Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Korvpall

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Gallacher
    replied
    Algselt postitas budulojus Vaata postitust
    Kilud kotis 64-61! Muulased tegid mängu ära! Vahepeal oli ainukene eestlane platsil kohtunik Halliko
    Tabavalt öeldud.
    Olen alati igale Eesti klubile rahvusvahelistes sarjades pöialt hoidnud aga seda välismaalaste individuaalset punnitamist vaadates tekkis esmakordselt mõte, et täiesti savi, kui nad kordusmängus suurelt tappa saavad.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Karta on, et 3-puntilisest eduseisust jääb Lätis väheks.

Leave a comment:

• budu
    replied
    Kilud kotis 64-61! Muulased tegid mängu ära! Vahepeal oli ainukene eestlane platsil kohtunik Halliko

Leave a comment:

• xrip55
    replied
    Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
    see pilt hetkel TV6-s striimitakse delfi.ee-st?
    Kas just delfist aga kusjuures jah. Pilt streamitakse netist.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
    Mis mõttes 80?! 63 viskas, selleks ju lisaaeg Riias tuligi. Ma räägin seda, et Tartus jäi mäng 63:49 ja Riias 89:75, normaalaegadega. Nagu viigis, eks ole. Ja kui nüüd naljapärast lähtuda jalgpalliprintsiibist, et kumb laksas vastase väljakul rohkem, siis poleks lisaaega tulnud, sest Rock suutis "väljas" resultatiivsem olla ehk võõrsil rohkem. Noh, nagu Arsenal vs Bayern.
    Vastupidi oli. 63-49 Riias ja 89-75 Tartus.

Leave a comment:

• Raivo19
    replied
    Algselt postitas idikas Vaata postitust
    Rock viskas 49 punkti, ma ei tea palju Barons Tartus viskas, kuid kindlasti üle 50 punkti, sinna 80 ringi vast?
    Mis mõttes 80?! 63 viskas, selleks ju lisaaeg Riias tuligi. Ma räägin seda, et Tartus jäi mäng 63:49 ja Riias 89:75, normaalaegadega. Nagu viigis, eks ole. Ja kui nüüd naljapärast lähtuda jalgpalliprintsiibist, et kumb laksas vastase väljakul rohkem, siis poleks lisaaega tulnud, sest Rock suutis "väljas" resultatiivsem olla ehk võõrsil rohkem. Noh, nagu Arsenal vs Bayern.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    see pilt hetkel TV6-s striimitakse delfi.ee-st?

Leave a comment:

• idikas
    replied
    Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
    Jalgpallist veel ühe väikse võrdluse tuues, siis oleks Rock edasi, sest viskas normaalajal vastase väljakul rohkem punkte. Võetaks seda arvesse, poleks lisaajale läinudki.
    Rock viskas 49 punkti, ma ei tea palju Barons Tartus viskas, kuid kindlasti üle 50 punkti, sinna 80 ringi vast?

Leave a comment:

• Raivo19
    replied
    Algselt postitas Raitsu Vaata postitust
    Ei. Vähemalt Cramo mängus mainis Jurtšenko ,et kui mäng jääb viiki , siis jääb viiki.Ühesõnaga põhimõtteliselt pole vahet, kas tegu on esimese või teise mänguga, üldskoor loeb.
    Jalgpallist veel ühe väikse võrdluse tuues, siis oleks Rock edasi, sest viskas normaalajal vastase väljakul rohkem punkte. Võetaks seda arvesse, poleks lisaajale läinudki.

Leave a comment:

• Janinho
    replied
    Visake pilk peale äsja avatud korvpalli foorumile! http://www.kolmene.ee/

Leave a comment:

• Raitsu
    replied
    Algselt postitas Nurmekas Vaata postitust
    Nüüd aga pidi lihtsalt keegi kahe mängu kokkuvõttes olema saanud rohkem punkte (kusjuures ma ei tea, kas siis oleks lisaaeg tulnud, kui seis oleks näiteks 80:80 jäänud, kuigi lätlastel oleks kahe mängu kokkuvõttes edu olnud).
    Ehk siis Rock sai ikkagi pähe, kuna ei suudetud mööda minna. Raisk.
    Ei. Vähemalt Cramo mängus mainis Jurtšenko ,et kui mäng jääb viiki , siis jääb viiki.Ühesõnaga põhimõtteliselt pole vahet, kas tegu on esimese või teise mänguga, üldskoor loeb.

Leave a comment:

• Nurmekas
    replied
    Homie ajab segi playoffi saamise Rocki olukorraga. Seal oli Rockil esimene mäng võidetud turvalise eduga ning nad võisid teise mängu saada väikse punktisummaga pähe (mida ka tehti). Nad ei tahtnud riskida võimalusega, et mäng läheb lisaajale, mille vastane võidab suure punktisummaga.

Nüüd aga pidi lihtsalt keegi kahe mängu kokkuvõttes olema saanud rohkem punkte (kusjuures ma ei tea, kas siis oleks lisaaeg tulnud, kui seis oleks näiteks 80:80 jäänud, kuigi lätlastel oleks kahe mängu kokkuvõttes edu olnud).
    Ehk siis Rock sai ikkagi pähe, kuna ei suudetud mööda minna. Raisk.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitas Homie Vaata postitust
    Ise ei ole mängu näinud, aga kas selline teooria puhtalt kahe mängu numbreid vaadates võib paika pidada? Rock sai esimese 14ga pähe. Kui mõned hetked enne lõppu oli eduseis väiksem kui 14, isegi väiksem kui 10, lasti nimelt vastastel n-ö viigi peale järele tulla, et siis uue hooga lisaajal proovida? Või on see puhtalt minu küüniline ettekujutus asjast?
    Ja kuidas siis vastased järgi tulla said, kui nad vähem kui 14 punktiga maas olid? Viskasid paar korvi ja olidki 14-ga maas. Või sain ma millestki valesti aru.

Leave a comment:

• Homie
    replied
    Ise ei ole mängu näinud, aga kas selline teooria puhtalt kahe mängu numbreid vaadates võib paika pidada? Rock sai esimese 14ga pähe. Kui mõned hetked enne lõppu oli eduseis väiksem kui 14, isegi väiksem kui 10, lasti nimelt vastastel n-ö viigi peale järele tulla, et siis uue hooga lisaajal proovida? Või on see puhtalt minu küüniline ettekujutus asjast?

Leave a comment:

• Slowmo
    replied
    Kui ei eksi,siis alguses pandi kolmeseid 8/7 ja juhit 42-18. Teisel poolajal pandi järjest 13 kolmest mööda ja sinna see eduseis läks.

Leave a comment:

Working...
X