mida hullem tase, seda lihtsam peaks olema selles olukorras vastast korraliku joonisega lahti harutada, sest need kutid peaks ju suutma möllata küll, kuid jääb kuidagi ... sumbuurseks. Seetõttu tundubki, et Škeled ja Dorbekud ja Sokud on nagu mingid imetegelased, kuigi peaks olema pigem suht norm.
Veelgi rõvedam on muidugi see Euroopa reeglistik, tuleb And1 kiiresti liiga suursponsoriks tuua.
Leave a comment:
-
Mina arvan ka, et vähemalt finaalides 1,3 millise elanikkonnaga riigi kohta midagi väga kurvastada või kurjustada ei ole. NBA-ga võrreldes on vahe muidugi suur aga selline keskmine rahvusvaheline tase on olemas ning ma ei pea Bambat või Elegari (või tänast Skelet) kehvemaks mängijaks kui Euroliiga piiril olevat Taltsi. Iseasi on muidugi see, et eesti poiste roll võiks vähe suurem olla.
Rocki lühematelt ootaks muidugi rohkem, kui järjekordset barankat saada ei taheta. Veidekalt, Leppikult, Kurbaselt oleks rohkem vaja. Ja nagu Kullamäe pressikal tunnistas, vastaste lühikeste hakkimine ei õnestunud absoluutselt.
Leave a comment:
-
smuti ju rocki vänn, siis on arusaadav, et tase, mida näidati, on alla igasugu arvestust ja valmistab füüsilist valu
Leave a comment:
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustOlles vaadanud jälle terve hooaja NBAd ning nüüd veelgi intensiivsemalt NBA play-offe, siis seda, mis ma nüüd täna sellel aastal esmakordselt ekraanilt nägin, oli ikka väga valulik jälgida.
Teemasse nii palju, et play-offi kohta polnud tegelt mängul vigagi, täitsa ok. arutut kappamist korvi alt korvi alla oli vähem ja mõtet oli täitsa sees.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustOlles vaadanud jälle terve hooaja NBAd ning nüüd veelgi intensiivsemalt NBA play-offe, siis seda, mis ma nüüd täna sellel aastal esmakordselt ekraanilt nägin, oli ikka väga valulik jälgida.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Olles vaadanud jälle terve hooaja NBAd ning nüüd veelgi intensiivsemalt NBA play-offe, siis seda, mis ma nüüd täna sellel aastal esmakordselt ekraanilt nägin, oli ikka väga valulik jälgida.
Leave a comment:
-
Howard Freieriga eesti keelne intervjuu finaali eel: http://sport.err.ee/korvpall/2a50924...3-2289df1854fc
Sümpaatne.
Leave a comment:
-
Loodedavasti jätkab Kalev/Cramo oma imelist seeriat ja võit tuleb koju jälle 4-0!
Bamba kindlasti jätkab sealt kus Rapla vastu pooleli jäi!
Leave a comment:
-
Rapla andis ka täna lahingu Kalevile ja kaotasid vaid oma rumaluse tõttu. Kogemuste puudumine ehk. Eraldi võiks välja tuua Rapla meeskonna vaimu. Loodan, et huvitav seeria jätkub
Leave a comment:
-
Imelik, et siin vaikus on. Seni maani olnud poolfinaalid on minu meelest väga huvitavad ja eile jäi napilt Rock peale. Kui esimene mäng oldi pika puuga paremad, siis see kord oli vahe minimaalne ja sisuliselt jäi mäng viimaste sekundite peale.
Rapla ka palju alla ei jäänud Cramole tehes väga kõvat kaitsemängu. Kui teises mängus sama moodi teha, siis ei ole midagi siin veel otsustatud
Leave a comment:
-
Euroliigast Kangur ja Co väljas. Masendavalt kehv ikka on Siena mäng viimased kaks kuud olnud. Rünnakut pole, kaitse lekib, visked (3p), mis nende trump siin top 16 algfaasis olid, ka enam ei lähe.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: